Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Не знам и аз. За всеки случай по-добре да кешираш. Все пак доста падна. Ако има още надолу - здраве да е. Поне така си мисля аз.
Ако се сурне много надолу, вземи пък дълги. Някакви банки примерно. Те много паднаха, но сигурно доста ще отскочат нагоре, както показва днешното рали
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Аз се чудя кога да затворя втората половина от късите. В момента съм на печалба доста добра дори да ги оставя да изгорят напълно, но пък.... Знаеш ли истерията ми се вижда че преминава. Щом тук изпадат в истерия значи в реяалния свят е приключила. тук винаги са век назад-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Сега е модата на
Мечки. и златни буболечки.
Припяват им
Хипондрици и апокалиптици.
Най добре се чуства в компанията алхолици.
Скоро е пришпорим бици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а
Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки
Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?
Прииждат тромавите мечки и щъкат златни буболечки.
Припяват им
хипохондрици и апокалиптици.
Най - добре се чувствам между две цици в компанията на алкохолици.
Скоро ще пришпорим бици.Last edited by Todor Sabev; 14.03.2020, 15:55.
- 1 like
Коментар
-
Хах, ще видим дали няма да падне още. Нищо се не знае, мътна и кървава е
Но... в перспектива, следващите 5-6 години, мисля няма да съжалявам
Коментар
-
Тарикат
Но... в перспектива, следващите 5-6 години, мисля няма да съжалявам
Коментар
-
Адидас днес си го взех обратно ама на €177. MSFT вчера взех на $152, Феда точно като обяви $1.5tn ликводност... После цената падна много. Но сега гледам яко е нагоре СиП-а
Не знам това ли беше мечката. Бързо дошла, скоро си заминала? Но ако даде още надолу ще има още шанс за покупки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеМисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.
Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.
От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.
Примерно защо САП-а да не падне на €87, че да си го прибера и него?Last edited by Money; 14.03.2020, 00:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеГолям, голям спринт на финала + 1985 точки за Dow - Бачо Тръмп тури едно голямо рамо, подпря здраво
Коментар
-
Федералните не притиснаха аут. от играта Може да се включим на втория Апокалипсис Все пак профита е безбожен досега. Чакаме третото пришествие
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение9..%+ за деня, интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Е изкара няколко дни на гребена на вълната, почувства се като герой, скоро всичко ще се успокои и ти ще излезеш от форума.
Общо взето доста празни приказки
Ти някаква фиксация ли имаш спрямо мен?
Може да даваш, съдържание през собствените ти постове! Чиста работа! Мен ме скролираш! Аз скролирам много хора и нищо не чета от тях примерно!
Вярно, щеше да е по-добре ако нямаше празнословни досадници, но такъв е живота. Всеки търси поле за изява!
Ако ти даваш съдържание, през собствените ти писания, хората по естествен път, ще отсеят плявата!
Така, че гледай само напред и нагоре, с маргинали винаги ще е пълно!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеПо последна информация от тълкователите на борсовите движения, DOW скачал, защото инвеститорите били убедени, че вместо масово измиране и апокалипсис, щяло да иам само дълбока рецесия...
Общо взето доста празни приказки
- 1 like
Коментар
Коментар