Все някакви трудни за купуване неща препоръчваш...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗлатце ???destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ако имаш впредвид Градус. Да, днес допълних още бройки. Според мен има потенциал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакви са тия неща, драги приятелю? Hummingbird не е ли колибърче? Купил си си мънинко пиленце за домашен любимец ли?
Абе, защо никой не се хвали: купихте ли си Пильоци? Дали да си купя едно малко пакетченце?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакви са тия неща, драги приятелю? Hummingbird не е ли колибърче? Купил си си мънинко пиленце за домашен любимец ли?
Абе, защо никой не се хвали: купихте ли си Пильоци? Дали да си купя едно малко пакетченце?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Кире пак ще измисли какво да ти отговори за да се изкара прав !По тази логика преди години и петрол и газ не е имало, както и автомобили ! Импето ако е живял тогава е щял да ги отрече като новопоявили се
Букчето и Пиленцето са просто едни хипермегасайтове. Утре някой може да измисли нещо по-готино и да измести Букчето с много плюсове - например безцензурство... щото дори мене вече 2-3 пъти ме бамват в Букчето.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗдравко, ами слузта преди век и нещо е била напълно ненужна..Шейховете са се чудили защо им е на англичаните тази глупост..Тогава са били едни бедни бедуини, а сега..Импето е много не- прав..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпи, с последният си пост отрече прогреса и развитието..
,,Компании като Букчета, Пиленца, Гугълчета - просто не са моят бизнес - защото без тях нито един човек няма да пукне. Човечеството допреди 18 години си живееше чудесно и без Букчета и Пиленца и Амазонки и Разбойници...,,
Тя и прабабати е нямала телевизия, радио и автомобил, нито е пила кока-кола, ама сега всеки ги има..
Според мен с такива необмислени твърдения предизвикваш нападките..Тук си напълно не- прав без кое можело и не- можело..Интернет изпреварва телевизията, социалните мрежи правят революции, а ти ги отричаш..
.Моля все пак да помислиш преди да пишеш подобни теории..Между другото знаеш ли колко са помогнали на хората антибиотиците и хапчетата антибебе..И тях ги е нямало при пра- баба ти..
По тази логика преди години и петрол и газ не е имало, както и автомобили ! Импето ако е живял тогава е щял да ги отрече като новопоявили се
Коментар
-
Импи, с последният си пост отрече прогреса и развитието..
,,Компании като Букчета, Пиленца, Гугълчета - просто не са моят бизнес - защото без тях нито един човек няма да пукне. Човечеството допреди 18 години си живееше чудесно и без Букчета и Пиленца и Амазонки и Разбойници...,,
Тя и прабабати е нямала телевизия, радио и автомобил, нито е пила кока-кола, ама сега всеки ги има..
Според мен с такива необмислени твърдения предизвикваш нападките..Тук си напълно не- прав без кое можело и не- можело..Интернет изпреварва телевизията, социалните мрежи правят революции, а ти ги отричаш..
.Моля все пак да помислиш преди да пишеш подобни теории..Между другото знаеш ли колко са помогнали на хората антибиотиците и хапчетата антибебе..И тях ги е нямало при пра- баба ти..
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИмпе, ако си мислиш, че при суровинните компании и пазари няма балони и спихвания, значи бъркаш. Твоето не е никаква диверсификация а концентрация с два - три сектора силно зависими един от друг. По мъдро действай. Не приемай нито като критика, нито като съвет. Просто мнение изразявам
На въпросът - ного ясно,че има балони и спихвания - дори в суровинният сектор те се менят едно-друго най-динамически - неслучайно по-долу казах, че минните компании скачат като кенгури. Например Тинатта преди няма и 10 години - колебание 52-12-54 кинта за няколко месеца. Дългосрочно обаче това не е толкова важно - а временните спихове са само бонус - човек да се донагувичи на ниското. Концентрацията е търсена всъщност, тя е по-скоро корелация. Идеята е, като разпределиш парите между 3-5 най-големи компании в един сектор, без който икономиката не може да съществува - просто няма как да се прецакаш драстически.
Другата възможна стратегия е да се стремя да обхвана максимум сектори с по една компания - но за мен това е разпиляване. Компании като Букчета, Пиленца, Гугълчета - просто не са моят бизнес - защото без тях нито един човек няма да пукне. Човечеството допреди 18 години си живееше чудесно и без Букчета и Пиленца и Амазонки и Разбойници.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Импе, ако си мислиш, че при суровинните компании и пазари няма балони и спихвания, значи бъркаш. Твоето не е никаква диверсификация а концентрация с два - три сектора силно зависими един от друг. По мъдро действай. Не приемай нито като критика, нито като съвет. Просто мнение изразявамLife won't wait for you.
Коментар
Коментар