IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
    50% София Комерс (20% обикновени, 80% привилегировани)
    40% Фазерлес
    10% Софарма

Общо съм вкарал скромната сума от 10к през 2011, а към днеша дата стойността на портфейла е ок. 8к
    Това с дивидентите ли е? Те май и трите "снасят" (както го казва импето)
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Мнозина държите Жабоци, ама що не идвате на събранията, бе?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Фазера съм ги махнал- според мен ще паднат още. Другите са хубави

Коментар

40% Фазерлес
          10% Софарма

Общо съм вкарал скромната сума от 10к през 2011, а към днеша дата стойността на портфейла е ок. 8к
          Браво, драги Пастиров - че и ти си имаш Златен Жабок.

Аз от себе си съм доволен, щото единствената ми по-рискова акция е Саламаджийницата.
          Last edited by Императорът; 20.01.2012, 21:12.

Коментар

40% Фазерлес
            10% Софарма

ВИж си само корелацията между тия. според мен е хубаво да имаш малко повече от Софарма. ако вкараш и някоя облигация, но не бг, може и държавна, може и да си на печалба тая година...

Коментар

• 50% София Комерс (20% обикновени, 80% привилегировани)
              40% Фазерлес
              10% Софарма

Коментар

• Ултратехнологичка компания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Де са тези високи български технологии на борсата...?
                  Sviloza

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    по принцип портфейли не ползвам, че малко кеш събират пък много издуват джебовете. предпочитам чантички

50% немски финански
                    50% бг дружества основно от финансовия сектор + високи технологии

поздрави
                    Де са тези високи български технологии на борсата...?

Коментар

• по принцип портфейли не ползвам, че малко кеш събират пък много издуват джебовете. предпочитам чантички

майтапа настрана

50% немски финански
                      50% бг дружества основно от финансовия сектор + високи технологии

поздрави
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И ще ни направи като Чехия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Да и аз мисля за голям ръст през 2013

Според новият ни президент ще се оправим 2020 г, но само ако е и втори мандат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            И си прав и не.Денят се познава от сутринта- такъв ръст от няколко пъти няма как да стане през 2012. Нека не забравяме, че за да има ръст трябва да влезат инвеститори- засега бягат само. Когато пристигнат тези инвеститори ще скочи обороцията- това вече сме го виждали и трансформацията ще е въжможна. Има риск разбира се, но него си го има и когато се чака в акциите с потенциал..Има много акции комбинация и на двете.
                            Никой не инвестира там, където няма държава, няма защита на частната собственост, където бюрокрацията е чудовищна, където управлява луд, променящ намеренията си през ден, където демографските тенденции са ужасяващи....да не говорим, че самото правителство се държи като мангал и не си плаща задълженията към бизнесът.

Докато престъпникът с тимберица като компир не бъде свален и не бъде дадена власт на способни хора и патриоти, нещата няма да се променят към по-добро.

Тринайста година може да има ръст, защото борисов си отива... ако го изтраем дотогава, щото вече и от румънците ме е срам.
                            Last edited by Императорът; 19.01.2012, 19:53.

Коментар

• Да и аз мисля за голям ръст през 2013

Коментар

• Много интересна статия. Заслужава си вниманието.
                                Както и коментарите към нея.
                                http://seekingalpha.com/article/3202...1?source=yahoo

Няма спор че сме към края на големия мечешки цикъл, въпроса е кога ще се развихрят биците.
                                За разлика от автора не смятам че ще е тая година, не и преди да се изчистят проблемите и се намери решението в Европата.
                                Но надявам се поне от 2013 да се сложи началото на възхода.
                                Както правилно са отбелязали другарите маи Декември тая 2012 ще е много важен да се даде насоката.
                                Ха дано да е на добро.

Коментар

Working...
                                X