IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Мнозина държите Жабоци, ама що не идвате на събранията, бе?
    Що им викаш Жабоци, някъде ги беше писал Златен Жабок

Не че, нещо, ако може с 2-3 числа да обясниш в какво се състои бизнеса на тая фирма с Заложните къщи и защо според теб е перспективна , и то база сегашната цена

С удоволстие ще прочета мнението ти
    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
      50% София Комерс (20% обикновени, 80% привилегировани)
      40% Фазерлес
      10% Софарма

Общо съм вкарал скромната сума от 10к през 2011, а към днеша дата стойността на портфейла е ок. 8к
      Това с дивидентите ли е? Те май и трите "снасят" (както го казва импето)
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Мнозина държите Жабоци, ама що не идвате на събранията, бе?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Фазера съм ги махнал- според мен ще паднат още. Другите са хубави

Коментар

40% Фазерлес
            10% Софарма

Общо съм вкарал скромната сума от 10к през 2011, а към днеша дата стойността на портфейла е ок. 8к
            Браво, драги Пастиров - че и ти си имаш Златен Жабок.

Аз от себе си съм доволен, щото единствената ми по-рискова акция е Саламаджийницата.
            Last edited by Императорът; 20.01.2012, 21:12.

Коментар

40% Фазерлес
              10% Софарма

ВИж си само корелацията между тия. според мен е хубаво да имаш малко повече от Софарма. ако вкараш и някоя облигация, но не бг, може и държавна, може и да си на печалба тая година...

Коментар

• 50% София Комерс (20% обикновени, 80% привилегировани)
                40% Фазерлес
                10% Софарма

Коментар

• Ултратехнологичка компания

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Де са тези високи български технологии на борсата...?
                    Sviloza

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      по принцип портфейли не ползвам, че малко кеш събират пък много издуват джебовете. предпочитам чантички

50% немски финански
                      50% бг дружества основно от финансовия сектор + високи технологии

поздрави
                      Де са тези високи български технологии на борсата...?

Коментар

• по принцип портфейли не ползвам, че малко кеш събират пък много издуват джебовете. предпочитам чантички

майтапа настрана

50% немски финански
                        50% бг дружества основно от финансовия сектор + високи технологии

поздрави
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• И ще ни направи като Чехия

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Да и аз мисля за голям ръст през 2013

Според новият ни президент ще се оправим 2020 г, но само ако е и втори мандат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              И си прав и не.Денят се познава от сутринта- такъв ръст от няколко пъти няма как да стане през 2012. Нека не забравяме, че за да има ръст трябва да влезат инвеститори- засега бягат само. Когато пристигнат тези инвеститори ще скочи обороцията- това вече сме го виждали и трансформацията ще е въжможна. Има риск разбира се, но него си го има и когато се чака в акциите с потенциал..Има много акции комбинация и на двете.
                              Никой не инвестира там, където няма държава, няма защита на частната собственост, където бюрокрацията е чудовищна, където управлява луд, променящ намеренията си през ден, където демографските тенденции са ужасяващи....да не говорим, че самото правителство се държи като мангал и не си плаща задълженията към бизнесът.

Докато престъпникът с тимберица като компир не бъде свален и не бъде дадена власт на способни хора и патриоти, нещата няма да се променят към по-добро.

Тринайста година може да има ръст, защото борисов си отива... ако го изтраем дотогава, щото вече и от румънците ме е срам.
                              Last edited by Императорът; 19.01.2012, 19:53.

Коментар

• Да и аз мисля за голям ръст през 2013

Коментар

Working...
                                X