Първоначално изпратено от G.Gekko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСантимент, но он - черешка към торта.
Поне аз
Дивидентните дружества на БФБ са мноого скъпи! Все пак жабокът е на П/Б над 1 - за мен сега на БФБ това е скъпо число
Не е препоръкаThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Това последното си е сантимент не е НИКАКВА Бизнес логика
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА-а-а - забравих и този плюс. И аз като всеки нормален човек съм принуден да храня хъхрещата чума, макар да правя всичко по силите си да огранича това доколкото мога... Залтният Жабок е удобен начин да си зема обратно от мръснокафявите парите, които им давам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИмпе, ти непрекъснато пишеш срещу мангалите в темата за своеволията им, но инвестираш в заложни къщи, където те им дават паричките. МНОГО интерсено!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Казвам му така, пръво щото е ного сгоден, второ - щото дори на реверът на любимият си костюм нося емблемата - златен жабок с изумрудено очо. Ного ми тича на иглата на връзката, подарък ми е.
Цифрата на активите не е най-същественото. Важното е че пръво печалбата (в случаят дивидентът) е сосна, второ, - мажоритарите са суперкоректни, трето - готини са и ного се кефя на тях като ходя по сборища, четвърто - бизнесът е отлично структуриран в пространството и явно ще бъде безсмъртен като търсене в обозримо бъдеще, пето - развиван е много добре от управляващите го. Сега и ще се получи сплав от практически опит (на мажовците) и образование, иновативност и хъс (новата директорка Ирен).
А това, дето Геков казва за капитализацията и активите - тоже е плюс - гарантира донякъде, че акцията няма да поскъпне така, че да стане несгодна за доливане. Синергон... кви са пък тия? Ако си земеш техни акции (имал съм за малко) каква ти е далаверата? Ще ти дадат ли 13% доходност само от дивидент, ще те пратят ли на Плис-плис за тяхно здраве? Секи инвеститор търси изгодата по един или друг начин - затуй Жабокът има по-голяма капитализация от Синергонът... а може би ги и подценяваш - знаеш ли колко обектчета имат из страната?Last edited by Императорът; 22.01.2012, 13:32.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеОт чисто любопитство което дойде от думите на Имата за "Жабока" или още т.н Златния Жабок
То наистина тая като златна я търгувате
Оказах, се прав, че дружеството няма задължения - което е силна страна
Ама актив за 10 млн лв., от кото само 2 млн. свестни - пари в брой, останалото 6 млн. лв. вземаня от клиенти
И на тая залата работа и плащата 15 мнл пазарна капитализция (повече от Синергон Холдинг между другото) като съберем двете емисии 2.4 милиона акции
То верно златен е тоя Жабок
Е, няма как да ви стана ортак
Много здраве, не е препоръка (а отчетите отделих 3 минутки да ги разгледам ,може да бъркам в някоя сметка)Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
От чисто любопитство което дойде от думите на Имата за "Жабока" или още т.н Златния Жабок
То наистина тая като златна я търгувате
Оказах, се прав, че дружеството няма задължения - което е силна страна
Ама актив за 10 млн лв., от кото само 2 млн. свестни - пари в брой, останалото 6 млн. лв. вземаня от клиенти
И на тая залата работа и плащата 15 мнл пазарна капитализция (повече от Синергон Холдинг между другото) като съберем двете емисии 2.4 милиона акции
То верно златен е тоя Жабок
Е, няма как да ви стана ортак
Много здраве, не е препоръка (а отчетите отделих 3 минутки да ги разгледам ,може да бъркам в някоя сметка)There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеhttp://www.sofiacommerce.net/
Обърни внимание на логото,а Импето със сигурност ще ти даде допълнителна информация
Имат стретагия ми прави впечатление, както и очевидно развитие
Не съм отварял отчет, но ако нямат задължения - или са под 3-5 милиона, и имат собствен капитал поне 25 милиона бих казал, че са интересна компания
Очаквам Импа да ме изненада с чилата какви саThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеЩо им викаш Жабоци, някъде ги беше писал Златен Жабок
Не че, нещо, ако може с 2-3 числа да обясниш в какво се състои бизнеса на тая фирма с Заложните къщи и защо според теб е перспективна , и то база сегашната цена
С удоволстие ще прочета мнението ти
Обърни внимание на логото,а Импето със сигурност ще ти даде допълнителна информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМнозина държите Жабоци, ама що не идвате на събранията, бе?
Не че, нещо, ако може с 2-3 числа да обясниш в какво се състои бизнеса на тая фирма с Заложните къщи и защо според теб е перспективна , и то база сегашната цена
С удоволстие ще прочета мнението тиThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение50% София Комерс (20% обикновени, 80% привилегировани)
40% Фазерлес
10% Софарма
Общо съм вкарал скромната сума от 10к през 2011, а към днеша дата стойността на портфейла е ок. 8кНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар