If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Capo
Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
Съдържание: АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемо
С червеното са добри според мен ... Другите не ги следя.
Алкомет добра фирма и има подкрепа на фонд ,Хиката е ясна и Ст.планина са ясни , Корп ако не беше изваждането от Софикс и сега щях да имам . Мисля че скоро ще се върне на предишните стойности но трябва време поне от месец....
Не е препоръка!
И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт
Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт
за Януари около 1500-1600 лв
за февруари ако махнем пакета към 2500лв
Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
Пиша за акции който смятам че близките 10 дни ще се качат с по 20-30 % , при преоценката на някои фондове. А това как и колко ще купиш си е твоя работа...
Погледнете как са реагирали цените на предпоследният работен ден на всяко тримесечие и си решавайте. Много ясно че няма да купувате на пазарна в момента на Формопласт и Етропал * ако не може да купите от тях ще ги разделите пропорционално спрямо другите*. Съвета ми е и е за биричка със картофи...
Не е препоръка за търговия....
Поздрави и успехи и на всички и на тези съобразили с мойте предложения и на тези теглили ми по една...
Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
Съдържание:
АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
Без Енемоната - на мене ми харесва.
И при условие че си взел на прилични (с поне 20%) нива Монбата, Алума и ПИБ, че сегашните хич не са.
Всъщност най важното на 1 портфейл е не толкова съдържанието му,а цената на влизане и излизане.
Може и само от търговия на моркови да сложиш в джоба всеки суперинвеститор.
Съдържание:
АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
за кеша и аз нямам всичко е в дялове - кеша е шума от която има форекс- мастъра!!!
Атерката е хубава ама дано си я купил в ниското че напоследък много я надуха! Ами ако изключим продажбите на земя, рентабилността от рента е много ниска - както писа Мариян(все пак купуват на цени над 500лв вече).
Планината я чаках на 2,15 ама не можах да лапна - ми там нема дивидент(1ст при цена 2,5лв все едно няма) Не е ли по-добре да си вземеш компания от холдинга?
Другите с по 3% и 4% си ги взел ако нещо скокне ли?
Стратегии разни - Успех ти желая!
Съдържание:
АТЕРА - 38 %
Ст.планина холдинг - 5%
"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
П.П. ако бях писал преди една седмица щях да пиша само Булгартабак 50 % с лимит 40 лв и 30 % Еларг - с лимит над 1,30 .
Не е препоръка...
И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт
Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт
за Януари около 1500-1600 лв
за февруари ако махнем пакета към 2500лв
Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
П.П. ако бях писал преди една седмица щях да пиша само Булгартабак 50 % с лимит 40 лв и 30 % Еларг - с лимит над 1,30 .
Не е препоръка...
и аз се учудих че от толкова много акции Пипбел не е харесал нито една от групата на Еврохолд - той си знае!
Не е препоръка...
Коментар