IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Capo
    Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
    Съдържание:
    АТЕРА - 38 %
    Ст.планина холдинг - 5%

По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемо

С червеното са добри според мен ... Другите не ги следя.
    Алкомет добра фирма и има подкрепа на фонд ,Хиката е ясна и Ст.планина са ясни , Корп ако не беше изваждането от Софикс и сега щях да имам . Мисля че скоро ще се върне на предишните стойности но трябва време поне от месец....
    Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт

Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт

за Януари около 1500-1600 лв
      за февруари ако махнем пакета към 2500лв

Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
      Пиша за акции който смятам че близките 10 дни ще се качат с по 20-30 % , при преоценката на някои фондове. А това как и колко ще купиш си е твоя работа...
      Погледнете как са реагирали цените на предпоследният работен ден на всяко тримесечие и си решавайте. Много ясно че няма да купувате на пазарна в момента на Формопласт и Етропал * ако не може да купите от тях ще ги разделите пропорционално спрямо другите*. Съвета ми е и е за биричка със картофи...
      Не е препоръка за търговия....
      Поздрави и успехи и на всички и на тези съобразили с мойте предложения и на тези теглили ми по една...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        някой вкара бъг - не си виждам поста!
        Всички теми се бъгясаха

Коментар

• някой вкара бъг - не си виждам поста!

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
            Здравейте, а как бихте коментирали моя портфейл? Общият размер е малък,около 20 к
            Съдържание:
            АТЕРА - 38 %
            Ст.планина холдинг - 5%
            По около 4 % от тези: ПИБ,КАО,АЛУМ,ХИКА,КТБ,Енемона привилегировани,
            по около 3 % от тези: БЛАБТ,МОНБАТ,Софарма,Неохим,Меком,Елтос,
            по около 2 % от тези: Трейс,Топливо,СОФБТ и Синегрон
            Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
            Без Енемоната - на мене ми харесва.
            И при условие че си взел на прилични (с поне 20%) нива Монбата, Алума и ПИБ, че сегашните хич не са.
            Всъщност най важното на 1 портфейл е не толкова съдържанието му,а цената на влизане и излизане.
            Може и само от търговия на моркови да сложиш в джоба всеки суперинвеститор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
              Съдържание:
              АТЕРА - 38 %
              Ст.планина холдинг - 5%
              Няма свободен кеш,всичко е наместено в акции, имам дългосрочен хоризонт - над 5 г.
              за кеша и аз нямам всичко е в дялове - кеша е шума от която има форекс- мастъра!!!
              Атерката е хубава ама дано си я купил в ниското че напоследък много я надуха! Ами ако изключим продажбите на земя, рентабилността от рента е много ниска - както писа Мариян(все пак купуват на цени над 500лв вече).
              Планината я чаках на 2,15 ама не можах да лапна - ми там нема дивидент(1ст при цена 2,5лв все едно няма) Не е ли по-добре да си вземеш компания от холдинга?
              Другите с по 3% и 4% си ги взел ако нещо скокне ли?
              Стратегии разни - Успех ти желая!

Коментар

• Портфейл

Съдържание:
                АТЕРА - 38 %
                Ст.планина холдинг - 5%
                "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

Коментар

• И аз погледнах като му видях поста. Така е - ликвидност - смешна.
                  Но - споменават нещо и за търгово.
                  Най вероятно това е имал предвид Монти.

Коментар

• Сега погледнах и Етропал.....и той е супер ликвиден

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
                      П.П. ако бях писал преди една седмица щях да пиша само Булгартабак 50 % с лимит 40 лв и 30 % Еларг - с лимит над 1,30 .
                      Не е препоръка...
                      И защо смяташ така....добре е да обясниш...особено за Формопласт

Сега погледнах...Впечатляваща ликвидност има Формопласт

за Януари около 1500-1600 лв
                      за февруари ако махнем пакета към 2500лв

Божеее,божеее....много мъка....Монти предполагам се измайтапи за 10% във Формопласт
                      Last edited by BOBAN1; 18.03.2012, 17:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        и аз се учудих че от толкова много акции Пипбел не е харесал нито една от групата на Еврохолд - той си знае!
                        Не съм автоманяк.
                        Разглеждал съм ги,ма нещо не ми излиза сейфти маржина при тях.
                        Засега съм пас там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
                          П.П. ако бях писал преди една седмица щях да пиша само Булгартабак 50 % с лимит 40 лв и 30 % Еларг - с лимит над 1,30 .
                          Не е препоръка...
                          и аз се учудих че от толкова много акции Пипбел не е харесал нито една от групата на Еврохолд - той си знае!

Коментар

• В момента е хубаво да имаш Софарма , Стара планина , Емка , Индустриален капитал холдинг , Еларг ,Бреф , ЕУБГ , Етропал , Формопласт .... по 10%
                            Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Аз мисля, че този дивидентен сезон от Честната игра да се спечели сосно може.

Скивайте миналата година до де се качи акцията, при дивидент 2 стинки, а таз година ще бъде 3 и половина...

Пипбелов - ного си раздробил, бе... ако не си набил поне 338 000, значи ного раздробил...
                              импе за и 2010 дивидента беше 0.002 лв
                              ако казваш на FPP честната игра де
                              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Аз мисля, че този дивидентен сезон от Честната игра да се спечели сосно може.

Скивайте миналата година до де се качи акцията, при дивидент 2 стинки, а таз година ще бъде 3 и половина...

Пипбелов - ного си раздробил, бе... ако не си набил поне 338 000, значи ного раздробил...
                                Импе, а при хидравлиците какви очаквания имаш ?
                                Според мене спокойно може да дават по и над 20ст. При тия годишни резултати изобщо няма да им бръкне в здравето.
                                Пейаут от около 20% си е повече от безопасно за компаниите.
                                То ти и без това и в момента вземаш над 15% от МЦХ, блазе ти

ПС Кат направя малко стаж ще дробя по-малко
                                Last edited by pipbel; 18.03.2012, 10:36.

Коментар

Working...
                                X