IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Айде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?
    Click image for larger version

Name:	Gevrek.JPG
Views:	1
Size:	19.6 КБ
ID:	3039201
    Импе, нямаш проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
      Едното е софарма трейдинг ,а другото кое
      Сигур неговата земица.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        няя ко да дращя
        за две неща ко да се абя
        Едното е софарма трейдинг ,а другото кое

Коментар

Айде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?
          няя ко да дращя
          за две неща ко да се абя

Коментар

• Айде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Еи кво сте го заяли Импето.....
              Всеки е голям в собствените си очи , какъв е смисъл да си даваме оценки един на друг.
              нямаше какво да правя сутринта и затова го написах

Коментар

• Еи кво сте го заяли Импето.....
                Всеки е голям в собствените си очи , какъв е смисъл да си даваме оценки един на друг.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Вчера се проведе поредната среща на неформалната организация "Лъжко"
                  Импето не присъства .......
                  аз обаче бях там.....

Коментар

• моя портфейл е пък:

* 47% Овче
                    * 37% Прасета
                    * 15% Флагмана
                    * 1% Гилзи и Рози (да не се чете Guns n' Roses)

Колелца и гевреци не мога да ви направя, не съм толкова напреднал като Императора.
                    Last edited by Eon; 08.12.2013, 10:25.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Така сторих - ама той се и самонаду - цена - Яхо-о-о-о-о.

Защо реши - игричка - 230 лв?
                      Честната игричка ти е 700лв. Какво девълс, обаче е честна игричка!

Коментар

• Предполагам, че имаш 1111 лота на SFTR. Лично аз се разделих доста рано с атерките, а за трейдинга, понеже бях скептичен, накрая трябваше да влизам през задния вход чрез Доверие, а те държат и медиката, но засега скатават печалбите.
                        Извън това имаме само една допирна точка, вече не съм така благоразумен, че да купувам софарма и неохим, както в началото, а се набутвам рисково в по-екзотични позиции. Предоверил съм се на коефициенти и не се впечатлявам лесно от Огита и Тим.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
                          ИМПЕ- кръщелнико на честната игричка, -зарязал сия с ~230лв инвестиция ,а си издул СофТрейда от ~ Х през май по 3 до тук !- действай
                          Така сторих - ама той се и самонаду - цена - Яхо-о-о-о-о.

Защо реши - игричка - 230 лв?

Коментар

А не са ли много големи разликите между купува и продава, а разходите по съхранение, вкъщи е рисковано.
                            Не и за нумизматика. Простото златце не ми е слабост.

Коментар

Ного ясно, тоже елмазите.

Фортиссов - отде знаеш това? Ти: хитроумен математик.
                              А не са ли много големи разликите между купува и продава, а разходите по съхранение, вкъщи е рисковано.

Коментар

Импе това сребро, злато и платина физически ли ги притежаваш?
                                Ного ясно, тоже елмазите.

Фортиссов - отде знаеш това? Ти: хитроумен математик.

Коментар

Working...
                                X