If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кирето не ме интересува. Той е аматьор и не ми пука нито за неговите резултати, нито за приказките му. Просто казах какво съм постигнал от началото на годината. Това обаче не означава нищо, защото в края на годината може и да съм на минус. Все пак и аз съм човек и допускам грешки
засега обаче много добре ги биеш
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Кирето не ме интересува. Той е аматьор и не ми пука нито за неговите резултати, нито за приказките му. Просто казах какво съм постигнал от началото на годината. Това обаче не означава нищо, защото в края на годината може и да съм на минус. Все пак и аз съм човек и допускам грешки
Това за Киро ли го написа?Да види,че от лупането има резултат!
Аз чаках да падне до 20 долара,и все още се надявам да падне.Това е инвестиция поне за няколко години.Няма как да знам каква е причината да падне толкова има прекалено много теории,а и честно казано не ме интересува.Просто искам да спечеля.Около 10% от парите ми са в петрол,ако има нов спад ще сложа още 10%.
Ти говориш за фючърси предполагам?
Аз чаках да падне до 20 долара,и все още се надявам да падне.Това е инвестиция поне за няколко години.Няма как да знам каква е причината да падне толкова има прекалено много теории,а и честно казано не ме интересува.Просто искам да спечеля.Около 10% от парите ми са в петрол,ако има нов спад ще сложа още 10%.
Ти говориш за фючърси предполагам?
Здравейте,виждам че си имате някакви спорове няма да ви прекъсвам.Въпроса ми е за петрола,когато стигна 27 долара купих от няколко компании.Сега когато се вдигна молко гледам че най голям ръст са направили lukoil и rosneft,около 20,...30%
Това дали означава че при нов спад/надявам се да има/ да купувам по сериозно от тези компании?
Предварително благодаря на всички които дадат съвети
или можеш просто да си купиш петрол, ако си толкова сигурен че ще се вдига.
аз лично се съмнявам - потреблението не мърда много, а никой не бърза да намалява производството
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Здравейте,виждам че си имате някакви спорове няма да ви прекъсвам.Въпроса ми е за петрола,когато стигна 27 долара купих от няколко компании.Сега когато се вдигна молко гледам че най голям ръст са направили lukoil и rosneft,около 20,...30%
Това дали означава че при нов спад/надявам се да има/ да купувам по сериозно от тези компании?
Предварително благодаря на всички които дадат съвети
ДДДД - определението за "соросоид" в България е: враг на българският народ и защитник на циганските произволи, привилегии и беззакония. Въобще не ме интересува дали старото влечуго се мисли за философ или за марсианска костенурка, интересува ме дейността на спонсорираните от него организации в държавата ни, а тя е престъпна, противоконституционна и антибългарска. Попрегледай страницата на Отровено общество и ще се убедиш в това.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар