IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ти сериозно ли виждаш бъдеще само в тези позиции на БФБ?

Ами мога да видя бъдеще и при много други , при подходящи цени.......
    Най лошото че на борсата има безвремие ли е ,страх ли е , незаинтересованост ли е ,безразличие ли към ставащото на нея......
    За мен стояха четири пътя ...
    Да си купя адсиц и да пиша кой ,колко кв.метра е продал в еди кой се мол или колко декара е купил и продал на каква цена ....и накрая да се тюхкам с 2 % дивидент....
    Другия да ловя падащи ножове и да търся вината в другите за падащите ми вложения както петрол от две години ....както тим и еубг групичката а скоро и други .
    Третия да отида на международните маркети....и да чакам следващите криза ..
    Четвъртия на валутните пазари.....където 99% фалират..
    та затова реших да си балансирам по най безопастния начин и да купувам при сериозен спад ...
    За сего бфб ми е в застой ,другите са напред ... но там всичко се мени с минути...

Коментар

• Импов е супер- сега играе заедно с Бъфет и се готви за плис - плис

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Импето е Тигър!
        На 8лв едно време ми продаде HES, а сега на повече от 18лева(стара цена) се бе заоблизвал отново
        Сладурка е той!
        Да, симпатяга е)))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Импето е Тигър!
          На 8лв едно време(ноември 2013) ми продаде HES, а сега на повече от 18лева(стара цена) се бе заоблизвал отново
          Сладурка е той!

Аз от своя страна продадох април 2014 с почти 100% печалба при цена 16лв на акция
          Last edited by tony1975; 28.05.2016, 18:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Зависи ако е спекулант ще печели ако е инвеститор ще има проблеми ,но ДБ е най спекулативната акция и с най голямата волантилност в момента ...
            Три пъти отива до 13-14 и се качва до 17-18 евро и заедно с Коба и Ареал банк и Фолсваген са челници по разлики в сантимента и заедно с Даймлер и Баерн......
            Иначе БФБ- 10 % / петрол , хика , Гагарин и малко БТН/
            Дойче борсе - 65 %/ коба от 7,3/трето движение/ , ареал банк от 28 , байер ,ДБ закрити с 30% печалба/
            валути - 10%/паунди от 2,43 ,турски лири от ,58 и руски рубли 0,023 ст/
            Левове - 15 %/
            ти сериозно ли виждаш бъдеще само в тези позиции на БФБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Зависи ако е спекулант ще печели ако е инвеститор ще има проблеми ,но ДБ е най спекулативната акция и с най голямата волантилност в момента ...
              Три пъти отива до 13-14 и се качва до 17-18 евро и заедно с Коба и Ареал банк и Фолсваген са челници по разлики в сантимента и заедно с Даймлер и Баерн......
              Дойче борсе - 65 %/ коба от 7,3/трето движение/ , ареал банк от 28 , байер ,ДБ закрити с 30% печалба/
              Левове - 15 %/
              имах предвид Дейтше Бъорзе (ДБ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
                +++

Съгласен с теб, като се има предвид какво пишеше преди време Импе-то. Той определено е като фурнаджийска лопата. Аз наричам такива хора дипломатично конюнктурни - днес с Бойко, вчера със Станишката, по- вчера с Тошката а по- по- вчера с Адолф

Предвид характера му, според мен ще духа яко супата на ДБ..
                Левове - 15 %/
                Last edited by Монти; 28.05.2016, 15:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Ще спечели по чуждите борси Импето един четвъртит)))
                  Не му излиза математиката и това си е!!!!Такива като него - там с лопата да ги ринеш!!!
                  Дори и Булсон се оказа по-корав !!!
                  Иии не разбрахме Импе, поради што се срамиш да се наречеш българин!)))!!
                  Ама че си и ти, пфу, и това ми бил император!??? ИМператор на кое !??? - на клетниците!!!
                  Дори и батката е инвестирАл в болгарски компании - не прелощайся импе, знай своя род и язик))))
                  +++

Съгласен с теб, като се има предвид какво пишеше преди време Импе-то. Той определено е като фурнаджийска лопата. Аз наричам такива хора дипломатично конюнктурни - днес с Бойко, вчера със Станишката, по- вчера с Тошката а по- по- вчера с Адолф

Предвид характера му, според мен ще духа яко супата на ДБ..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Импе, Импееее, и ти ни предаде! Тръгна да печелиш по чуждите борси и забрави за старите си бойни другари
                    Ще спечели по чуждите борси Импето един четвъртит)))
                    Не му излиза математиката и това си е!!!!Такива като него - там с лопата да ги ринеш!!!
                    Дори и Булсон се оказа по-корав !!!
                    Иии не разбрахме Импе, поради што се срамиш да се наречеш българин!)))!!
                    Ама че си и ти, пфу, и това ми бил император!??? ИМператор на кое !??? - на клетниците!!!
                    Дори и батката е инвестирАл в болгарски компании - не прелощайся импе, знай своя род и язик))))
                    Last edited by precakanoto; 28.05.2016, 01:27.
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Импе, Импееее, и ти ни предаде! Тръгна да печелиш по чуждите борси и забрави за старите си бойни другари

Коментар

• Прецаканото: да не си объркало компаниите - защото има още един Газпром - Газпром-нефт (точно неговото лого са турили неграмотниците в статията)?
                        И друго - това, че сега ще разпределят като дивидент половината от обичайното (може би събират пари за някой от Потоците), не означава, че занапред няма да раздават 50% от печалбата... както и че след спадът, слузта и газчицата няма плавно да поскъпват към старите нива, тоест да расте печалбата на Газпром. Дори и да не се вдигне печалбата, Газпром съизмерим с Трейдингът е - а по могъщество са несравними - Трейдингът е хубав, ама Газпромът топли на половин Европа трътките !!! Това не означава, че ще си продам хубавите Трейдингчета.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ps, Импи, за да не се чудиш ето я сметката с твоите числа:
                          0,1 дивидент / 4,0 цена хартия = 1/40 = 2,5/100,
                          а на чичо същото съотношение беше 5/100, т.е. двойно по-сносно , (закръглено до десетичната точка)
                          Та въпроса ми е, защо ти е да се набиваш в руски компании, където държавата може да е вся и всьо!??)))
                          Last edited by precakanoto; 27.05.2016, 16:38.
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Не знам къде гледаш и какво смяташ. Акциите струват по около 3.97 евро на Франкфуртската, а 7.4 рублички са около например 0.105 евро. Нещо не е под процент.
                            Прочетох материала, който коментирахте по-долу
                            http://www.investor.bg/centralna-i-i...azprom-217112/
                            предположих че цените на франкфуртска и на руска борса са съизмерими, при тези могъщи дружества
                            е разбира се датата е преди 10 дни, освен да са се смряскали оттогава... което ако се е случило никак не е китка за мирисане - да вземеш 7 и да изгърмиш пъти повече
                            но дори да приемеме цифрите от франкфурт за меродавни, пак е наполовината див. доходност от тази на могъщия трейдинг, не си ли съгласен !?!?
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Импи, при цена на книга 1150 рублочки, 7 дивиденти дават под 1% дивидентна доходност! (0,6) Ами то не е ли мизерия това!!? Не ти ли е ногократно по-изгодно при чичо с 5% при могъщите трейдинги!?
                              Не знам къде гледаш и какво смяташ. Акциите струват по около 3.97 евро на Франкфуртската, а 7.4 рублички са около например 0.105 евро. Нещо не е под процент.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Това е по изключение Чичо Мечо им е позволил май еднократно това - явно в руският сайт, в който гледах, са го смятали на 50%. Но самият факт, че по принцип снасят 50%, прави компанията сгодна, предвидима и добра за.
                                Импи, при цена на книга 1150 рублочки, 7 дивиденти дават под 1% дивидентна доходност! (0,6) Ами то не е ли мизерия това!!? Не ти ли е ногократно по-изгодно при чичо с 5% при могъщите трейдинги!?
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X