IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Определно Ябълката е гнилна и AAPLE няма вече бъдещ като компания.

Но Колосите не падат лесно, ще отнеме години докато се срути. А т.к. сега тренда е расящ в САЩ...AAPLE е ясно, че няма да расте като другите хубавите акции...но не е желателно да се скъсява .

Лично мнение.

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Ебаси гнилата ябълка. Притискат менъджмънта да раздаде кеша. надявам се няма да се стигне до 420 за да постигнат нещо. Нищо чудно да напражи 10% за един ден при новина но дотогаже ще е зор.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Est gibt keinen Kollaps (kein Kollaps е разговорно )

кажи как искаш да те почерпя? *при условие, че реализирам над 5000 $ от Златото

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      kein Kollaps der US-Wirtschaft ...така е по добре
      така че кога ще почерпиш бързам защото идва това OTC-Derivate: Die Trillionen-Bombe
      и след като се случи очаквам да няма с какво да ме почерпиш въпреки желанието от твоя страна което е твърдо мило

Коментар

• Е СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ИМА СКОРО НАГОРЕ ЕДНИ ЯКИ ПРОЦЕНТИ , ама като не мога да ловя дъна и върхове незнам къде ще е . може и днес още

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          още малко ябълката да натиснем до гапа на 423
          Ебаси гнилата ябълка. Притискат менъджмънта да раздаде кеша. надявам се няма да се стигне до 420 за да постигнат нещо. Нищо чудно да напражи 10% за един ден при новина но дотогаже ще е зор.

Коментар

• още малко ябълката да натиснем до гапа на 423

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Седларов,

къде я намери тази глупост ?

USA : Keinen Kollaps ..
              kein Kollaps der US-Wirtschaft ...така е по добре
              така че кога ще почерпиш бързам защото идва това OTC-Derivate: Die Trillionen-Bombe
              и след като се случи очаквам да няма с какво да ме почерпиш въпреки желанието от твоя страна което е твърдо мило

Коментар

• Седларов,

къде я намери тази глупост ?

USA : Keinen Kollaps ..

Дано направиш удар щото може и това USA: Vorbereitung auf den Kollaps? а тогава лошо Седларов лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Аз лично мисля, че тази компания/акция е в Началото на Края си!

Т..е. аз лично не виждам перспективи пред компанията и аз лично не бих купувал тази акция. За мен AAPL е изчерпана и пред компанията не стои светло бъдеще.
                  Дано направиш удар щото може и това USA: Vorbereitung auf den Kollaps? а тогава лошо Седларов лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                    Вчера взех малко Епълки в края на сесията да видим какво ще стане.
                    Някой добре беше отбелязал преди време (май беше Anon), че когато индексите растяха яко , епълите даунваха здраво ,
                    та не се знае сега ако познаем тая корекция дето я чакаме в индексите , какво ще стане с тях .
                    Някой ако се припознае в годните думи да казва
                    Last edited by ВУЙЧО; 01.03.2013, 13:54.
                    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Честита Баба Марта!!!

Коментар

• И AAPL и GOOG (особено), са за buy към момента - iWatch и Glass... Гугъл ми е стронг бай в момента.
                        Не е препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз лично мисля, че тази компания/акция е в Началото на Края си!

Т..е. аз лично не виждам перспективи пред компанията и аз лично не бих купувал тази акция. За мен AAPL е изчерпана и пред компанията не стои светло бъдеще.

Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Вчера взех малко Епълки в края на сесията да видим какво ще стане.

Коментар

• Вчера взех малко Епълки в края на сесията да видим какво ще стане.

Коментар

• Muller,

нямам нито PUT-ове, нито CALL-ове, нито искам да ги търгувам . Нямам CFD-та по никакви индекси и т.н. А просто притежавам акции в САЩ .

Нямам никакво намерение да си продам акциите в момента и близките месеци . Напротив, даже купувам . Надявам се портфейла ми да расте в близките 1-2 години.

мен не ме интересува една шепа "спекуланти" какво мислят, те както ги има така и скоро няма да ги има, после се появават нови и те изчезват след известно време, т.ч. мен това не ме интересува. Аз мисля, че бичият тренд започнал от 2009-а година насам ще продължи поне още 2-3 години (а там ще гледаме)...т.ч. последно време продадох едни акции и купих други (т.е. периодически си преструктурирам портфейла в зависимост от макроданните и паричната политика на ФЕД). Аз не съм "спекулант". Но все пак, мерси за препоръките.

...
                              ако имаш акции времето за продажба е дошло никога не търси максимална печалба безплатни съвети за бъдеща почерпка

Коментар

• Не, нямам нито къси/нито дълги Индекси, ETF-и т.н. .

притежавам закупени акции в САЩ . Отговорих ли на въпроса ти?

+ няма какво да се обзалагаш с мен/или да търсиш хора във форума да се обзалагате на каквито и да било индекси, акции и т.н. . Ако си сигурен в някоя твоя прогноза имаш възможност да я монетаризираш като заемеш съответната позиция на борсата .

Ако мислиш, че ще има разпродажби другата седмица по SP 500, то тогава скъсявай индекса щом си толкова сигурен.

Умната .

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Да разбирам че си дълъг в индексите така ли ?
                                А едно виртуално облогче ,че от другата седмица идат разпродажби
                                ще приемеш ли НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

Working...
                                X