Първоначално изпратено от Shemata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Dow_Jon...strial_Average
"
...
On October 9, 2007, the Dow Jones Industrial Average closed at the record level of 14,164.53. Two days later on October 11, the Dow would trade at its highest intra-day level ever, at the 14,198.10 mark
...
"
T.e. ALL Time High е в рамките на деня и е 14 198. Но най-високата стойност на затваряне е 14 164,53. Днес я прекосихме по фючърсите ако не се бъркам
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНямам точна представа за разликата с Фючъра на ДАУ, но ми се чини, че избуши върхът
Мое да отворим с гап над ол тайм хай да го еваМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕ ти не я ли скъсяваше???
Т.е ти на 450-460 купуваше ябълката, но после пишише, че е едва ли ще пробие 420 $ и мислих, че си минал от дълги в къси!
Коментар
-
-
Е ти не я ли скъсяваше???
Т.е ти на 450-460 купуваше ябълката, но после пишише, че е едва ли ще пробие 420 $ и мислих, че си минал от дълги в къси!
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНяма такова нещо - почти никой не скъсява тази акцияLast edited by Shemata; 05.03.2013, 08:51.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеLinkedin направи голямо рали, баси!
яко се надъхват феновете му, но не си дават сметка, че ако утре излезе инфо, че ктайците са докопали личните данни примерно на 1 милион потребителя... това така ще удари акцията, че ще се срине с 30-40% за ден.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНяма такова нещо - почти никой не скъсява тази акция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеНе разбира се!
Разбрах, че повечето скъсяват Ябълката!
Аз лично съм бичи настроен за пазара, но не и за AAPL!
Няма такова нещо - почти никой не скъсява тази акция
Коментар
Коментар