IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спри се малко..не е чак толкова просто ;-)
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      някои мечки няма да затварят,ако ще и турско да стане!
      Не ми казвайте само,че това е нормално ,и американите са цъфнали и вързали
      Той дебта си расте,просто не е станало дума за него още :http://www.usdebtclock.org/
      Америка няма нужда да се притеснява за дълга. Истината е следната - той се финансира от Фед. За да го финансира Фед "печата" долари. Но реално доларите не се обезценяват кой знае колко, да не кажем хич, що така? Защото истината за валутите е, че стойността им произтича от силата на суверенитета на държавата емитент. И докато САЩ са най-силният суверен на света в геополитическо отношение, доларът просто няма как да се срине. А щом не може да се срине, могат да си печатат най-спокойно и докато стигнат 100 трилиона. Докато Америка контролира, чрез военен контингент света, и канализира световната търговия в долари, чрез ключова военна намеса в стратегически райони, световната икономика е на Чичо Сам. Това разбира се не означава, че действията им не предизвикват напрежение по света и не карат всички нас да финансираме дефицитите им.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Връщам се от кратка ски почивка и виждам че парите ми са работили за мен... Това сега е последното рали преди корекцията... не че някой купува, просто мечките се предават и затварят къси... Вероятно в края на сесията ще отворя къси.
        някои мечки няма да затварят,ако ще и турско да стане!
        Не ми казвайте само,че това е нормално ,и американите са цъфнали и вързали
        Той дебта си расте,просто не е станало дума за него още :http://www.usdebtclock.org/
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Е не е истина, вече навлизаме в нива дето ги мислех за седмичен таргет.
          Ден година храни.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Връщам се от кратка ски почивка и виждам че парите ми са работили за мен... Това сега е последното рали преди корекцията... не че някой купува, просто мечките се предават и затварят къси... Вероятно в края на сесията ще отворя къси.
            Няма новини за къси според мен, новините последно време и сентимента сочат друго
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Наркомани добре,ама са ненормални наркомани

Коментар

• JPM, КАТО СТУДЕНТКА ПЪРВА ГОДИНА В СТУДЕНТСКИ ГРАД! СКЪСА ВЪЖЕТО!
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

• това мощен компютър с 10-12 цифрена сметка е яката работа
                  тия избиха рибата
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ихааа голяма красова тука бе ....... я гледайте на Бъфет банката какво прави (визирам WFC)

Коментар

• Иииии си дойдохме на думата! Прекрасен ден! Наздраве колеги!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                        Винаги съм го казвал и сега го повтарям - ТЕЯ СА НАРКОМАНИ!!!
                        Наркомани добре,ама са ненормални наркомани
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• В началото на сесията ми се видя 13150, не знам дали то ще дойде, но минем ли 13134 се връщаме в 2007!!! Добри времена бяха, дори чудесни! А бяхме млади!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                            Лютоо .... 13100
                            И по-люто може! Ей, наздраве Геко!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=jrhFXYIWp24
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Лютоо .... 13100
                                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Working...
                                X