Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеХа дано!
То и без това на 1400 има сериозна съпротива(връх от май 2008),едва ли ще го прескочат от раз
Ябълките движат нагоре Насдак, АйБиЕм движи Дау, а двете заедно движат S&P.
Почнат ли и двете да падат в един и същи ден, корекцията ще започне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТака, какво стана вчера.
Общо взето всичко се разви според очакванията (за долара и златото) ми с едно голямо изключение: Борсата. Тя не падна.
За това имаше една основна причина - стрес тестовете на банките. Това го бях пропуснал в цялата схема. Още повече, по случайност или неДжей Пи Морган уж по погрешка пуснаха положителните резултати за стрес теста си, както и повишаването на дивидента и обратното изкупуване, преди да беше затворила борсата. По план тези данни трябваше да излязат след затварянето на борсата.
Естествено, Сити, които имаха провален стрес тест не ги пуснаха при работеща борса.
Продължавам да очаквам забавена реакция от борсата с ден-два и тя ще започне да пада. Засилването на долара също ще допринесе за това.
И пак да повторя - няма да е срив, а една здравословна корекция.
Успех!
То и без това на 1400 има сериозна съпротива(връх от май 2008),едва ли ще го прескочат от разАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВече два месеца Правителството на САЩ ни захранва с оптимистични данни за САЩ. От месец някъде се говори, че борсата започва да достига балонизирани нива и й трябва корекция.
Днес е много удобен момент ФЕД да й изпусне малко парата, без да предизвика паника, защото имаме подкрепа от фундамента в САЩ.
Златото се движи напоследък с риска, т.е. ако борсата падне, златото ще я последва.
Само си разсъждавам....
Пак успех!
Общо взето всичко се разви според очакванията (за долара и златото) ми с едно голямо изключение: Борсата. Тя не падна.
За това имаше една основна причина - стрес тестовете на банките. Това го бях пропуснал в цялата схема. Още повече, по случайност или неДжей Пи Морган уж по погрешка пуснаха положителните резултати за стрес теста си, както и повишаването на дивидента и обратното изкупуване, преди да беше затворила борсата. По план тези данни трябваше да излязат след затварянето на борсата.
Естествено, Сити, които имаха провален стрес тест не ги пуснаха при работеща борса.
Продължавам да очаквам забавена реакция от борсата с ден-два и тя ще започне да пада. Засилването на долара също ще допринесе за това.
И пак да повторя - няма да е срив, а една здравословна корекция.
Успех!Last edited by anon6706; 14.03.2012, 16:20.
Коментар
-
След дни като вчера се сещам как един приятел казваше - "добре е да гледаш пазара от далеч"..
Това е 6-ти поред позитивен месец - предният път е било 2007 ( дори 2009 не била така) и тогава е било 7 месеца... Аз по-принцип вярвам, че цените се въртят около фундамент а не някакви морски или други вълни, но все пак "това което умните правят в началото, глупаците го правят накрая". Небето е било прекалено спокойно досега, пазара може да продължава да се качва, но риска става все по-голям, че може да има голяма корекция. Аз нямам никаква позиция, 100% кеш. Успех.
Коментар
-
Китайците днес дадоха сигнал че нещо не е много наред..От един коментар на техния премиер че ще натискат пазара на имоти, което не е изненада , направиха -4% интрадей само следобед. Иначе се кефя на ръста на европейските ми акции а може би трябва да си бия шамари че закрих около 30% преди седимца и пропускам големи печалби. Пазара е нормален в смисъл че фундаментално всичко се движи в посока все по-близко до най-реална оценка на активите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеЕбааах ги у животните! Подобни ръстове са невиждани от 30-те години!
Поредната екстремалност! Намъчихме се в последните години... ама такъв е живота, мамката му!
няма по-голяма педерастия от бул маркет... Къде мислят да ги пращат цените се чудя... ама нормално - банките има пари да избиват - клането през Април ще е брутално!
успех на търгуващите! Аз сега съм в отбора на губещите - с малък обеми, но е достатъчно да ми пили нервите...
Април казвашАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Ебааах ги у животните! Подобни ръстове са невиждани от 30-те години!
Поредната екстремалност! Намъчихме се в последните години... ама такъв е живота, мамката му!
няма по-голяма педерастия от бул маркет... Къде мислят да ги пращат цените се чудя... ама нормално - банките има пари да избиват - клането през Април ще е брутално!
успех на търгуващите! Аз сега съм в отбора на губещите - с малък обеми, но е достатъчно да ми пили нервите...
Коментар
Коментар