If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
О как е времето във Варна ? Тука в София умряхме от студ - до оня ден страхотни жеги , сега студ - времето се побърка , а от там и банкоматите и най-накрая ние ! ;-) sentex или sensex ?
ХАХАХА АКО НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНЯВА В БАНКАТА ПРОСТО Я СМЕНИ
И коя ще ми препоръчаш ? Има отделна тема за банките , аз също имам богат опит с доста банки и се отнасям към тях като към необходимо зло ! Навремето когато си получавах заплатата кеш , изобщо не бях влизал в банков клон и нямах идея какво е заем или кредитна карта ! Сега здравата ме насапунисаха с разни промоции - вие сте наш лоялен клиент и тем подобни !
АМИ АЗ ДОСЕГА СЪМ СИ ПОЛУЧАВАЛА ЗАПЛАТАТА В ДОСТА БАНКИ И ПО ПРИНЦИП НАВСЯКЪДЕ МЕ САПУНИСВАХА С РАЗНИ ТАКСИ, В МОМЕНТА ИМАМ ТРИ КАРТИ НА CCB , УЕП И ИНТЕРНЕТ БАНКИРАНЕ.....ОТ КАРТИТЕ СЪМ ДОВОЛНА АМА ОТ БАНКИРАНЕТО НЕ....ТО НЕМОЖЕ ВСИЧКИ ХУБОСТИ НА ЕДНО МЯСТО
МДА ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЧИСТА РАБОТАТА, НО НАДАЛИ Е ОТ БАНКОМАТА. ВЪВ ВТОРНИК ЩЕ ВИДИШ ЗА КАКВО СТАВА РЕЧ АМА ИСКАЙ РАЗПЕЧАТКА ОТ ДАТА ДО ДАТА, А НЕ ПОСЛЕДНИ 5 ТРАНЗАКЦИИ.....И ТО ОТ ДАТА ПРЕДИ ПРЕВОДА, ЗА ДА СИ ВИДИШ ДОБРЕ ДЕБИТА И КРЕДИТА.
ХАХАХА АКО НЕЩО ТЕ ПРИТЕСНЯВА В БАНКАТА ПРОСТО Я СМЕНИ
И коя ще ми препоръчаш ? Има отделна тема за банките , аз също имам богат опит с доста банки и се отнасям към тях като към необходимо зло ! Навремето когато си получавах заплатата кеш , изобщо не бях влизал в банков клон и нямах идея какво е заем или кредитна карта ! Сега здравата ме насапунисаха с разни промоции - вие сте наш лоялен клиент и тем подобни !
ЯВНО БАНКОМАТА СЕ Е СДУХАЛ НЕЩО....ТИ СИ СЛОЖИЛ КАРТАТА , ТОЙ Я ГЛЪТНАЛ ПЪК ПОСЛЕ ТИ ПУСНАЛ И СПРАВКА....ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е НАРЕД
Не си чел какво писах в началото на темата ! Първо си проверих наличността на банкомат на Булбанк и когато видях , че ми липсват 200 лв. доста се нашашках и не теглих от същия банкомат ( чакаха хора ) Вървях известно време и мрачно разсъждавах какво може да се е случило с тези 200 лв. Все пак реших да тегля , защото имах 10 лв. в себе си и тогава стана сакътлъка и взе че ми глътна картата ! Това напълно доказа тезата , че никое зло не идва само !
Да не говорим , че стана събота следобед ( банките не работят ) и предстояха още два почивни дни ! Голям късмет , няма що !
Отивам във вторник сутринта рано в офис на ПИБ и какво да видя - вътре пълно с камери , фотоапрати и известни журналисти ! Посреща ме лично министър Орешарски и ме поздравява , че съм първия българин подкрепил кампанията "Да минимизираме риска от банкова криза в България" Нека всеки даде своите 200 лв. срещу безумията на Уолстрийт ! Лора Крумова се включва на живо от Нова телевизия ! Навън свири Куку бенд ! Дори Бойко Борисов е дошъл ! От президента и Станишев има поздравителни телеграми ! Шефа на ПИБ ми подарява картичка с автограф на Бербатов ! Картичката има странно петно - ами това било автентична храчка от Митко по време на дебюта му срещу Ливърпул !И как бихте постъпили в тази ситуация ?
ами има и още една подробност.....банкомата може да не е бил развален ами да са му свършили парите и тогава дава колкото има и хората се шашкат
Да ! Мислих и за това , но аз поисках наличност по карта , а не да тегля !
Ами ако имах 25 000 лв. примерно , тогава пак ли ще ми покаже 200 лв. , защото толкова има в банкомата ! Освен това картата на ПИБ има 400 лв. дневен лимит и е ясно , че повече не бих могъл да тегля ! Аз работя с компютри и тъй като банкомата е вид компютър , смятам , че е коректно да ми покаже точната наличност , а ако нещо го притеснява да ми каже , че исканата услуга не може да бъде изпълнена !
аха....ами трябвало е системата да е рингс може би, но след като парите са били отчетени по сметката ти в 16 ч това не означава, че банкомата ще ти ги даде.....банката и борика действат по различно време......първо парите се появяват по сметката ти в банката, а борика минава доста по- късно.....в твоя случай може и въобще да не е минала. не е притеснявай ако си сигурен че от фирмата са ти превели 1000лв всичко ще си излезе на разпечатката
Много ми е нервно , защото имам лошото предчувствие , че ще пия студената вода с тези 200 лв. Не знам за вас , но за мен това са доста пари и са спечели с труд ! ( някои баровци харчат по 200 лв. на час , знам ) !
В банката ще ми кажат , че съм платил детската градина на детето , пък после доказвай , че нямаш дете !
Коментар