IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• още нещо срещу рекета на Булбанк

Ето един форум, създаден специално за 'борба' срещу любимата ми банка..
    http://bff.blogdns.com/viewforum.php...9eab16485a7478
    Има полезна информация и формуляри на молби и жалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1 Разгледай мнение
      КЗП погва Уникредит заради едностранна промяна на лихвите по кредитите и неравноправни клаузи в договорите.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?Ar...524317#comment
      Tова се казва добра новина!

Коментар

• КЗП погва Уникредит заради едностранна промяна на лихвите по кредитите и неравноправни клаузи в договорите.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?Ar...524317#comment

Коментар

• http://news.v2.bgnes.com/view/842712

Хръцпръцумян - тхе ласт ман стандинг
          Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от uncr_clinet Разгледай мнение
            Ама и източникът ти е един... фламанг на свободното слово!

Коментар

• Това е за тук:
              http://www.afera.bg/index.php?option...1903&Itemid=30

Коментар

• УниКредит Булбанк разпределя печалбата за 2009 г. като дивидент

С подкрепата на мажоритарния си акционер УниКредит Банк Аустрия, банката подготвя увеличение на капитала

Чистата печалба на УниКредит Булбанк за изминалата година е в размер на 194.753 млн. лева . За 2009 г. банката ще внесе в бюджета на държавата данъци в размер на над 22 млн. лева, което я прави най-големия данъкоплатец във финансовия сектор.

Постигнатите отлични резултати въпреки икономическата криза, както и стабилното финансово състояние на банката през изминалата година, дават възможност на УниКредит Булбанк да разпредели печалбата под формата на дивиденти към своите акционери. Решението беше взето на годишното общо събрание на акционерите днес.

„Това разпределение няма да окаже негативен ефект върху капиталовите съотношения, защото банката, с подкрепата на мажоритарния си акционер УниКредит Банк Аустрия, подготвя през третото тримесечие на 2010 г., увеличение на капитала в размер, съпоставим със сумата на разпределения дивидент”, съобщи Емилия Палибачийска, член на Управителния съвет и главен финансов директор на УниКредит Булбанк.

Активите на банката достигнаха 11.5 млрд. лева, което е увеличение с 4.6% спрямо 2008 г. Така УниКредит Булбанк потвърждава позициите си на най-голямата банка в страната по активи, привлечени депозити и отпуснати кредити на граждани, фирми и домакинства със съответно 16.3%, 14.8% и 14.8% пазарен дял.

През 2009 г. депозитите на клиенти достигнаха 6.42 млрд. лева, от които половината са депозити на индивидуални клиенти. Това e увеличение с 6.5% при 3.7% за банковия сектор.

Брутният кредитен портфейл на банката се увеличи с 3.4% до 7.775 млрд. лева при 7.518 млрд. лева година по-рано. От тях над 71% са фирмените кредити, които отбелязаха нарастване с 5.6% до 5.531 млрд. лева. Ипотечните заеми за индивидуални клиенти се увеличиха с 6.4% годишно до 1.425 млрд. лева.

Независимо от тежката икономическа обстановка през годината, доходността и ефективността на УниКредит Булбанк останаха стабилни. Възвращаемостта на активите и на капитала бяха съответно 1.7% и 12.9%, а капиталовата адекватност 16.7%. И трите показателя надвишават стойностите за банковата система.

http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Ab...orts/index.htm

Та в този ред на мисли, някой да продава акции на Булбанк?
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• долу Булбанк

Това е най-разбойническата банка в България. Бягайте от нея, докато е време. Не само лихвите по кредитите, но и депозитите, обслужването, всичко е отвратително. Съвет към клиентите - не позволявайте да ви ментосват, пишете до институциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                    kif, виждаме че следиш сериала, но какво общо има с булбанк за тези които не следим "Листопад"?
                    За тези, които не следите има гоогле
                    пишеш Листопад, пишеш Банка и четеш и се самозадоволяваш

Хич не ми е смешно, усмивките са просто ирония!
                    Скандал, Булбанк. И аз съм там, Току що плучих писмо от италианския им офис (а може да е измама и в София да са го писали). Някакъв миризлив италианец ме учеше на българско законодателство...
                    Гъона ще им скъсам. Обещал съм си.

Коментар

• Първоначално изпратено от TNN
                      Какво сте се заяли с банката? Както е в живота има лукс и обикновени стоки, каквото можеш - това ползваш. Защо мрънкащите не опитате например в ING банка?
                      ИНГ си продаде индивидуалните клиенти на Пиреос. В момента обслужва само корпоративни клиенти.

Коментар

• kif, виждаме че следиш сериала, но какво общо има с булбанк за тези които не следим "Листопад"?
                        За тези, които не следите има гоогле
                        пишеш Листопад, пишеш Банка и четеш и се самозадоволяваш

Хич не ми е смешно, усмивките са просто ирония!
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Какво сте се заяли с банката? Както е в живота има лукс и обикновени стоки, каквото можеш - това ползваш. Защо мрънкащите не опитате например в ING банка?

Коментар

• таксите наистина са им абсурдни - за закриване на разплащателна сметка на физическо лице ми взеха 12 лв при 2,50 месечна такса. Сега погледнах тарифите на 2 други банки и това е с ПЪТИ по-високо от примерно Алианц (обслужване- 1лв , закриване- 2 лв) или Райфайзен (обслужване 1,50 лв/месец и закриване - За сметки, открити преди повече от 12 м. от датата на закриването- без такса).
                            На всичкото отгоре от разговорите с мои познати работещи там, смея да твърдя, че експлоатират доста персонала!
                            С удоволствие ще помагам на "невидимата ръка на пазара"! С всички сили!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от penelop
                              Първоначално изпратено от kif
                              На банката е дадено време за реакция до петък - след това става невероятен скандал!
                              Какво имаш предвид? Не ми се иска да го пропусна този скандал и аз съм сред "най-големите фенове" на Уникредит...
                              Тук яко гледат и взаимстват от турския сериал "Листопад"!
                              kif, виждаме че следиш сериала, но какво общо има с булбанк за тези които не следим "Листопад"?

Коментар

• Първоначално изпратено от penelop
                                На банката е дадено време за реакция до петък - след това става невероятен скандал!
                                Какво имаш предвид? Не ми се иска да го пропусна този скандал и аз съм сред "най-големите фенове" на Уникредит...
                                Тук яко гледат и взаимстват от турския сериал "Листопад"!
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X