Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиции Peer to Peer

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • Направих едно ревю на PeerBerry - нова платформа за P2P инвестиране, предлагаща над 12% средна годишна доходност. Платформата е на по-малко от година, но се развива изключително бързо. Собственост е на Aventus Group, които имат над 9 години опит в потребителското кредитиране. Сайта на PeerBerry е функционален, с отличен дизайн. Изглежда съвременно и е удобен за работа.

  Ако ви е интересно можете да прочете цялото ревю на https://www.vivainvest.eu/peerberry-lesna-dohodnost/
  PeerBerry има функционален дизайн, удобен дори за инвеститори без опит. Предлага доходност над 12% при напълно автоматично инвестиране с лесна настройка.
  www.wavetrader.eu

  Коментар


  • Здравейте,

   Лоик от Klear ме покани в офиса на 09.11.2018 и мисля да го посетя, както и събитието им в betahouse след това. Тъй като, за разлика от други платформи, моят опит с Klear е малък (малко над 3 месеца), дайте някакви идеи за подобрение или въпроси, които искате да обсъдим.

   До момента аз имам една идея, която да позволява като се филтрират кредитите на първичния пазар, в които вече е инвестирано да се показва и размера на инвестираната сума, за да може лесно да се инвестира още.
   Last edited by snedev; 11.10.2018, 15:03.
   www.wavetrader.eu

   Коментар


   • Подробно описание на всички параметри на личната ми автоматична инвестиционна стратегия в Mintos. Надявам се да е полезна на инвеститорите, които имат или планират да инвестират в #P2P платформата. Тя е напълно автоматична и дава много добра доходност, над 12%, при ниско ниво на риск.
    Напълно автоматична, краткосрочна инвестиционна стратегия с доходност над 12%, с нисък на риск и висока ликвидност. Точните настройки и реалните резултати.
    www.wavetrader.eu

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
     Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

     https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest
     Доста интересен материал. От почти година във финансовия сектор на Китай ври и кипи. Те има над 10-годишна традиция в “сенчестото банкиране”, което прилича повече на Дупнишката популярна каса или “инвестиционните посредници” като Капитал Маркет и сие. Но наистина се поуляха. Над 5000 платформи си е лудост. Над 4000 вече ги няма, което здравословно според мен.
     www.wavetrader.eu

     Коментар


     • Попадна ми една статия за срива на p2p фирмите в Китай, има и инфо за щатите и разни други работи. Та предположих че може да ви е интересна.

      https://www.bloomberg.com/news/artic...de-and-protest

      Коментар


      • Рекорден месец септември за Bondora една от най-старите и утвърдени P2P платформи в Европа. Над 5.5 млн. евро нови кредити, над 41,000 инвеститори вложили повече от 150 млн. евро.
       Рекорден месец за една от най-старите и утвърдени P2P платформи в Европа. Над 5.5 млн. евро нови кредити, над 41,000 инвеститори вложили над 150 млн. евро.
       www.wavetrader.eu

       Коментар


       • Статията “Кой наистина стои зад iuvo?” предизвика сериозен интерес сред инвеститорите. По-важното е, че предизвика правилна реакция от страна на платформата. Собствениците и екипа възприеха критиките в нея, като възможност за подобрение. Поканиха ме на среща в офиса им, на която да обсъдим най-желаните от инвеститорите промени в P2P платформата. Накратко ще споделя впечатленията си от посещението, какво ми хареса, какво не ми хареса, обсъжданите теми и какво можем да очакваме от iuvo в близко бъдеще.
        Впечатления от посещението в офиса на българската P2P платформа iuvo. Какво може да очакват инвеститорите от Иуво в близко бъдеще? Лично мнение за iuvo.
        www.wavetrader.eu

        Коментар


        • Първоначално изпратено от kosta77 Разгледай мнение
         Да г-н Недев, прав сте в случая, 1%>0,75% безспорно!
         И другото не е лошо за прители
         www.wavetrader.eu

         Коментар


         • Да г-н Недев, прав сте в случая, 1%>0,75% безспорно!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kosta77 Разгледай мнение
           В момента Mintos дава 0,75% бонус от инвестираната за първите 90 дни сума на нови инвеститори.Ако сте готови да инвестирате не пропускайте възможността!
           Ако пък искате може и 1% Но само ако искате
           https://www.vivainvest.eu/12-dohodnost-nosi-mintos/

           По мое мнение, Mintos e най-добрата платформа за инвестиране в P2P кредити в Европа. Предлага пълна прозрачност, 12% доходност и 1% бонус.
           www.wavetrader.eu

           Коментар


           • В момента Mintos дава 0,75% бонус от инвестираната за първите 90 дни сума на нови инвеститори.Ако сте готови да инвестирате не пропускайте възможността!

            Коментар


            • Добри новини от Mintos. Вече може да се прави филтър по рейтинг на оригинаторите в стратегиите за автоматично инвестиране, което е много удобно и полезно, за да се направи стратегия с желаното съотношение доходност/риск.
             Mintos добави възможност за бърз избор на оригинатори с определен  рейтинг, при изграждане на собствени стратегии за автоматично инвестиране.
             www.wavetrader.eu

             Коментар


             • Информация за Iuvo, която мисля, че ще е интересна и полезна за сегашните и бъдещи инвеститори в P2P платформата.
              Пълна информация за реалните собственици на Iuvo, детайли за платформата за инвестиране в Peer 2 Peer кредити. Личното ми мнение за Iuvo.
              www.wavetrader.eu

              Коментар


              • Първоначално изпратено от investor4fun Разгледай мнение
               Второто, или в момента на обратното изкупуване или когато длъжника плати /което се случи първо/. Но във всички случаи след получаване на главницата при продажбата на вторичния пазар.
               Разбрах. Благодаря!

               Коментар


               • Второто, или в момента на обратното изкупуване или когато длъжника плати /което се случи първо/. Но във всички случаи след получаване на главницата при продажбата на вторичния пазар.

                Коментар

                Working...
                X