Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНово пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции
Служителите на МВР вече ще имат право да притежават акции от търговски дружества, както и да се разпореждат с тях. Това предвижда изцяло новият проектозакон за МВР, с който "Сега" разполага. Той ще бъде пуснат за обществено обсъждане в следващите дни.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСледващият богаташ!!!
Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!
К'во стана днес:
1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
2. Нетуеър с яхта
3. Бате Пешо с частен самолет.
Очаквам номер 4 - совалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеХарчи са там където ще имат най-голям ефект. Демек където има бизнес и население. Обикновено от там идват и най-големите приходи в бюджета.
Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.
Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНово пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции
Служителите на МВР вече ще имат право да притежават акции от търговски дружества, както и да се разпореждат с тях. Това предвижда изцяло новият проектозакон за МВР, с който "Сега" разполага. Той ще бъде пуснат за обществено обсъждане в следващите дни.
Сега на полицаите е позволено само участието в приватизацията с приватизационни бонове и в кооперации - със земеделски земи или гори с възстановено право на собственост, като това не се считаше за търговска дейност, която по принцип е забранена. В проекта към този текст се добавят и акциите, като тяхното притежание няма да се смята за търговска дейност. Това обаче може да създаде потенциален конфликт на интереси, за който в предлаганата разпоредба не се казва нищо. Затова не е ясно как точно ще се процедира, ако служител на МВР започне разследване срещу дружество, в което има акции, и какви ще са гаранциите, че той ще обяви частния си интерес. По закон всички полицаи попълват декларации за имуществото си и за конфликт на интереси, но те не са публични. Такива са само на ръководния състав. .....'' http://www.segabg.com/article.php?id=661562
Апропо, един от най-известните софийски прокурори се оказа голям играч на борсата, забележителното е, че е родната...
Кучето е заровено в Митниците, които в момента се управляват от наплашен господин, чиято звезда е изгряла при предишния кабинет и явно е достатъчно тъп, че да е удобен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСледващият богаташ!!!
Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!
К'во стана днес:
1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
2. Нетуеър с яхта
3. Бате Пешо с частен самолет.
Очаквам номер 4 - совалка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П.2 - Най-големият удар ще дойде, когато оневинят Цветанов. тогава очаквай и предсрочни избори.
.
Коментар
-
Ново пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции
Служителите на МВР вече ще имат право да притежават акции от търговски дружества, както и да се разпореждат с тях. Това предвижда изцяло новият проектозакон за МВР, с който "Сега" разполага. Той ще бъде пуснат за обществено обсъждане в следващите дни.
Сега на полицаите е позволено само участието в приватизацията с приватизационни бонове и в кооперации - със земеделски земи или гори с възстановено право на собственост, като това не се считаше за търговска дейност, която по принцип е забранена. В проекта към този текст се добавят и акциите, като тяхното притежание няма да се смята за търговска дейност. Това обаче може да създаде потенциален конфликт на интереси, за който в предлаганата разпоредба не се казва нищо. Затова не е ясно как точно ще се процедира, ако служител на МВР започне разследване срещу дружество, в което има акции, и какви ще са гаранциите, че той ще обяви частния си интерес. По закон всички полицаи попълват декларации за имуществото си и за конфликт на интереси, но те не са публични. Такива са само на ръководния състав. .....'' http://www.segabg.com/article.php?id=661562Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Част от Родната ни история
Четете ли червени цървули !
"- Господин Витанов, защо станахте неудобен за комунистическата власт?
- Баща ми, Петър Витанов е бил говорител по радиото преди 9 септември 1944 г. Спечелил е второ място на международен анонимен конкурс за радиоводещи през 1937 г., а на първо място се е класирал известният Левитан от СССР. Искаха да го съдят от Народния съд, защото като репортер е отразявал народната скръб по време на погребението на цар Борис III, но тогавашният културен елит се застъпи за него и не допусна това да се случи.
- Как ви арестуваха?
- Първо арестуваха брат ми, през 1957 г. По това време той беше на 19 години, а аз на 14. Една сутрин чувам да се звъни и да се тропа на вратата. След малко нахлуха няколко униформени и цивилни с насочени пистолети:
"Музика империалистическа ще слушате, откъде я взехте, къде е магнетофонът? Всичко ще си кажете!"
Майка ми плачеше, а баща ми обясняваше, че съм музикант, че свиря на цигулка, акордеон и китара и обичам музиката. "Ти не ни обяснявай! Ние знаем коя музика е разрешена и коя не!" Взеха магнетофона заедно с единствената ролка, която имахме и повече не ги видяхме. По-лошото беше, че арестуваха брат ми да даде обяснения в милицията.
Върна се чак след две години - закарали го в Белене. Не ни даваха никакви свиждания, а писмо получихме чак след 6 месеца. Майка ми плачеше постоянно, подадохме жалби в съда и прокуратурата, но оттам ни казаха, че не бил при тях и трябва да се обърнем към МВР. След като се върна, го пратиха в казармата, а за прехраната се грижеше баща ми, който беше режисьор, сценарист и артист.
- Вас как ви задържаха?
- В периода 1959-1960 г. имах нещастието да бъда каран седем пъти в Столичното управление на МВР на ул. "Московска" 5 Причините бяха, че съм носел тесни панталони, слушал съм западна музика, танцували сме американски танци и т. н. За първи път ме арестуваха една съботна вечер, около 20,00 ч. в клуба на ул. "Гочо Гопин". Нахлуха много цивилни и униформени и ни накараха да си свалим панталоните, без да си сваляме обувките. Аз и неколцина младежи не се подчинихме. Тогава ни натовариха на една закрита кола и ни закараха на "Московска" 5. "
http://www.epochtimes-bg.com/2013-03/2013-08-11_07.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеФидосова го отнесе заради тази глупост, но вече е минало.
Дали да се хабя да давам примери специално за червено турските дупеблиз подлоги
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеА за подслушванията
Цветанов много слушал и все слушал шефа си и дал записите на червените боклуци
СерГЕЙ ревеше, че бойко го подслушва, а то се оказа, че той подслушвал Бойко
Изпратиха ли ти вече, какво ще драскаш?
Или сме барикадата утре?
Сложи си дебели гащи обаче, че ще има тупалки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеА червените боклуци които съвсем умишлено измислиха случая и го раздухаха през капут бареков и биха тъпаните дали не са виновни
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
П.П. Гледам, че и за Авиоотряда утихнаха нещата.
А за подслушванията
Цветанов много слушал и все слушал шефа си и дал записите на червените боклуци
СерГЕЙ ревеше, че бойко го подслушва, а то се оказа, че той подслушвал Бойко
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа Костинброд писах много навремето.
Ясни са нещата там - няма да има виновни.
Засега се мълчи по темата, но ще се повдигне при нови избори.
Червените боклуци отново използваха гнусна лъжа и манипулация на която се върза материал с умствените възможности, като на шуменския пишман богаташ
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеКАк смяташ, медиите и прокуратурата защо мълчат за Костинброд
Изложиха се като кифли, само червените боклуци не схванаха каква брутална измислена манипулация бе случая.
Ясни са нещата там - няма да има виновни.
Засега се мълчи по темата, но ще се повдигне при нови избори.
П.П.2 - Най-големият удар ще дойде, когато оневинят Цветанов. тогава очаквай и предсрочни избори.
В момента Прокуратурата "купува" време на Тройната коалиция.Last edited by anon6706; 15.08.2013, 19:00.
Коментар
Коментар