IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аноне, от мен да знаеш.... Който се е качил на Ролс в България, не е прокопсал
    А който се вози на Мерцедес?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Ново пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции
      Служителите на МВР вече ще имат право да притежават акции от търговски дружества, както и да се разпореждат с тях. Това предвижда изцяло новият проектозакон за МВР, с който "Сега" разполага. Той ще бъде пуснат за обществено обсъждане в следващите дни.
      Е и какво от това? Ако в свободното си време полицаите търгуват на фондовата борса какво лошо има? Защо да нямат това право, ако прокурори и съдии го имат?
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Следващият богаташ!!!

Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!

К'во стана днес:
        1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
        2. Нетуеър с яхта
        3. Бате Пешо с частен самолет.

Очаквам номер 4 - совалка.
        Анончи и ти ли падна до нивото на чунчовците.Като се замисля че тиквуняка е най умен измежду вас и ми става тъжно за герберския матрял прости агресивни и бездарни

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Харчи са там където ще имат най-голям ефект. Демек където има бизнес и население. Обикновено от там идват и най-големите приходи в бюджета.

Няма смисъл да се наливат пари в умрели села с 10 пенсионера на доизживяване.

Щото в момента когато, тва не е твойто село ти първи ще ревнеш що се забиват там милиони като никой не го ползва.
          Toгава няма да събираш данъци от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Ново пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции
            Служителите на МВР вече ще имат право да притежават акции от търговски дружества, както и да се разпореждат с тях. Това предвижда изцяло новият проектозакон за МВР, с който "Сега" разполага. Той ще бъде пуснат за обществено обсъждане в следващите дни.

Сега на полицаите е позволено само участието в приватизацията с приватизационни бонове и в кооперации - със земеделски земи или гори с възстановено право на собственост, като това не се считаше за търговска дейност, която по принцип е забранена. В проекта към този текст се добавят и акциите, като тяхното притежание няма да се смята за търговска дейност. Това обаче може да създаде потенциален конфликт на интереси, за който в предлаганата разпоредба не се казва нищо. Затова не е ясно как точно ще се процедира, ако служител на МВР започне разследване срещу дружество, в което има акции, и какви ще са гаранциите, че той ще обяви частния си интерес. По закон всички полицаи попълват декларации за имуществото си и за конфликт на интереси, но те не са публични. Такива са само на ръководния състав. .....'' http://www.segabg.com/article.php?id=661562
            Това са глупости, все едно да им разрешат със закон да имат влогове, щото можело да разследват банка.. Така или иначе полицай и инвестиция в акции е оксиморон у нас, та ненужно се потят по темата.
            Апропо, един от най-известните софийски прокурори се оказа голям играч на борсата, забележителното е, че е родната...
            Кучето е заровено в Митниците, които в момента се управляват от наплашен господин, чиято звезда е изгряла при предишния кабинет и явно е достатъчно тъп, че да е удобен.

Коментар

Следващият богаташ!!!

Е, как да си купим билети, като пътуваш с частен самолет?!?!?!

К'во стана днес:
              1. Наивник пътува с Ролс-Ройс.
              2. Нетуеър с яхта
              3. Бате Пешо с частен самолет.

Очаквам номер 4 - совалка.
              Аноне, от мен да знаеш.... Който се е качил на Ролс в България, не е прокопсал

Коментар

П.П.2 - Най-големият удар ще дойде, когато оневинят Цветанов. тогава очаквай и предсрочни избори.
                .
                И коалиция ГЕРБ-БСП. Може и ДПС

Коментар

• Ново пет .МВР предлага полицаите да могат да купуват и продават акции

Сега на полицаите е позволено само участието в приватизацията с приватизационни бонове и в кооперации - със земеделски земи или гори с възстановено право на собственост, като това не се считаше за търговска дейност, която по принцип е забранена. В проекта към този текст се добавят и акциите, като тяхното притежание няма да се смята за търговска дейност. Това обаче може да създаде потенциален конфликт на интереси, за който в предлаганата разпоредба не се казва нищо. Затова не е ясно как точно ще се процедира, ако служител на МВР започне разследване срещу дружество, в което има акции, и какви ще са гаранциите, че той ще обяви частния си интерес. По закон всички полицаи попълват декларации за имуществото си и за конфликт на интереси, но те не са публични. Такива са само на ръководния състав. .....'' http://www.segabg.com/article.php?id=661562
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Част от Родната ни история
                    Четете ли червени цървули !

"- Господин Витанов, защо станахте неудобен за комунистическата власт?

- Баща ми, Петър Витанов е бил говорител по радиото преди 9 септември 1944 г. Спечелил е второ място на международен анонимен конкурс за радиоводещи през 1937 г., а на първо място се е класирал известният Левитан от СССР. Искаха да го съдят от Народния съд, защото като репортер е отразявал народната скръб по време на погребението на цар Борис III, но тогавашният културен елит се застъпи за него и не допусна това да се случи.

- Как ви арестуваха?

- Първо арестуваха брат ми, през 1957 г. По това време той беше на 19 години, а аз на 14. Една сутрин чувам да се звъни и да се тропа на вратата. След малко нахлуха няколко униформени и цивилни с насочени пистолети:
                    "Музика империалистическа ще слушате, откъде я взехте, къде е магнетофонът? Всичко ще си кажете!"

Майка ми плачеше, а баща ми обясняваше, че съм музикант, че свиря на цигулка, акордеон и китара и обичам музиката. "Ти не ни обяснявай! Ние знаем коя музика е разрешена и коя не!" Взеха магнетофона заедно с единствената ролка, която имахме и повече не ги видяхме. По-лошото беше, че арестуваха брат ми да даде обяснения в милицията.

Върна се чак след две години - закарали го в Белене. Не ни даваха никакви свиждания, а писмо получихме чак след 6 месеца. Майка ми плачеше постоянно, подадохме жалби в съда и прокуратурата, но оттам ни казаха, че не бил при тях и трябва да се обърнем към МВР. След като се върна, го пратиха в казармата, а за прехраната се грижеше баща ми, който беше режисьор, сценарист и артист.

- Вас как ви задържаха?

- В периода 1959-1960 г. имах нещастието да бъда каран седем пъти в Столичното управление на МВР на ул. "Московска" 5 Причините бяха, че съм носел тесни панталони, слушал съм западна музика, танцували сме американски танци и т. н. За първи път ме арестуваха една съботна вечер, около 20,00 ч. в клуба на ул. "Гочо Гопин". Нахлуха много цивилни и униформени и ни накараха да си свалим панталоните, без да си сваляме обувките. Аз и неколцина младежи не се подчинихме. Тогава ни натовариха на една закрита кола и ни закараха на "Московска" 5. "

http://www.epochtimes-bg.com/2013-03/2013-08-11_07.html

Коментар

Фидосова го отнесе заради тази глупост, но вече е минало.
                      Фидосова го отнесе и заради други глупости. Не се сещам за много партии в родната история за които при провинение някой да го отнася.
                      Дали да се хабя да давам примери специално за червено турските дупеблиз подлоги

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        А за подслушванията
                        Цветанов много слушал и все слушал шефа си и дал записите на червените боклуци
                        СерГЕЙ ревеше, че бойко го подслушва, а то се оказа, че той подслушвал Бойко
                        Чунчо, за утре готов ли си?
                        Изпратиха ли ти вече, какво ще драскаш?
                        Или сме барикадата утре?
                        Сложи си дебели гащи обаче, че ще има тупалки.

Коментар

А червените боклуци които съвсем умишлено измислиха случая и го раздухаха през капут бареков и биха тъпаните дали не са виновни
                          Разбира се, че не са виновни. Нали самите ГЕРБ си приеха новия Изборен кодекс. Е, Фидосова го отнесе заради тази глупост, но вече е минало.

Коментар

П.П. Гледам, че и за Авиоотряда утихнаха нещата.

А за подслушванията
                            Цветанов много слушал и все слушал шефа си и дал записите на червените боклуци
                            СерГЕЙ ревеше, че бойко го подслушва, а то се оказа, че той подслушвал Бойко

Коментар

За Костинброд писах много навремето.
                              Ясни са нещата там - няма да има виновни.

Засега се мълчи по темата, но ще се повдигне при нови избори.

А червените боклуци които съвсем умишлено измислиха случая и го раздухаха през капут бареков и биха тъпаните дали не са виновни
                              Червените боклуци отново използваха гнусна лъжа и манипулация на която се върза материал с умствените възможности, като на шуменския пишман богаташ

Коментар

КАк смяташ, медиите и прокуратурата защо мълчат за Костинброд
                                Изложиха се като кифли, само червените боклуци не схванаха каква брутална измислена манипулация бе случая.
                                За Костинброд писах много навремето.
                                Ясни са нещата там - няма да има виновни.

Засега се мълчи по темата, но ще се повдигне при нови избори.

П.П.2 - Най-големият удар ще дойде, когато оневинят Цветанов. тогава очаквай и предсрочни избори.
                                В момента Прокуратурата "купува" време на Тройната коалиция.
                                Last edited by anon6706; 15.08.2013, 19:00.

Коментар

Working...
                                X