IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
    Информационна агенция БГНЕС
    Отлагането на старта на делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов говори за проблеми в прокуратурата.
    Минчо Спасов: Цацаров да накаже виновните
    news.bgnes.com
    Минчо Спасов е известен юрист, бивш депутат и бивш председател на вътрешната комисия. ..

Няма да го осъдят. Гарван гарвану око не вади. Нали са от един червен дол дренки !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Veni Markovski
      Да!
      Приели са номинацията на Пейо Попов, подкрепена от мен. После да не ми кажете, че съм бил против Цвинокио и Пинокио (за адв. Irina Aleksova и адв. Nikolay Hadjigenov говоря;-)

Вярно, от БХК са направили уговорка...

"Допускаме по изключение тази номинация
      заради нейната сатирична стойност. Авторът
      добре артикулира правозащитните ценности,
      които са в сърцето на наградите „Човек на
      годината”, със способа на фарса. Номинираният
      е извършил привидно правозащитни постъпки,
      които са пародийни предвид всичко, което е
      вършил преди това, както и предвид личния
      му интерес от извършването им. По същество
      това е номинация за антинаграда."

... но от това номинацията не става по-малко ценна! Напротив!
      Човек на годината | Цветан Цветанов
      humanoftheyear.org
      Цветан Цветанов е номиниран от Пейо Попов. Допускаме по изключение тази номинация заради нейната сатирична стойност. Авторът добре артикулира правозащитните ценности, които са в ..

ХА-ХА ЦУЦИЛАН - БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• Информационна агенция БГНЕС
        Отлагането на старта на делото срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов говори за проблеми в прокуратурата.
        Минчо Спасов: Цацаров да накаже виновните
        news.bgnes.com
        Минчо Спасов е известен юрист, бивш депутат и бивш председател на вътрешната комисия. ..

Коментар

• МЕЧО, И НА ДРУГИ МУТРЕНСКИ НОМЕРА МОЖЕ ДА ГО НАУЧИ АГЕНТ БУДА- НАЛИ Е ОТ СИК

Коментар

• Усеща се непримиримост Кире, което е хубаво. Ето бутнахме го предишния зимъска, а вече му се клатят краката и на сегашния. Раята взе постепенно от офча да се превръща в ЧОВЕШКА.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
              МЕЧО, може тиквата да му е прокопала канал- нали са си хора на БКП- ДС
              Той най много да го научи Олигарския, как се дига КРЪВНО
              tnm

Коментар

• МЕЧО, може тиквата да му е прокопала канал- нали са си хора на БКП- ДС

Коментар

• Кире, Олигарски през задния вход ли влиза у дома си или през КАНАЛИЗАЦИЯТА
                  tnm

Коментар

• Georgi Drentchev
                    Президентът кани адвоката на обвиняемия бивш вътрешен министър, на официална среща в Президенството... само на мен ли ми мирише на опит за влияние върху Съдебната Система?..

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Yavor Dachkov
                      Първа част на интервюто с Богомил Бонев
                      Б. Бонев: „Ипон” на Борисов прикриваше рекета на СИК, третирах го като престъпник / Glasove.com
                      www.glasove.com
                      - Да започнем с актуалната история: бивш вътрешен министър на съд, пред Темида. Как ще коментирате поведението на ГЕРБ във вътрешната ..

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Гигов визирах Драгунов защото повече ми харесва от Калашника .Относно това ,че си нямам представа,да те светна ,че с градския Таню при баща му ,съм тренирала спортна стрелба .Така ,че си имам представа .пп Гигов осигури стрелбище и да видим кой на какво е способен .
                        С какво стреляш , Марголин , Люгер .22 ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ами ако беше постнал танк? Или F/A-18 "Хорнет"/

Нито си виждала "Драгунов", нито пък си стреляла. И аз не съм стрелял с "Драгунов". Това обаче не ти пречи да го сравняваш със съвсем друг клас оръжие и да твърдиш глупости. Все едно да твърдиш че болидът на "Редбул" повече ти харесва от "Ролс-ройс". Ама едното служи за едно-другото за друго. Нищо че и двете са на колела.

Ама то Уикипедийното образование до това води.

"Когато на клетката на тигъра видиш да пише зебра, не вярвай на очите си. "
                          Народна мъдрост.
                          Стига заяждай момичето сега, не нея и се стреля със снайпер, какъв е проблема

Коментар

И друго оръжие да бе постал dosadnik ,пак щях да си държа на Драгунов
                            Ами ако беше постнал танк? Или F/A-18 "Хорнет"/

Нито си виждала "Драгунов", нито пък си стреляла. И аз не съм стрелял с "Драгунов". Това обаче не ти пречи да го сравняваш със съвсем друг клас оръжие и да твърдиш глупости. Все едно да твърдиш че болидът на "Редбул" повече ти харесва от "Ролс-ройс". Ама едното служи за едно-другото за друго. Нищо че и двете са на колела.

Ама то Уикипедийното образование до това води.

"Когато на клетката на тигъра видиш да пише зебра, не вярвай на очите си. "
                            Народна мъдрост.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                              Ма то тея новини беха само да ни залъгват тукашните медии Това че серьожа се е самопредложил за нещо си, за което тея от ЕС вероятно нитое са и чули, нито разбрали, е съвсем друг въпрос
                              Така си е..Серьожа навън ,никой не го бръсне за слива .Само в БГ му се радват някой и друга заблудена чугунена глава и чаветата
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Гарнтирано от Гея Бея и Злодея През 2014 г. България ще бие рекорда си по вземане на заеми http://www.segabg.com/article.php?id=668704
                                Дреме им, нали падежите ще са по време на следващите

Коментар

Working...
                                X