Първоначално изпратено от karl1957
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Veni Markovski
Да!
Приели са номинацията на Пейо Попов, подкрепена от мен. После да не ми кажете, че съм бил против Цвинокио и Пинокио (за адв. Irina Aleksova и адв. Nikolay Hadjigenov говоря;-)
Вярно, от БХК са направили уговорка...
"Допускаме по изключение тази номинация
заради нейната сатирична стойност. Авторът
добре артикулира правозащитните ценности,
които са в сърцето на наградите „Човек на
годината”, със способа на фарса. Номинираният
е извършил привидно правозащитни постъпки,
които са пародийни предвид всичко, което е
вършил преди това, както и предвид личния
му интерес от извършването им. По същество
това е номинация за антинаграда."
... но от това номинацията не става по-малко ценна! Напротив!
Човек на годината | Цветан Цветанов
humanoftheyear.org
Цветан Цветанов е номиниран от Пейо Попов. Допускаме по изключение тази номинация заради нейната сатирична стойност. Авторът добре артикулира правозащитните ценности, които са в ..
ХА-ХА ЦУЦИЛАН - БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеМЕЧО, може тиквата да му е прокопала канал- нали са си хора на БКП- ДСБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Yavor Dachkov
Първа част на интервюто с Богомил Бонев
Б. Бонев: „Ипон” на Борисов прикриваше рекета на СИК, третирах го като престъпник / Glasove.com
www.glasove.com
- Да започнем с актуалната история: бивш вътрешен министър на съд, пред Темида. Как ще коментирате поведението на ГЕРБ във вътрешната ..
МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГигов визирах Драгунов защото повече ми харесва от Калашника .Относно това ,че си нямам представа,да те светна ,че с градския Таню при баща му ,съм тренирала спортна стрелба .Така ,че си имам представа .пп Гигов осигури стрелбище и да видим кой на какво е способен .
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми ако беше постнал танк?Или F/A-18 "Хорнет"/
Нито си виждала "Драгунов", нито пък си стреляла. И аз не съм стрелял с "Драгунов". Това обаче не ти пречи да го сравняваш със съвсем друг клас оръжие и да твърдиш глупости. Все едно да твърдиш че болидът на "Редбул" повече ти харесва от "Ролс-ройс". Ама едното служи за едно-другото за друго. Нищо че и двете са на колела.
Ама то Уикипедийното образование до това води.
"Когато на клетката на тигъра видиш да пише зебра, не вярвай на очите си. "
Народна мъдрост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеИ друго оръжие да бе постал dosadnik ,пак щях да си държа на ДрагуновИли F/A-18 "Хорнет"/
Нито си виждала "Драгунов", нито пък си стреляла. И аз не съм стрелял с "Драгунов". Това обаче не ти пречи да го сравняваш със съвсем друг клас оръжие и да твърдиш глупости. Все едно да твърдиш че болидът на "Редбул" повече ти харесва от "Ролс-ройс". Ама едното служи за едно-другото за друго. Нищо че и двете са на колела.
Ама то Уикипедийното образование до това води.
"Когато на клетката на тигъра видиш да пише зебра, не вярвай на очите си. "
Народна мъдрост.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеМа то тея новини беха само да ни залъгват тукашните медииТова че серьожа се е самопредложил за нещо си, за което тея от ЕС вероятно нитое са и чули, нито разбрали, е съвсем друг въпрос
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГарнтирано от Гея Бея и Злодея През 2014 г. България ще бие рекорда си по вземане на заеми http://www.segabg.com/article.php?id=668704
Коментар
Коментар