IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Роджърс дай линк към инфото, съмнявам се че бнб ще направи такава политическа дрискографика......... в момента нивото на поста ти е един човек ми каза, ама нема да ти кажа Кой е?

Коментар

• И ето една специална графика за Бате Пешо, МАКС, Гегов и подобните им недоразумения. Да поясним за който недовижда - червената линия е на Станишев.
      Трагичното в случая е че електората на БКП не може да осмисли, какво има на графиката - от около 15 милиарда евро отиват към 40 милиарда евро - увеличение на дълга с около 50 милиарда лв. за 4 години

Last edited by rogers; 18.08.2013, 01:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Абе роджърс тия доле само мангале бе!
        Не знам само защо са ги докарвали с автобуси. Ей го де е факултето, можеха от там да съберат повече е по-евтино. Пък и покрай женския пазар да се завъртят и там ги има в достатъчно количество от орките. Ще им дадат по една бяла тениска и една бяла шапка - да са малко в по-приемлив вид - поне в далечните планове и ги пращат пред Парламента да са целуват и прегръщат с БСП депутатите и депутатките. На Мая Манолова със сигурност ще и дойдат добре няколко изпълнени с любов прегръдки след последните и премеждия с народната любов.

Коментар

• И аз смятах, че БСП и бизнес партньорите им от ДПС барабар с волен са ударили дъното, но след петък разбрах, че има и дъно под дъното.Очевадно когато са на дъното могат да копат още на долу
          Показаха и доказаха, че са партии без НИКАКЪВ морал, никаква чест и НИКАКВО достойнство.
          Партии които извършват морален, политически и икономически геноцид над България.

Коментар

• Най ме кефи тоя с фанелката Enjoy дето смърка - хахахаха. Наистина не знам кой тъпак от БСП или ДПС го измисли това - тия тъпаци ако си спомняте още като дойдоха имаше един протест срещу тях - та на тоя протест мисля, че не се събраха и хиляда човека - само няколко дни по-късно протестиращите станаха десетки хиляди - само и единствено заради действията на тъпацита. Очаквам протестиращите до зимата да се увеличат в пъти - но кулминацита ще бъде когато собствения електорат на БСП и ДПС се обърне срещу тях - направо нямам търпение. Щото те са най-гладни и няма къде да отстъпват просто.

Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Абе роджърс тия доле само мангале бе!

Коментар

• Абе роджърс тия доле само мангале бе!

Коментар

• Ето какви бяха контрапротестиращите - типичния електорат на БСП и ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  А ти не вярваш ли, че с тиквата е свършено бе катил? Ти в какво вярваш в тиквени семки ли?!??!?
                  не не вярвам, но както виждаш Бате пешо го твърди

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Не се връзвам.Това че ти имаш интгерес от ГЕРБ не означава че всички имат.Проумей че има и други хора и те имат интереси и право на живот.Ако за мен и теб 1000 лева не са пари за хората са богатство.Нямаш и представа какви покъртителни неща мога да ти разкажа.За обикновените хорица 20-30 лева са много пари.А и провинцията не е виновна че много софиянци задлъжняхте на банките и сега виете по форуми.Но този път ще си върнете кредитите до стотинка.Иначе ще спите на централна гара.То и без това клошарите в София са колкото населението на Ловеч
                    Един щедър данъкоплатец няма интерес от здраво и стабилно правителство, той ще спести данъци при хаос и слаби институции. Така че, не мога да имам никаква лична полза от Герб. Смятам, че те работиха за държавността, наложиха известен контрол на рутинните течове в икономиката и на собствените си назначения, а след себе си оставиха завършени инфраструктурни обекти. Грешки имат, но са далеч по-простими от злонамерените, нагли и мишкарски действия на настоящите. Затова ги подкрепям.

Голяма глупост е да се връзваш на противопоставянето провинция - София. Вчерашният прецедент с контрите е показателен за управляващите. Теб не те ли притеснява, чисто човешки, това вкопчване във властта с цената на всичко? Само си представи, че си назначил някой общак, който ти е продал кравата от свое име и си е прибрал парите и искаш да го уволниш. А той ти цитира КТ и не ще да чуе. Сега си представи, че ти домъкне роднините си от съседното село да ти се навъртат наоколо със сопи ... Не ми отговаряй, ще изхвърчи без оглед на закони и норми ... Е тоя общак и правителството са едно и също ..... за умните и интелигентните
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                      Ами ако вяате в това още утре подайте оставка и се явете на избори които да спечерите убедително. Така скоро и бързо бихте се отървали от Бойко ))).
                      А ти не вярваш ли, че с тиквата е свършено бе катил? Ти в какво вярваш в тиквени семки ли?!??!?

Коментар

Омръзна ми да обяснявам че на следвщите избори БСП И ДПС ще спечелят убедително.С тиквата е свършено.
                        Ами ако вяате в това още утре подайте оставка и се явете на избори които да спечерите убедително. Така скоро и бързо бихте се отървали от Бойко ))).

Коментар

• Не се заяждайте с Бате Пешо малоумни и крастави!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            След края на това управление и 10 лв ще са им се виждат много пари на хората от провинцията.
                            Ще поживеем ще видим.ще има да мучите след изборите..

Коментар

Трескозъбец говори на български БЕ
                              Венсеремос!!!

Коментар

Не се връзвам.Това че ти имаш интгерес от ГЕРБ не означава че всички имат.Проумей че има и други хора и те имат интереси и право на живот.Ако за мен и теб 1000 лева не са пари за хората са богатство.Нямаш и представа какви покъртителни неща мога да ти разкажа.За обикновените хорица 20-30 лева са много пари.А и провинцията не е виновна че много софиянци задлъжняхте на банките и сега виете по форуми.Но този път ще си върнете кредитите до стотинка.Иначе ще спите на централна гара.То и без това клошарите в София са колкото населението на Ловеч
                                След края на това управление и 10 лв ще са им се виждат много пари на хората от провинцията.

Коментар

Working...
                                X