Роджърс дай линк към инфото, съмнявам се че бнб ще направи такава политическа дрискографика......... в момента нивото на поста ти е един човек ми каза, ама нема да ти кажа Кой е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.10.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
И ето една специална графика за Бате Пешо, МАКС, Гегов и подобните им недоразумения. Да поясним за който недовижда - червената линия е на Станишев.
Трагичното в случая е че електората на БКП не може да осмисли, какво има на графиката - от около 15 милиарда евро отиват към 40 милиарда евро - увеличение на дълга с около 50 милиарда лв. за 4 години
Last edited by rogers; 18.08.2013, 01:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбе роджърс тия доле само мангале бе!
Коментар
-
И аз смятах, че БСП и бизнес партньорите им от ДПС барабар с волен са ударили дъното, но след петък разбрах, че има и дъно под дъното.Очевадно когато са на дъното могат да копат още на долу
Показаха и доказаха, че са партии без НИКАКЪВ морал, никаква чест и НИКАКВО достойнство.
Партии които извършват морален, политически и икономически геноцид над България.
Коментар
-
Най ме кефи тоя с фанелката Enjoy дето смърка - хахахаха. Наистина не знам кой тъпак от БСП или ДПС го измисли това - тия тъпаци ако си спомняте още като дойдоха имаше един протест срещу тях - та на тоя протест мисля, че не се събраха и хиляда човека - само няколко дни по-късно протестиращите станаха десетки хиляди - само и единствено заради действията на тъпацита. Очаквам протестиращите до зимата да се увеличат в пъти - но кулминацита ще бъде когато собствения електорат на БСП и ДПС се обърне срещу тях - направо нямам търпение. Щото те са най-гладни и няма къде да отстъпват просто.
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАбе роджърс тия доле само мангале бе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеА ти не вярваш ли, че с тиквата е свършено бе катил? Ти в какво вярваш в тиквени семки ли?!??!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе се връзвам.Това че ти имаш интгерес от ГЕРБ не означава че всички имат.Проумей че има и други хора и те имат интереси и право на живот.Ако за мен и теб 1000 лева не са пари за хората са богатство.Нямаш и представа какви покъртителни неща мога да ти разкажа.За обикновените хорица 20-30 лева са много пари.А и провинцията не е виновна че много софиянци задлъжняхте на банките и сега виете по форуми.Но този път ще си върнете кредитите до стотинка.Иначе ще спите на централна гара.То и без това клошарите в София са колкото населението на Ловеч
Голяма глупост е да се връзваш на противопоставянето провинция - София. Вчерашният прецедент с контрите е показателен за управляващите. Теб не те ли притеснява, чисто човешки, това вкопчване във властта с цената на всичко? Само си представи, че си назначил някой общак, който ти е продал кравата от свое име и си е прибрал парите и искаш да го уволниш. А той ти цитира КТ и не ще да чуе. Сега си представи, че ти домъкне роднините си от съседното село да ти се навъртат наоколо със сопи ... Не ми отговаряй, ще изхвърчи без оглед на закони и норми ... Е тоя общак и правителството са едно и също ..... за умните и интелигентнитеYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеАми ако вяате в това още утре подайте оставка и се явете на избори които да спечерите убедително. Така скоро и бързо бихте се отървали от Бойко))).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОмръзна ми да обяснявам че на следвщите избори БСП И ДПС ще спечелят убедително.С тиквата е свършено.))).
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСлед края на това управление и 10 лв ще са им се виждат много пари на хората от провинцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТрескозъбец говори на български БЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе се връзвам.Това че ти имаш интгерес от ГЕРБ не означава че всички имат.Проумей че има и други хора и те имат интереси и право на живот.Ако за мен и теб 1000 лева не са пари за хората са богатство.Нямаш и представа какви покъртителни неща мога да ти разкажа.За обикновените хорица 20-30 лева са много пари.А и провинцията не е виновна че много софиянци задлъжняхте на банките и сега виете по форуми.Но този път ще си върнете кредитите до стотинка.Иначе ще спите на централна гара.То и без това клошарите в София са колкото населението на Ловеч
Коментар
Коментар