IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.10.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Чи кво значение има кой е писал писмото? Естествено че в ПЕС Станишко си има секретарки за тая работа! То това е номерът - да се издигнеш до ниво да имаш кабинет и секретарки да ти пишат писмата.
    Да се издигнеш, или да те издигнат ? А нали знаеш , кои ги издигат - пълните некадърници , щото ако не играят по свирката, тутак си ще ги изхвърлят, и ще им се наложи след това да умрат от глад, щото даже и за просия не става

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

С чувство за хумор
      +4096
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Гигов е прав.Станишев толкова си е писал писмото колкото и Пеевски.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
          Ма мерси, че ни разясни, какъв капацитет е Серьожа Димитриевич, щото не го знаехме нали Човек без един ден трудов стаж, тръгнал да пише велики писма, на велики хора, белким некога се издигне и той до техното ниво Аз съм сигурен, че е достатъчно некадърен дори да го напише това писмо, та сигурно го е писала некоя секретарска от кабинета му там Но инак е много велик, голем ентелигент и разбирател е, особено с тея очилца като ги турне . Нещо за ролята на бойната униформа, не е ли писал на Барозу ?
          Чи кво значение има кой е писал писмото? Естествено че в ПЕС Станишко си има секретарки за тая работа! То това е номерът - да се издигнеш до ниво да имаш кабинет и секретарки да ти пишат писмата.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "...Ти на реститутите ...морални хора ли ги наричаш..."

Боже, боже монтерей, как се излагаш! Че какво НЕморално има да ти върнат заграбените от комунистическата диктатура, бащини имоти и активи?

Е да за теб "реститут" е нещо лошо и обидно, щото сигурно се е наложило след 89-та да се изнасяш от апартамента на "Раковска", където баща ти е влязъл с калните си цървули на паркета, след като е изхвърлил законния собственик в "Белене". Разбирам те и НЕ ти съчувствам, но такъв е живота. Все някога дори и чуждите, заграбени пари свършват и соц-ком дъжавите/партии фалират.

Коментар

Не и знам костюмчето на Терзиева. Не разбирам от такива работи.
              Ама пък последните три месеца беше направен пътя от Шумен към Бургас през Ришкия проход. Цялостно реновиран, с два новоположени пласта асфалт. Оправени банкети и нова маркировка. Пълен фул. За три месеца беше свършена 10 пъти повече работа отколкото за три и половина години при Боко.
              За което мога само да благодаря на другарката Терзиева и другаря Орешарски.

С чувство за хумор
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                добре, костюмче ... Терзиева
                Не и знам костюмчето на Терзиева. Не разбирам от такива работи.
                Ама пък последните три месеца беше направен пътя от Шумен към Бургас през Ришкия проход. Цялостно реновиран, с два новоположени пласта асфалт. Оправени банкети и нова маркировка. Пълен фул. За три месеца беше свършена 10 пъти повече работа отколкото за три и половина години при Боко.
                За което мога само да благодаря на другарката Терзиева и другаря Орешарски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Ами и аз ги познавам...
                  Ти на реститутите ...морални хора ли ги наричаш...
                  те са 15-20 човека и всеки ден киснат на оградите на НС...
                  Задай сеи въпроса кой ги гледа ,кой ги храни и какво правят там..
                  Тези от палатките са ясни.... платена паплач...

Интересно е да гледаш да раздават по 30 лева на пенсионери и шапка ... сутрин преди два месеца..
                  сега ако и ти заплямпаш за морал отивам да се гръмна...с една бира...
                  Life won't wait for you.

Коментар

дрън дрън аз съм заблудено червено чичково червенотиквеничковче
                    Ма мерси, че ни разясни, какъв капацитет е Серьожа Димитриевич, щото не го знаехме нали Човек без един ден трудов стаж, тръгнал да пише велики писма, на велики хора, белким некога се издигне и той до техното ниво Аз съм сигурен, че е достатъчно некадърен дори да го напише това писмо, та сигурно го е писала некоя секретарска от кабинета му там Но инак е много велик, голем ентелигент и разбирател е, особено с тея очилца като ги турне . Нещо за ролята на бойната униформа, не е ли писал на Барозу ?

Коментар

Смешна партия пише смешни декларации, и са квоо ? Бадемов ще си подаде оставката, щото го "декларирали" Айде тиквуний нали е голем мАж, що не отвърти два чембера на Серьожка ? Ако го направи, веднага ще гласувам за него с 2 ръце. Ма докато пишат малоумни декларации, могат единствено да стават за смях
                      Работата на политиците не е да бият чембери, а да изобличават слугинажа на новата ОФ Тройна на ДС....

Част от който слугинаж е и случаят Пеевски....

И ето как управляващите пеят дитирамби в чест на свещеното прасе на новата ОФ Тройна:

Медийните операции на Пеевски са равни на "Фейсбук" за България
                      http://www.dnevnik.bg/bulgaria/citat...vski_sa_ravni/

"Операциите, които Делян Пеевски направи в някои медии, са равносилни на "Фейсбук" за България. Като толкова много го мразят, да пробват да ги направят те" - това заявява депутатът от БСП Христо Монов в коментар пред "Медиапул" за Делян Пеевски.

Електронното издание публикува днес анкета с народни представители от различни партии, които са помолени да коментира изявлението на оттегления шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) Делян Пеевски, че е успял човек. В позиция, разпространена малко след като във вторник Конституционния съд се поизнесе, че няма причина да не остане в Народното събрание, Пеевски заяви: "Аз съм на 33 години и съм успял. Това престъпление ли е?".

"Тъй като познавам биографията на Пеевски, мисля, че е успял човек. На 33 години да имаш това обществено влияние, да можеш да изкараш толкова хора на улицата, да те мразят толкова много хора, в България е сигурен критерий, че си успял", коментира още Христо Монов.

Колегата му от ДПС Ахмед Башев, бивш кмет на Гърмен, също смята, че Пеевски е успял млад човек и допълва: "Това, според мен, не се дължи на всяка цена на сива икономика, която е развивал или негови сиви действия. В България сме свикнали в последните години да анатемосваме всеки, който е успял и забогатял по някакъв начин. Не всеки богат човек е престъпник. Това трябва да бъде принцип в нашето общество. Защото без богати и успели хора нямаме как да развиваме държавата си".

"Радвам му се. Той има супер административен опит и отличен опит в бизнеса", коментира Спас Панчев от левицата.

Коментар

И тази не съм я чувал, явно е поредната празнословница

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Гейчо оправи се със съпругата си и партията си,пък после назидавай .......МНОООГО СИ" МАЛЪК" зА такива ДЕЛА!!!!!!!!
                          Станишев изпрати назидателно писмо на Барозу

[B]Сергей Станишев, лидер на партията на европейските социалисти, e изпратил официално писмо до председателя на Европейската комисия Жозе Барозу.
                          Изобщо не е малък скъпа Коки! Сергей Станишев в момента е Председател на ПЕС и като такъв се обръща към Барозу, а не от името на Сергей Дмитриевич. Разбираш ли каква е разликата между него и любимия ти Боко Тиквов?
                          Че Боко в европейски план е НИКОЙ, а Станишев е НЯКОЙ. Е, може догодина и той да стане никой. Ама със сигурност Тиквобоко няма да стане някой.
                          Снощи Коки пак се изплю срещу Станишев че нямало да бъде предложен за председател на Еврокомисията, ами за такъв бил предложен Мартин Шулц. Амчи то от половин година се знае че ПЕС ще предложи Шулц бе! То не е някаква тайна. Он си е стара пушка на европейския политически терен. А Станишев е пълен новак в сравнение с него.
                          Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Така си е..Серьожа навън ,никой не го бръсне за слива
                          Впрочем не съм чул и Боко де е предложен за председател на ЕК. Дори не съм чул да го правят някакъв в ЕНП.

Но то си е стар навик на Коки да плюе по издигнали се българи, които не са от нейната партия.
                          Наскоро пусна една поръчкова клеветническа статия по адрес на Генералния директор на ЮНЕСКО г-жа Ирина Бокова. А Бокова беше преизбрана за директор с внушително мнозинство от РАЗ. Получи цели 30 гласа от 39 възможни. Което показва, че който си е кадърен, той си е кадърен, независимо от оплювките на професионалните хейтъри.

Коментар

Кое е това ансамбълче, че явно нещо не съм в час с новите терминологии
                            Yeah

Коментар

Ще спреш да се смееш, ако послушаш цикламеното ансамбълче от трибуната на НС.
                              Кое е това ансамбълче, че явно нещо не съм в час с новите терминологии

Коментар

Смешна партия пише смешни декларации, и са квоо ? Бадемов ще си подаде оставката, щото го "декларирали" Айде тиквуний нали е голем мАж, що не отвърти два чембера на Серьожка ? Ако го направи, веднага ще гласувам за него с 2 ръце. Ма докато пишат малоумни декларации, могат единствено да стават за смях
                                Ще спреш да се смееш, ако послушаш цикламеното ансамбълче от трибуната на НС.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X