IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега вече започнахме да установяваме колко е хубаво дето продадохме всички банки на чужденци. След години преструктуриране започна стригането, доенето и клането на потребителя в България.

Хората с фирмени сметки в Булбанк да си проверят колко е месечната им такса. Ще останат "приятно" изненадани.

А Искров да вземе да свърши малко работа, че нещо май само неговото преизбиране мина с такава подкрепа в парламента, което ме навежда на мисълта, че банките са зад него и той действа само в тяхна полза, не в на гласоподавателите. Другите централни банки следят извращенията и действат. Някой път про-активно, друг път в последствие.
    Разбира се за действията на банките и за техните своеволия могат да бъдат обвинени и техните клиенти, които не си четат общите условия и не си следят нещата.
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Отскоро закриването на сметка в евро е с такса 30 евро. Ама ще я закрия и ще ги платя, пък да се задавят...

Коментар

• Което ме подсеща че същата "схема" е в пощите където имам сметка депозитна с остатък 2 лева понеже си изтеглих кеша нали се сещате защо и от 3-4 месеца ми чакат по едни 50 стотинки такса за поддръжка и може и да светна на червено, но поне не са 2 лева на месец ;( 50 стотинки ше ги преживея
        А инак безчинството на банките с майки в чужбина ще продължава и тази година "В годината на качественото обслужване" според бай Левон ! понеже банковият надзор се занимава май коефициенти и проценти които да спуска на банките. ОЛП то пада а повечето ипотечни кредити % та им се съставя по формулата ОЛП+надбавка която е константа.Да попита на някой да са му пртили писмо че му намаляват лихвата по кредита аа ?! А и за спрака само ОЛП то дати от началото на година:
        01.06.2009 | 2.35
        01.05.2009 | 2.27
        01.04.2009 | 3.53
        01.03.2009 | 3.49
        01.02.2009 | 3.92
        01.01.2009 | 5.17

Я кажете сега от 5.17 до 2,35 колко прави това ?! И как на всички бедни душици с кредити трябва да им се намали процента по кредита с цели 3 процента, обаче банките мълчат и БАНКОВ НАДЗОР си трайка ?! Защо ли - отговорете си сами !

Коментар

• Благодаря за инфото, аз имам прастара сметка в Биохим/Булбанк - от 2002-ра, която отдавна не използвам - май с 20 лв., ще взема да я закрия.

Коментар

• Re: Възмутен съм от Булбанк

Първоначално изпратено от baat
            Искам да да използвам трибуната на форума за да изразя възмущението си от Булбанк. Вчера ходих па проверя нещо и касиерката ми каза, че имам сметка на минус. Бях изненадан и поисках повече информация. Тя се опита да провери нещо, но неможа да ми даде много информация. Каза да отида при служител да уточня защо имам сметка на минус. След доста разговори със служителката се установи, че от началото на годината е променена тарифата на банката и при влогова сметка с по-малко от десет лева или пет евро се начислява такса от два лева или едно евро при сметка в евро. На месец. Имал съм 1.78 лв. в началото на годината. До сега са ми начислени десет лева такси. Служителката ми каза че ако искам да си закрия сметката трябва да платя и дванадесет лева такса. После се видя, че имам и друга сметка и дванадесет лева се плащат ако се закрива последна сметка и ако оставя другата сметка няма да плащам. Прикани ме ако искам да закрия сметката да си платя таксите защото в понеделник почва новия месец и ще има още два лева такса.
            Излишно е да казвам, че бях бесен. На всичко отгоре от време на време се държаха с мен пренебрежително и с ирония.
            Служителката ми каза, че ако при нея дойде клиент който има подобна сметка го информира за евентуални такси. Условията са променени от управата на банката и са оставили служителите да информират клиентите, но не можело да изпратят писма на всички защото нямало кой да им го позволи.
            Спомних си, че през януари открих и закрих друга сметка в тази банка при друга служителка и не бях информиран за новите условия. Попитах защо. Тази служителка отговаряла за себе си.
            Бях бесен.
            Платих си таксите и поисках закриване на сметката. При първа възможност ще изтегля и другата си сметка.
            След като се прибрах отворих сайта на банката да потърся имейл на кйто да изразя възмущението си. Имат специален имейл за мнения. В началото на страницата с имейла се мъдри следното
            "2009-та ще е годината на качественото обслужване."
            Левон Хампарцумян
            Смятам, че качественото обслужване не представлява едностранна промяна на условия без уведомяване, особено при такива такси.
            Въпросната сметка беше открита в банка Биохим преди две години от дружество за допълнително пенсионно осигуряване за да ми изплатят една сума. Останала е от тогава и ако не бях разбрал случайно щеше да си остане и да събира такси. Вероятно не е единствената такава сметка затова ако имате подобна сметка в бившите банки биохим и хеброс с които булбанк се обедини, попитайте дали не ви събират такси.
            Така ще бъда тъй като не се упражнява никакъв контрол върху банковите институции от страна на БНБ,но се избира стария нов управител Искров,дато не си върши работата,а 99% от банките не са български!!!
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• welcome to the club

Добре дошъл!
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Възмутен съм от Булбанк

Искам да да използвам трибуната на форума за да изразя възмущението си от Булбанк. Вчера ходих па проверя нещо и касиерката ми каза, че имам сметка на минус. Бях изненадан и поисках повече информация. Тя се опита да провери нещо, но неможа да ми даде много информация. Каза да отида при служител да уточня защо имам сметка на минус. След доста разговори със служителката се установи, че от началото на годината е променена тарифата на банката и при влогова сметка с по-малко от десет лева или пет евро се начислява такса от два лева или едно евро при сметка в евро. На месец. Имал съм 1.78 лв. в началото на годината. До сега са ми начислени десет лева такси. Служителката ми каза че ако искам да си закрия сметката трябва да платя и дванадесет лева такса. После се видя, че имам и друга сметка и дванадесет лева се плащат ако се закрива последна сметка и ако оставя другата сметка няма да плащам. Прикани ме ако искам да закрия сметката да си платя таксите защото в понеделник почва новия месец и ще има още два лева такса.
                Излишно е да казвам, че бях бесен. На всичко отгоре от време на време се държаха с мен пренебрежително и с ирония.
                Служителката ми каза, че ако при нея дойде клиент който има подобна сметка го информира за евентуални такси. Условията са променени от управата на банката и са оставили служителите да информират клиентите, но не можело да изпратят писма на всички защото нямало кой да им го позволи.
                Спомних си, че през януари открих и закрих друга сметка в тази банка при друга служителка и не бях информиран за новите условия. Попитах защо. Тази служителка отговаряла за себе си.
                Бях бесен.
                Платих си таксите и поисках закриване на сметката. При първа възможност ще изтегля и другата си сметка.
                След като се прибрах отворих сайта на банката да потърся имейл на кйто да изразя възмущението си. Имат специален имейл за мнения. В началото на страницата с имейла се мъдри следното
                "2009-та ще е годината на качественото обслужване."
                Левон Хампарцумян
                Смятам, че качественото обслужване не представлява едностранна промяна на условия без уведомяване, особено при такива такси.
                Въпросната сметка беше открита в банка Биохим преди две години от дружество за допълнително пенсионно осигуряване за да ми изплатят една сума. Останала е от тогава и ако не бях разбрал случайно щеше да си остане и да събира такси. Вероятно не е единствената такава сметка затова ако имате подобна сметка в бившите банки биохим и хеброс с които булбанк се обедини, попитайте дали не ви събират такси.
              Working...
              X