IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• baat, стига си ни занимавал с кокошкарските си истории! Два лева му взимали, ами плати си ги и си закрии свръх-оборотните сметки в тази банка и това е. Пфууу!
    П.С. Само не ми излизай с номера, че не е до парите, а въпроса бил принципен.

Коментар

• Ами като не Ви `аресва гласувайте най-после, не само да мрънкате и всички били маскари. Иначе Искров ще си остане и ще си пълне гушичката и не само той.

Коментар

• Re: Възмутен съм от Булбанк

С малката подробност, че в почти всички договори с банки изрично се казва, че банките могат да проемят условията на договора без предупреждение, а цитатите от ЗЗК, ЗЗП и ЗЗД ги запази за съда. Банките значт, че до 500 лева могат да изтискат без никой да ги съди само защото разходите по делото и изгубеното време няма да си струват за тези които изобщо имат пари да се занимават с дела. Същото е и в щатите, но там поне предприемчиви адвокати да организират групови искове по такъв начин, че хем учатниците да го вкарат здраво на корпорациите, хем да си приберат 30-40 % печалба.

Първоначално изпратено от stdmv
        За разлика от Булбанк той е сключил договор/открил сметка при определени условия. И не си е променял лихвата надолу или таксите надолу едностранно, както ги променя Булбанк нагоре.

Когато аз откривах сметка, таксата за закриване беше 4 евро, не 30 евро.
        Държа да се прилага тарифата, която ми е била дадена при откриване.

Противното се нарича злоупотреба с пазарна позиция и неоснователно обогатяване. Описано е като наришение в закони като ЗЗК, ЗЗП и ЗЗД.

Накрая наистина трябва някой да подгони Булбанк с дела, за да престанат със злоупотребите.

Първоначално изпратено от zloblivi_podhvurlqniq
        ти си възмутен от булбанк и булбанк са възмутени от тебе

Коментар

• Е ми и аз да подкрепя авторът на темата .. Наистина нашите банките са кравопиици, къде повече къде по малко... Таксите им за щяло и нещяло нямат край.. Е има и 1-2 дето условията са по приемливи( ама не мисля да им правя реклама) ..
          Някои управител ако вземе да прочете и да си вади поуки от следния пример ....

Лошо говорещ англииски ,студенски бригадир от непознатата страна България влиза у Bank of America и излиза след половин час с Виса ( е дебит де ) като 5 години е освободен от всякакви измислени такси, барабар и от пазаруване онлаин,и теглене от банкоматите на банката... Ето нагледен пример как се създават лоялни клиенти от ранните студенски години..
          Българска банка, кадето ни превеждат стипендиите от университета, имат 2 лева при теглене ( явно с ректора правят алъж-вериж) и отделно левче на месец + някоя и друга скрита такса за закриване и още нещо

И въпреки всичко ще си остана в България .. дано полека полека си променим малко манталитета..

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee
            Сега вече започнахме да установяваме колко е хубаво дето продадохме всички банки на чужденци. След години преструктуриране започна стригането, доенето и клането на потребителя в България.

Хората с фирмени сметки в Булбанк да си проверят колко е месечната им такса. Ще останат "приятно" изненадани.

А Искров да вземе да свърши малко работа, че нещо май само неговото преизбиране мина с такава подкрепа в парламента, което ме навежда на мисълта, че банките са зад него и той действа само в тяхна полза, не в на гласоподавателите. Другите централни банки следят извращенията и действат. Някой път про-активно, друг път в последствие.
            Разбира се за действията на банките и за техните своеволия могат да бъдат обвинени и техните клиенти, които не си четат общите условия и не си следят нещата.
            Така с изненада преди време разбрахме колко е хубаво да си продадем Електроразпределителните предприятия на чужденци ще разберем и други работи ама след време.На печелившите честито.Драгалевския мангал подари Булбанк на италианските педали срещу работа за дъщеря си.Викахте СДС сега що ривете

Коментар

Какво искаш да кажеш?

Коментар

За разлика от Булбанк той е сключил договор/открил сметка при определени условия. И не си е променял лихвата надолу или таксите надолу едностранно, както ги променя Булбанк нагоре.

Когато аз откривах сметка, таксата за закриване беше 4 евро, не 30 евро.
                Държа да се прилага тарифата, която ми е била дадена при откриване.

Противното се нарича злоупотреба с пазарна позиция и неоснователно обогатяване. Описано е като наришение в закони като ЗЗК, ЗЗП и ЗЗД.

Накрая наистина трябва някой да подгони Булбанк с дела, за да престанат със злоупотребите.

Коментар

• Така е защото няма НАДЗОР над съответната институция, защото докато
                  техн. шев реве за понижаване на лихв. проценти по депозитите, НИВАТА
                  на "ДЕПОЗИТНА АТАКА" -това е продукт на УникредитБулбанк- знаете ли какви са...
                  За 6м/ шест/ месечен/ доларов депозит - 6.75 %/ лихва на год. база/...
                  УникредитБулбанк имат ОГРОМНА загуба на клиенти , поради това ДЕРАТ като
                  за последно.. ,просто до "кокал" и никак не случайно минаха на УДЪЛЖЕНО РАБОТНО
                  ВРЕМЕ.........
                  не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

Първоначално изпратено от baat
                    Искам да да използвам трибуната на форума за да изразя възмущението си от Булбанк. Вчера ходих па проверя нещо и касиерката ми каза, че имам сметка на минус. Бях изненадан и поисках повече информация. Тя се опита да провери нещо, но неможа да ми даде много информация. Каза да отида при служител да уточня защо имам сметка на минус. След доста разговори със служителката се установи, че от началото на годината е променена тарифата на банката и при влогова сметка с по-малко от десет лева или пет евро се начислява такса от два лева или едно евро при сметка в евро. На месец. Имал съм 1.78 лв. в началото на годината. До сега са ми начислени десет лева такси. Служителката ми каза че ако искам да си закрия сметката трябва да платя и дванадесет лева такса. После се видя, че имам и друга сметка и дванадесет лева се плащат ако се закрива последна сметка и ако оставя другата сметка няма да плащам. Прикани ме ако искам да закрия сметката да си платя таксите защото в понеделник почва новия месец и ще има още два лева такса.
                    Излишно е да казвам, че бях бесен. На всичко отгоре от време на време се държаха с мен пренебрежително и с ирония.
                    Служителката ми каза, че ако при нея дойде клиент който има подобна сметка го информира за евентуални такси. Условията са променени от управата на банката и са оставили служителите да информират клиентите, но не можело да изпратят писма на всички защото нямало кой да им го позволи.
                    Спомних си, че през януари открих и закрих друга сметка в тази банка при друга служителка и не бях информиран за новите условия. Попитах защо. Тази служителка отговаряла за себе си.
                    Бях бесен.
                    Платих си таксите и поисках закриване на сметката. При първа възможност ще изтегля и другата си сметка.
                    След като се прибрах отворих сайта на банката да потърся имейл на кйто да изразя възмущението си. Имат специален имейл за мнения. В началото на страницата с имейла се мъдри следното
                    "2009-та ще е годината на качественото обслужване."
                    Левон Хампарцумян
                    Смятам, че качественото обслужване не представлява едностранна промяна на условия без уведомяване, особено при такива такси.
                    Въпросната сметка беше открита в банка Биохим преди две години от дружество за допълнително пенсионно осигуряване за да ми изплатят една сума. Останала е от тогава и ако не бях разбрал случайно щеше да си остане и да събира такси. Вероятно не е единствената такава сметка затова ако имате подобна сметка в бившите банки биохим и хеброс с които булбанк се обедини, попитайте дали не ви събират такси.

Коментар

• Първоначално изпратено от stdmv
                      Отскоро закриването на сметка в евро е с такса 30 евро. Ама ще я закрия и ще ги платя, пък да се задавят...
                      Адската олигофрения - не се сещам за по бодър начин да те намразят клиентите за сметка на отчаян напън за дребни еднократни приходи - тея действат все едно че са в търговията със слънчоглед пред стадиона и 60лв. е баааахти далаверата за седмица.

Коментар

• Точно пък на тебе ..отчет да давам кога не мисля да ти давам щото това инфо струва пари ....айде отивай си купувай млекото ....а да и червените хапченца ...дето ти лиспват след като те пуснаха от 4 ти километър

Коментар

• на кой връх казваш я разтоваря :-)
                          я да се посмеем още малко :-). оплиташ се още повече младежо :-).

а за мен, първо бях Пеньо, сега Петър :-) вие нещо много роли и персонажи взехте да ми приписвате :-), онзи ден ме обвиниха, че съм бил необикновенната сила :-).
                          да ви призная: аз съм Пепи :-)

Първоначално изпратено от споменЪ
                          Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                          Цена от 25 до края на годината можеее и да видим ...но тези тедо стискат на средна 55 скоро няма да я видят май тази цена жалко ..ще се наложи да станат дългосрочни донорчета на зАхо или да си реализират загубата ако не им стиска
                          егати гнусния лицемер :-)

нека се посмеем малко:
                          написано на 22.11.2007

Още утре ще подскочи над 100 ! Обаче за 14:00 не знам дали пак няма да е под
                          написано на 30.04.2008
                          Паниката е голямо нещо .... но да видим страхливите мишки дето ги е стреснал отчета какво ще изсипят "на гюме" на 7 ми.Чакам Ви с нетърпение.Приготвил съм голямата торба да понапълня.Според мене тука фундамента си е добър и около 35 ще е максималното дъно.Тез дето чакат 25 леа много поздрави от кума лиса
                          та колко казваш е твойта средна :-)? нещо за едни 35лв. говориш като максимално дъно, нещо на 25 лв. поздрави от Кума Лиса :-)
                          не те ли е срам бе, палячо. айде сега сменяй ника, ако имаш поне малко достойнство де.
                          щото доста се смя наскоро на компромата на полки, а се оказа, че си още по-нас*ан и от него :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                            Което ме подсеща че същата "схема" е в пощите където имам сметка депозитна с остатък 2 лева понеже си изтеглих кеша нали се сещате защо и от 3-4 месеца ми чакат по едни 50 стотинки такса за поддръжка и може и да светна на червено, но поне не са 2 лева на месец ;( 50 стотинки ше ги преживея
                            А инак безчинството на банките с майки в чужбина ще продължава и тази година "В годината на качественото обслужване" според бай Левон ! понеже банковият надзор се занимава май коефициенти и проценти които да спуска на банките. ОЛП то пада а повечето ипотечни кредити % та им се съставя по формулата ОЛП+надбавка която е константа.Да попита на някой да са му пртили писмо че му намаляват лихвата по кредита аа ?! А и за спрака само ОЛП то дати от началото на година:
                            01.06.2009 | 2.35
                            01.05.2009 | 2.27
                            01.04.2009 | 3.53
                            01.03.2009 | 3.49
                            01.02.2009 | 3.92
                            01.01.2009 | 5.17

Я кажете сега от 5.17 до 2,35 колко прави това ?! И как на всички бедни душици с кредити трябва да им се намали процента по кредита с цели 3 процента, обаче банките мълчат и БАНКОВ НАДЗОР си трайка ?! Защо ли - отговорете си сами !
                            написано на 13.11.2007г.
                            ...AndJusticeForAll rulzzz
                            Тази тема трябва да се прекръсти на Оптимисти и песимисти.
                            Аз лично си понапълних кошничката
                            поредният разкрит "голям" играч нагърмял се баш на върха :-)
                            Да обаче после си я "разтоварих" отново на върха само че без да се похваля ....а Пеньо ти тогава си пи млекото ..и задавя девойки в студиото правейки лапсус след лапсус и за капак отиде си прибереп остатъка от 9 долара при ИП
                            От началото на Февруари си влизам поетапно.Не е препоръка към никого за покупко продажба!

Коментар

• Основно българските тарикатчета в Булбанк си разиграват коня.

В крайна сметка са виновни клиентите, че още стоят там.
                              Тръгнете си и ще видите как ще им дойде акъла.

Първоначално изпратено от Alee
                              Сега вече започнахме да установяваме колко е хубаво дето продадохме всички банки на чужденци. След години преструктуриране започна стригането, доенето и клането на потребителя в България.

Хората с фирмени сметки в Булбанк да си проверят колко е месечната им такса. Ще останат "приятно" изненадани.

А Искров да вземе да свърши малко работа, че нещо май само неговото преизбиране мина с такава подкрепа в парламента, което ме навежда на мисълта, че банките са зад него и той действа само в тяхна полза, не в на гласоподавателите. Другите централни банки следят извращенията и действат. Някой път про-активно, друг път в последствие.
                              Разбира се за действията на банките и за техните своеволия могат да бъдат обвинени и техните клиенти, които не си четат общите условия и не си следят нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                                Което ме подсеща че същата "схема" е в пощите където имам сметка депозитна с остатък 2 лева понеже си изтеглих кеша нали се сещате защо и от 3-4 месеца ми чакат по едни 50 стотинки такса за поддръжка и може и да светна на червено, но поне не са 2 лева на месец ;( 50 стотинки ше ги преживея
                                А инак безчинството на банките с майки в чужбина ще продължава и тази година "В годината на качественото обслужване" според бай Левон ! понеже банковият надзор се занимава май коефициенти и проценти които да спуска на банките. ОЛП то пада а повечето ипотечни кредити % та им се съставя по формулата ОЛП+надбавка която е константа.Да попита на някой да са му пртили писмо че му намаляват лихвата по кредита аа ?! А и за спрака само ОЛП то дати от началото на година:
                                01.06.2009 | 2.35
                                01.05.2009 | 2.27
                                01.04.2009 | 3.53
                                01.03.2009 | 3.49
                                01.02.2009 | 3.92
                                01.01.2009 | 5.17

Я кажете сега от 5.17 до 2,35 колко прави това ?! И как на всички бедни душици с кредити трябва да им се намали процента по кредита с цели 3 процента, обаче банките мълчат и БАНКОВ НАДЗОР си трайка ?! Защо ли - отговорете си сами !
                                написано на 13.11.2007г.
                                ...AndJusticeForAll rulzzz
                                Тази тема трябва да се прекръсти на Оптимисти и песимисти.
                                Аз лично си понапълних кошничката
                                поредният разкрит "голям" играч нагърмял се баш на върха :-)

Коментар

Working...
                                X