IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
    Здравейте, някой може ли да изрази мнение за книгата "Технически анализ" която е от скоро на Българския пазар с автори Ч.Къркпатрик и Д.Далкуист? Много ще ви бъда благодарен(все пак не е евтина)
    Аз я чата в момента и да кажа имах по-големи очаквания. аз съм до 140 страница и пише неща които ги има и аз уикипедията. Ако ме заинтригува по-късно ще пиша. При положение, че си я поръчах в края на март, а я получих чак края на юни...

Коментар

• larry williams

http://pippluspip.blog.bg/biznes/201...a-kniga.584450

http://pippluspip.wordpress.com/2010...8%D0%B3%D0%B0/

Коментар

• Здравейте, някой може ли да изрази мнение за книгата "Технически анализ" която е от скоро на Българския пазар с автори Ч.Къркпатрик и Д.Далкуист? Много ще ви бъда благодарен(все пак не е евтина)
        Last edited by gen4o; 10.07.2010, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Малко не съм в темата, но да питам. Не излезе ли в някой тракер вече Wallstreet 2 ?
          НЕ! Ще излезе след 2-3 месеца

Коментар

• Малко не съм в темата, но да питам. Не излезе ли в някой тракер вече Wallstreet 2 ?

Коментар

• Пристигнаха директно в пощата. Отне 9 работни дни от деня на пускане на поръчката до пристигането им в моя малък провинциален град. Не е зле.

Коментар

• Поръчката е няколко книги (о, ужас, нито една не е на тема икономика), и излиза около 50 долара заедно с пътните.

От UK пристигат за около седмица... за толкова пристигат и от USA, ако поръчката е приоритетна, което излиза с няколко долара повече (май беше 5), но пак е по-евтино отколкото UK. Поне така беше едно време, когато долара беше евтин, паунда скъп и нямаше митнически проблеми. Сега поръчката е обкиновена и не съм смятал колко излиза приоритетната.

В крайна сметка, дори да сложат ДДС, пак излиза по-евтино да се поръчва от USA.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                  Ако поръчката ти е над ~$100 ще ти я обложат с ДДС и ще трябва да платиш и мито и ще ти излезне по-скъпо от amazon.co.uk. Затова ако ще правиш по-голяма поръчка (или комбинирана) поръчвай от .de или co.uk, хем по-бързо идва всичко (за 3 дни е у вас).

Поне така беше миналата година, тази не съм поръчвал от amazon.com.
                  amazon. co. uk са изключително зле . 2 или 3 пъти съм поръчвал от там нищо не пристигна и то докато бях още в Англия . забравете за аmazon.co.uk .
                  мен лично с нищо не са ме облагали от amazon.com . e верно чака се повече , но е нормално . не би трябвало да има мито !!! поне аз досега не съм плащал такова . да не говорим ,че е абсурдно

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
                    Благодаря, поръчах преди 2 седмици и сега чакам. Ако има някакви разправии ще пиша.
                    Ако поръчката ти е над ~$100 ще ти я обложат с ДДС и ще трябва да платиш и мито и ще ти излезне по-скъпо от amazon.co.uk. Затова ако ще правиш по-голяма поръчка (или комбинирана) поръчвай от .de или co.uk, хем по-бързо идва всичко (за 3 дни е у вас).

Поне така беше миналата година, тази не съм поръчвал от amazon.com.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                      няма никакви такси . поръчвай на воля
                      Благодаря, поръчах преди 2 седмици и сега чакам. Ако има някакви разправии ще пиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнение
                        Между другото скоро някой да е поръчвал книги от американския Амазон? Как стоят нещата с митниците и ДДС?
                        няма никакви такси . поръчвай на воля

Коментар

• Търся Kevin Dowd, Measuring Market Risk + CD-ROM , 2nd Edition

по-точно търся само CD-то. Има ли някой който да помогне?

Коментар

• Първоначално изпратено от Червени Боклуци Разгледай мнение
                            Основно четиво за всеки умен трейдър: http://search.data.bg/ready/2f66f6bf...d%20Trader.zip
                            ще ги измъчиш хората с тия джипеци
                            дай скайп да ти я хвърля в пидиеф, че не ми се занимава да я качвам някъде.
                            мога и втората да ти дам Trading In The Zone
                            ако ти трябва.
                            по-добра е от първата
                            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Основно четиво за всеки умен трейдър: http://search.data.bg/ready/2f66f6bf...d%20Trader.zip

Коментар

• Между другото скоро някой да е поръчвал книги от американския Амазон? Как стоят нещата с митниците и ДДС?

Коментар

Working...
                                X