Първоначално изпратено от gen4o
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМалко не съм в темата, но да питам. Не излезе ли в някой тракер вече Wallstreet 2 ?
Коментар
-
Поръчката е няколко книги (о, ужас, нито една не е на тема икономика), и излиза около 50 долара заедно с пътните.
От UK пристигат за около седмица... за толкова пристигат и от USA, ако поръчката е приоритетна, което излиза с няколко долара повече (май беше 5), но пак е по-евтино отколкото UK. Поне така беше едно време, когато долара беше евтин, паунда скъп и нямаше митнически проблеми. Сега поръчката е обкиновена и не съм смятал колко излиза приоритетната.
В крайна сметка, дори да сложат ДДС, пак излиза по-евтино да се поръчва от USA.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеАко поръчката ти е над ~$100 ще ти я обложат с ДДС и ще трябва да платиш и мито и ще ти излезне по-скъпо от amazon.co.uk. Затова ако ще правиш по-голяма поръчка (или комбинирана) поръчвай от .de или co.uk, хем по-бързо идва всичко (за 3 дни е у вас).
Поне така беше миналата година, тази не съм поръчвал от amazon.com.
мен лично с нищо не са ме облагали от amazon.com . e верно чака се повече , но е нормално . не би трябвало да има мито !!! поне аз досега не съм плащал такова . да не говорим ,че е абсурдно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнениеБлагодаря, поръчах преди 2 седмици и сега чакам. Ако има някакви разправии ще пиша.
Поне така беше миналата година, тази не съм поръчвал от amazon.com.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеняма никакви такси . поръчвай на воля
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Man Разгледай мнениеМежду другото скоро някой да е поръчвал книги от американския Амазон? Как стоят нещата с митниците и ДДС?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Червени Боклуци Разгледай мнениеОсновно четиво за всеки умен трейдър: http://search.data.bg/ready/2f66f6bf...d%20Trader.zip
дай скайп да ти я хвърля в пидиеф, че не ми се занимава да я качвам някъде.
мога и втората да ти дам Trading In The Zone
ако ти трябва.
по-добра е от първатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар