IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвестиции : Алекс Кейн

Инвестиции : Алекс Кейн, Алън Дж. Маркъс, Зви Боди treto izdanie prodavam go! za kontakt yordangeorgiev@email.bg

Коментар

• Много интересна книга, препоръчвам я на хората, които се интересуват от Китай.
      Last edited by The Economist; 02.04.2011, 20:13.

Коментар

• Инвестиции

Здравейте. Продавам учебника на Зви Боди - Инвестиции - ксерокопие, както и Мишкин - Теория на парите, банковото дело и финансовите пазари. Цена 70 лв. Който се интересува 0898 71 39 85 или на nocorr@mail.bg . Моля не ми пишете лс.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
          Да, отдавна го няма
          Но, нашата признателност си е все там

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Бат Бошко, твоя сайт вече няма ли го?
            Да, отдавна го няма

Коментар

• Бат Бошко, твоя сайт вече няма ли го?

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83 Разгледай мнение
                Някой от вас дали го няма на pdf?
                Имам го в хартиен вариант.
                Иначе за PDF предполагам, че го има в google.com.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                  Това е класика, която всеки трябва да прочете.
                  Някой от вас дали го няма на pdf?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    това заслужава ли си?

Benjamin Graham - The Intelligent Investor.pdf
                    Това е класика, която всеки трябва да прочете.

Коментар

• това заслужава ли си?

Benjamin Graham - The Intelligent Investor.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от drago_bs Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        От скоро се интересувам от FOREX ...
                        Здравей, Светлине!

Коментар

• Здравейте,
                          От скоро се интересувам от FOREX търговия и започнах да чета книги по темата като първата беше "Как да търгуваме на финансовите пазари" на Светлин Минев. Купих си я малко на шега за да видя за какво става въпрос и шегата доведе до голям интерес от моя страна към този вид търговия. Буквално изядох книгата с кориците и веднага се втурнах към втората която беше препоръчана от някой от потребителите тук - Mark Douglas - The Disciplined Trader. Та да не се отплесквам от темата, бих желал да ми препоръчате някоя книга и на български. По принцип нямам икономическо образование(в момента съм 12 клас ) но Форекса много наклони везните в избора ми за специалност. Наясно съм че няма как да правя някакви сериозни пари сега, но за момента ми е предостатъчен интереса към анализиране и следене на различните видове пазари.Няколко човека ме посъветваха вече, да не се залъгвам по демо сметките защото изграждат лоши навици. Пак се отплеснах от темата, та ще ви бъда много благодарен ако ме посъветвате за литература по въпроса и ако може да си кажете мнението за уебинарите на http://www.metatrader.benchmark.bg/bg_BG/ .
                          Благодаря ви предварително!

Коментар

• филмчето излезе:
                            http://bt.wrzru.com/details.php?id=45989

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
                              И аз я чета в момента(в началото съм), дано да си заслужава парите. Не се сдържах и си я купих направо от офиса на Груев.
                              Заслужава си разбира се. Всеки, който има какво да каже за ТА в 700 страници заслужава да бъде чут (прочетен)

Коментар

• Първоначално изпратено от kolegataAtanasov Разгледай мнение
                                Аз я чата в момента и да кажа имах по-големи очаквания. аз съм до 140 страница и пише неща които ги има и аз уикипедията. Ако ме заинтригува по-късно ще пиша. При положение, че си я поръчах в края на март, а я получих чак края на юни...
                                И аз я чета в момента(в началото съм), дано да си заслужава парите. Не се сдържах и си я купих направо от офиса на Груев.

Коментар

Working...
                                X