IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диалози с ИИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Уважаеми модератори,

Pyramid, dmm, supertraderзамърсяват всяка тема с безсмислени, несвързани с темата реплики.

Моля Ви, не им позволявайте да замърсяват една от малкото сериозни теми във Вашия форум
    Аз предлагам, модераторите да ти потърсят хапчетата срещу дъртоза, че много изтрещя.

Коментар

• Аз имах проект да обучавам модел на българските закони и да е нещо като адвокат, но българския език се оказа проблем, за това ни трябват институции като БАН да обучат български модел който може да се тренира.

Защо българскияТ език се оказа проблем? Би ли обяснил? Като за по-широка публика. Защото е рядък език и се говори от малко хора?

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/1136853471220795

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Един ЕГГ пак се обади, без да разбира за какво става дума в тази тема
          Аз може да не разбирам от ии и не ме интересуват, но знам че лъжеш повече отколкото лъжат в сериала ало-ало. Ти там не участва ли в ролята на немския полковник и с дянков в ролята на хер флик

Коментар

• Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
            Хайде не се хвали, марков те направи смешен, след негов пост 1 седмица не смееше да се покажеш
            Един ЕГГ пак се обади, без да разбира за какво става дума в тази тема

Коментар

Разбира се, тъй като нищо няма да разбереш,
              няма да ти описвам каква инфраструктура съм си направил
              от машините с Nvidia и дисковете, които ползвах за Crypto-Coin-Mining
              както и Cloud Services, които ползвам сега

Нито пък ще споделям с теб, че съм пред няколко компютри
              7/7, 14/24, от 1969 г. до днес
              Нито, че бях един от първите Internet Providers във Франция 1995 г.
              И почти безброй други неща
              Хайде не се хвали, марков те направи смешен, след негов пост 1 седмица не смееше да се покажеш

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

И локално с какви данни работи?
                С кеш от инвестора ли?
                с мои данни - едни таблички по милиарди редове. И докат си почивам реших да го изтормозя с глупави въпроси
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                  За другите не знам, но моите забележки са дълбоко смислени и във всяко изречение са концентрирани две страници ИИ плява. Най-малко.
                  Дедето пак го 'апи кучето. Донт уори, би хепи.

Коментар

Уважаеми модератори,

"Pyramid" замърсява всяка тема с безсмислени, несвързани с темата реплики.

Моля Ви, не му позволявайте да замърсява една от малкото сериозни теми във Вашия форум

Можете да добавите в списъка Pyramid,
                    vikhunter, dmm, supertrader

За другите не знам, но моите забележки са дълбоко смислени и във всяко изречение са концентрирани две страници ИИ плява. Най-малко.

Коментар

• Тук имаше дълго мнение с интересна информация, но понеже анди е педал, вече го няма.
                      Last edited by pwise; 01.02.2025, 01:33.

Коментар

От постинга ти става повече от ясно, че си селска мъка, и че лъжеш...

1. Това, че си първия интернет провайдер нищо не значи. Първите провайдери използваха само една Линукс машина и нищо повече.
                        2. Това, че имаш някакви Cloud услуги нищо не значи. Всеки си има Cloud услуги. За истински ИИ обаче ти трябва процесорната мощност на хиляди компютри с могъщи CPU и GPU, каквато мощ никой не я предлага като Cloud услуги или най-малкото ще струва много милиони месечна такса..
                        3. Машините с NVIDIA се наричат ригове и всеки ги ползвал за копане. Но пак говорим за няколко машини, а не за 10 000, каквито ти нямаш.
                        4. С дискове какво ми се хвалиш? Всеки ги има, но пак ти трябват поне 100 000, при това SSD или NVMI, каквито ти нямаш.
                        5. И най-смешното - изреждаш 5-6 различни места, където "живее" твоят ИИ, което автоматично означава, че никъде не живее, защото го няма, но ти се чудиш как да ни излъжеш. Това да не ти е пране, че да сложиш малко на стола, малко на масата, малко на простора и малко в шкафа ...
                        6. А най-голямата смешка - седял бил пред много компютри. Само човек, който никога не е имал втори компютър, ще плещи такива глупости. Представям си една дълга маса с 5-6 компютъра, 5-6 монитора, 5-6 клавиатури, 5-6 мишки, и някакъв дядка накуцва между тях и трие потта от челото си.

Истината е, че и най-запаления компютърен маниак стои пред един единствен компютър, но с много монитори. Нещо като при мене - 3 монитора и над тях един огромен телевизор, който го ползвам като четвърти монитор. Да, в стаята ми има още 3-4 компютъра и 2 лаптопа, но винаги седя само пред един от тях ....

Друго е обаче да кажеш, че имам и контролирам локална мрежа с 40 сървъра и 500 работни станции, както е при мене, ама ти дори терминологията не владееш, а какво остава за хардуера и за всичко останало. Тоест ти дори не знаеш какви ресурси изисква един ИИ, и затова не знаеш какво, как и колко да излъжеш.

Може да ти е много тъжно, но хората тука, които разбираме от тези неща, всеки пъти се пръскаме от смях, когато напишеш поредния тъпизъм. Не се напъвай - вече всички научиха, че избиваш комплекси и искаш да се представиш за такъв, какъвто не си.

Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 15:29. Причина: Не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                          ... И сега остава да ми кажеш, че си го инсталирал на стар лаптоп с Windows 95 ...

Last edited by barbaron; 30.01.2025, 14:14.

Коментар

Така кажи бе, човек Сега разбрах защо получаваш безсмислени отговори
                            Като тези на Pyramid, vikhunter, dmm, supertrader
                            Локалната версия е бебе, което трябва тепърва да учи много неща
                            Така де, друго са Глобалните версии, като Бабалата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Локално си го рънвам да видя как работи на машината ми с LMStudio
                              deepseek-r1-distill-qwen-7b.
                              Online ми е ясно - още в понеделник го пробвах
                              Така кажи бе, човек Сега разбрах защо получаваш безсмислени отговори
                              Като тези на Pyramid, vikhunter, dmm, supertrader
                              Локалната версия е бебе, което трябва тепърва да учи много неща

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Локално си го рънвам да видя как работи на машината ми с LMStudio
                                deepseek-r1-distill-qwen-7b.

Online ми е ясно - още в понеделник го пробвах
                                И локално с какви данни работи?
                                С кеш от инвестора ли?

Коментар

Working...
                                X