If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
DoSkoroMalak
Malak, nikakuv kredit. Nai-dobre sus subrani tvoi pari. Tova e nai-trudnia moment. Mene ne me pitai s kakvi pari i kak zapo4nah, zashtoto biaha na roditelite mi. V nachaloto zagubih mn pari, za koito triabvashe da rabotia sled tova, za da gi izbia...Mnogo stres. Nai-dobre sabirai ot sega, kolkoto i malko da sa do 2 godini shte imash dobra suma za zapo4vane. Sega cheti i kumulirai doverie na roideli i blizki, che razbirash ot materiiata. Sled tova namiraneto na parite niama da e 4ak tolkova goliam problem. Sabirau znania kak nai-razumno da gi uprawliawash i dublirash...
Императоре, в постингите по-долу се говори за някакви правила, които си споделил с участниците тук. За съжаление, при преглед на темата, не успях да ги открия. В тази връзка, в случай, че не представлява трудност за теб, би ли ми ги изпратил на E-mail: djado@abv.bg.
Благодаря ти предварително.
Коментар
Неопитиятю
Съвет??? от майсторите за малкия
а добре какво ще кажете за парите. аз мисля да се хвана на работа докато получа кредит max 10 000 лв може и по-малко и тогава да почна да търгувам или пък инвестиционен кредит ако отпуснат маи май за такива работи не дават.....?
Да, Азотът, аз си увеличих кинтите със 120% за 4 месеца - това дълъг срок за един живот ли е ??? Аз да не съм Търтейчо Уилли?
Коментар
Azota
Malkia - za HIMKO suveta ne e losh, no kato za na4inaesht - zasega samo sledi pazara. Posle si izberi - dali iskash burza pe4alba ili bavna. Za vtorata e po-vajno da jiveesh dulgi godini. Uspeh!
Санитарите, вържете го тоя, нахлуйте му една наяпосена със студена вода усмирителна риза и изритайте го навън, на снегът да спи, да му дойде мозъкът !!!!!!
Коментар
Неопитият
Абе какво ще да е ама до тука Императорът добра насока ми даде.
DoSkoroMalak да те питам тебе - от къде намери парите зада започнеш, Кредит ли?
Коментар
DoSkoroMalak
Moi savet e: Cheti knigi, sledi pazara, igrai na vsichki wuzmojni igri, stimulirashti targovia. Az po4nah na 16 da igraia edni nemski on-line igri imashe togava. Chetiah knigi. Sega sum na 21 i aktivno targuvam ot godina i polovina, no predi da po4na nabludavah pazara dosatuchno dulgo. Ne e wajno na kolko si, a ot kolko wreme imash pogled nad pazarite. Az sledia nemskia, amerikanskia i walutnia. Uspeh
Коментар