Първоначално изпратено от niki5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за търговия с опции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, той и бъкето тва прави)
важен е pay off-a
az ли4но имам и интерактив и немски брокер
немските са идеални за delta one i reverse convertibles както и exotic payoffs (там американците са гола вода- сега сигурно сте се покаже осте онзi пицар и сте по4не да ми се обиснйава...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнением да- затова е хубаво да има алтернативи
все пак става дума за warrants- тоест опции издадени от банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениенищо не разбрах Никога не съм търгувал немски опции. Но в щатско никой брокер няма да ти разреши да пишеш голачки без голяма сума в акаунта. Иначе ако имаш базовия актив или дълги опции - няма грижа
все пак става дума за warrants- тоест опции издадени от банката
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
http://images.finanzen.net/mediacent...es2511_068.pdf
при тези брокери
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениетази най-печеливша стратегия и без гащи може да те остави
Но защо да не може да пише опции човеко, може 6 цифрен акаунт да отваря
може и с 100 евро
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеМда... Итересно а защо искаш да търгуваш опции? Като "retail" ти нямаш голям избор - или купуваш опции или "overwrite"ваш.. Липсва ти най-печелившата статегия - selling short options.
.
Но защо да не може да пише опции човеко, може 6 цифрен акаунт да отваря
Коментар
-
Каква платформа бихте ми препоръчали за търговия с опции.
Кой посредник бихте ми препоръчали?- interacivebrokers
Какви са таксите на посредника който бихте препоръчали? 1 usd контракт
Какви стратегии използвате: арбитражни, спекулативни, хеджингови? какво ли не
Какви опции препочитате - върху акции, върху, облигации, стоки, валути? - акции, индекси
Портфейл - стратегия за управление на портфейла.
Ниво на риск при използваната от вас стратегия.
последните две са за преподавателя
Коментар
-
Първоначално изпратено от bankite Разгледай мнениеЗдравейте,
и благодаря за отговорите. Основната причина да не задавам въпросите си тук е липсата на време да влизам често и да чета, което би накъсало нещата във времето. Желанието ми е чисто практически да ми покаже някой как търгува, а аз в последствие бих написал начина си на търговия тук с цел да получа различни гледни точки на база опит.
Но така или иначе нямам предложение от никой, така че ще публикувам няколко въпроса като начало:
Каква платформа бихте ми препоръчали за търговия с опции?
Кой посредник бихте ми препоръчали?
Какви са таксите на посредника който бихте препоръчали?
Какви стратегии използвате: арбитражни, спекулативни, хеджингови?
Какви опции препочитате - върху акции, върху, облигации, стоки, валути?
Предварително благодаря на тези които се отзоват, и все пак ще съм благодарен ако някой ми помогне персонално!
Поздрави
Ти какво си мислиш че някой ще тръгне да се занимава с теб и да си губи времето?
Никой не може да свърши ТВОЯТА работа вместо теб.
Коментар
-
Здравейте,
и благодаря за отговорите. Основната причина да не задавам въпросите си тук е липсата на време да влизам често и да чета, което би накъсало нещата във времето. Желанието ми е чисто практически да ми покаже някой как търгува, а аз в последствие бих написал начина си на търговия тук с цел да получа различни гледни точки на база опит.
Но така или иначе нямам предложение от никой, така че ще публикувам няколко въпроса като начало:
Каква платформа бихте ми препоръчали за търговия с опции?
Кой посредник бихте ми препоръчали?
Какви са таксите на посредника който бихте препоръчали?
Какви стратегии използвате: арбитражни, спекулативни, хеджингови?
Какви опции препочитате - върху акции, върху, облигации, стоки, валути?
Предварително благодаря на тези които се отзоват, и все пак ще съм благодарен ако някой ми помогне персонално!
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеМда... Итересно а защо искаш да търгуваш опции? Като "retail" ти нямаш голям избор - или купуваш опции или "overwrite"ваш.. Липсва ти най-печелившата статегия - selling short options.
Обикновено отговора на този въпрос е че искаш някакава висока възвращаемост.. Съвета ми към теб е да търгуваш акции.Сега има голям избор на double and triple leverage etfs, просто не виждам причина да влизаш в рискована стратегия, където имаш големи ограничения, голям спред и най-вече несигурна ликвдиност.
Какот и да е успех.
Коментар
-
Обикновено отговора на този въпрос е че искаш някакава висока възвращаемост.. Съвета ми към теб е да търгуваш акции.Сега има голям избор на double and triple leverage etfs, просто не виждам причина да влизаш в рискована стратегия, където имаш големи ограничения, голям спред и най-вече несигурна ликвдиност.
Какот и да е успех.
Коментар
Коментар