IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наемите в София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
    Има ли радост тук? Закротил съм на 14,45 Р/Е средно за юнит при 100% заетост. Хората работят като програмисти, в кол центрове и един в мол. Всичките са от провинцията. Доволен съм. Този от мола малко ме ядосва, защото често забравя да си плати тока. Но ми е най-ниското Р/Е и само му напомням, без да му се карам. Мисля, че не забравя от безпаричие, а просто си е шемет и е над нещата. То и аз на 19 бях малко шемет и със сигурност бях над нещата. Вие доволни ли сте от вашите? Напоследък ме газят брокерасти. Не съм пускал обява, но ме помнят от предишни сделки. Искат да продавам на ол-тайм-хай. Обещават ми космически цени. Обаче като ти носи сносен доход инвестицийката, защо ще продаваш?!? Какво ще чиниш шумата после?!? Чета, че индексите ще падат още. Златото не помръдва. Шумата се топи като пролетен сняг от инфлацията. Преди две недели налазих още един. Напипах го тънко. Както обикновенно, когато купуваш от инвеститор, имота си върви с наемател. Като крепостни селяни ги продават. Купих и съм доволен. Много сгодно Р/Е. При вас как са нещата? Има ли радост?
    Радостта ти скоро ще бъде помрачена .
    След няколко месеца стагнацията ще удари пазара на труда,след това и доходите,от там наемите и наемателите ти ще имат голям избор,наема който събираш ще бъде по нисък .

Коментар

• по прост , мръсен, мизерен и скъп град от софия не съм виждал никъде . пълна пародия е този коптор . хяхяхяххяхяхяхя

ама вие си дишайте мръсотииките . явно се надрусвате от кеф . хяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• Има ли радост тук? Закротил съм на 14,45 Р/Е средно за юнит при 100% заетост. Хората работят като програмисти, в кол центрове и един в мол. Всичките са от провинцията. Доволен съм. Този от мола малко ме ядосва, защото често забравя да си плати тока. Но ми е най-ниското Р/Е и само му напомням, без да му се карам. Мисля, че не забравя от безпаричие, а просто си е шемет и е над нещата. То и аз на 19 бях малко шемет и със сигурност бях над нещата. Вие доволни ли сте от вашите? Напоследък ме газят брокерасти. Не съм пускал обява, но ме помнят от предишни сделки. Искат да продавам на ол-тайм-хай. Обещават ми космически цени. Обаче като ти носи сносен доход инвестицийката, защо ще продаваш?!? Какво ще чиниш шумата после?!? Чета, че индексите ще падат още. Златото не помръдва. Шумата се топи като пролетен сняг от инфлацията. Преди две недели налазих още един. Напипах го тънко. Както обикновенно, когато купуваш от инвеститор, имота си върви с наемател. Като крепостни селяни ги продават. Купих и съм доволен. Много сгодно Р/Е. При вас как са нещата? Има ли радост?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Неа се наложи, аз си купувам имотите между браковете
          Ти си знаеш, но може и с договор, който ти определя разделно придобиване на имуществото. В България се въвежда от 2009 г. Има го във всички развити държви като вариант.

Дяволът е в подробностите

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Можеш, можеш. Има си клаузи точно за разделно имущество. Ако се наложи ще консултирам
            Неа се наложи, аз си купувам имотите между браковете

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Много филми гледаш. Давай малко по-сериозно. Очаквам и за завещанията да ни обясниш.
              Безплатно? Уважавам чувството ти за хумор.

Коментар

А ти виждала ли си? Има неща, дето в такъв не можеш да ги сложиш, колкото и да ти се иска
                Можеш, можеш. Има си клаузи точно за разделно имущество. Ако се наложи ще консултирам

Коментар

За брачен договор чувал ли си?
                  Много филми гледаш. Давай малко по-сериозно. Очаквам и за завещанията да ни обясниш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                    Високите лихви изстреляха наемите

https://www.investor.bg/analizi/535/...anada--356835/
                    За наемите....

Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /

Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
                    Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.
                    Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic

Коментар

• За наемите....

Имот обявен 2021 г за наем, бяхме принудени да го дадем за под наемна цена / тогава се появяват съвсем други наемни индивиди /

Вече трети път ми звънят от агенции / явно запазили телефона / дали не се отдава към момента.
                      Поразпитах ги и техния отговор е - след 02.2022 г. има определено търсене на определени имоти на определени места и дори са съгласни да плащат над средна наемна цена за мястото.
                      Пишете на кирлица! Уважавайте този който седи от другата страна! Не ни е приятно да четем "6liokavic

Коментар

• Дали е вярно или не, не знам, но е преживяно.
                        2021 .г. бях принудена да подвия опашка и да сляза в нивото на наеми.
                        Лошото е че слезеш ли в долно ниво се появяват съвсем други индивиди.
                        В неделята / НЕДЕЛЯ / ми звъни броки да пита свободен ли е имота.
                        Явно е запазил телефона.
                        Заприказвахме се за пазара и по негови думи заради определени събития от 02.2022 в момента имало дори и плащане на наеми над пазарна цена.
                        Всеки сам си преценява дали е истина.
                        Но аз останах изненадана от разговора.

Коментар

А ти виждала ли си? Има неща, дето в такъв не можеш да ги сложиш, колкото и да ти се иска

Коментар

Фиктивен брак = 50% загуба на имоти, коли и т.н. след брака хахахаха
                            Що не пробваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                              Високите лихви изстреляха наемите

Нерде Слатина и Радомир, нерде Канада

Коментар

• Високите лихви изстреляха наемите

Коментар

Working...
                                X