Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наемите в София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ех, тия мамини слаТки ... неграмотни... брокерки, бреее!
блиС, блиС......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тук спор няма, а въпросът е да е обмислено
само сравнението наем-вноска по ипотека не е достатъчно
сума семейства се разбиха от мизерията и борбата да се плаща по дългове, които са взети без много да се прави консервативна сметка.
шото аз знам за жени, които зарязаха нерешителните си половинки
защото им беше омръзнало да ходят по огледи и да се местят по квартири
ако не ти бяха купили жилище вашите сигурно и ти щеше да си от тяхпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеПонеже ми се наложи да търся активно за блиски жилище под наем - останах потресена. В зависимост от района от северни към южни - цената е от 800 до 3000 лв. Е, за тия пари ще ям кори хляб и кредит ще изплащам ,ама заем не.
Ех, тия мамини слаТки ... неграмотни... брокерки, бреее!
блиС, блиС......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Язък ти за висшето образУвание.
ти може да си образуванпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега седни и се подготви пак да чуеш любимия на всички квартиранти дитирамб,
как ако си инвестирал в акции и си бил под наем си щял да си милионер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
само сравнението наем-вноска по ипотека не е достатъчно
сума семейства се разбиха от мизерията и борбата да се плаща по дългове, които са взети без много да се прави консервативна сметка.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всичко е много относително.
Преди 10 г цените на НИ в СФ бяха ниски и имаше евтини двустайни апартаменти, които трудно се продаваха след месеци висене.
Просто трябва да има топки човек и да не се плаши,
Аз не вярвам в плащането на наем дългосрочно, може само временно докато се ориентира човек.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
С лекото уточнение, че парите за наем са безвъзвратно изгубени.
как ако си инвестирал в акции и си бил под наем си щял да си милионерпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за ипотеката се иска доста самоучастие ако не при самата покупка - то после за ремонти и обзавеждане
на първо четене може да изглежда еднакво, но разликата е едни 20-30К евро в полза на наема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Каква е разликата между кредит и заем, че ми стана интересно как едното си съгласна да го изплащаш, а другото не?Освен, ако не е печатна грешка и се има предвид наем. Иначе и ипотеката и наема си имат предимства и недостатъци- въпрос на гледна точка и сметки
.
на първо четене може да изглежда еднакво, но разликата е едни 20-30К евро в полза на наема.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеПонеже ми се наложи да търся активно за блиски жилище под наем - останах потресена. В зависимост от района от северни към южни - цената е от 800 до 3000 лв. Е, за тия пари ще ям кори хляб и кредит ще изплащам ,ама заем не.Освен, ако не е печатна грешка и се има предвид наем. Иначе и ипотеката и наема си имат предимства и недостатъци- въпрос на гледна точка и сметки
.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеИмаше един филм " Боговете сигурно са полудели" , но за ингилизите това е факт: над 2000 паунда наеми в Лондиниум и над 1000 в прованса.
Коментар
Коментар