IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аз гледах имат некви работи в Банско, но повече ме интересува тук кво ще стане, щото вече съм в играта. Успех ти желая , най-важното е да имаш гледка(поне за мен), но са по-скъпи....
    Има и тънкана апартаменти, но са с по-кофти изложения.Но винаги има някакъв компромис

Коментар

• zlodeia, и аз се уговорих с тях да се видим. отивам в понеделник, дано да намеря нещо в моя бюджет, че тия цени нещо ме притесняват. Ако са 1250 евро, това не ми е по силите! Търся от сумати време и нищо!

Heraclitus, е тва най-много ме притеснява!! Дано както казват да са сериозни. Някой знае ли в Банско какво са построили, защото там разбрах че са строили до сега?

Коментар

• voodoo- мисля, че си прав нямат евтини апартаменти аз търсих моя около една седмица в над 10-15 предложения.Върза се към 130 000 евро с парко място, мисля че си избрах готин апартамент. На тези пари можех да си взема при някой нормален (квартален) строител още една стая, но според мен има голям риск -дали,кога и как ще ми го направят.Дойче банк е сериозна институция и аз им вярвам.
        Радвам се че това с циганите не се отнася за този квартал.
        Пишете ,ако някой чуе нещо ново.

Коментар

• Нещо ми се поуби ентусиазма с тези 1250 кинта на квадратец. Ще бързаме бавно. Време има, нека попродават на тези кинти да видим как ще им вървят продажбите. Че то едно свястно апартаментче излиза къде 160 хиляди евро. Това строителство трябва да е супер лукс за да ги оправдае тези пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Canyon
            Днес и аз звъннах в Уинслоу, казаха ми, че в момента може да се резервира апартамент и таксата за резервация е 2000 евро, нямат все още разрешително за строеж, но го очакват скоро и есента ще започват да строят. На мен комплекса ми е симпатичен, гледах им сайта и мисля да отида да се видя с тях лично. Квартала тепърва ще се развива, обаче аз съм ходил в района и гледката към Витоша е красива, а бул. България е много по-добър от Цариградско шосе (където живея сега).
            ПС. Питах ги, и паркомястото наистина е 8500 евро, а не 9600...
            тва за есента да не стане като града на мечтите на Анжел.

Коментар

• Това за циганите беше в Красна поляна, там в тоя район не се сещам да има цигани.

Negramoten, блаодаря ти за съвета, ще мисля много. Аз наистина съм от скоро в тоя форум, ама по принцип не си губя времето с такива неща да ти кажа.

Коментар

• kakvo e tova s ciganite?Pishete neshto po-to4no shtoto az ne znam za cigani?kakvo se e polu4ilo tam az ne znam nishto?Kolkoto do do davaneto na kaparo bez predvaritelen dogovor,6te imash da vzemash dadoh vsi4ki dokumenti na advokat- promenihme nekoi neshta koito ne mu haresaha-taka 4e ot tazi strana sam si varzal gashtite.No tova s ciganite me plashi, az ne sam ot raiona i ne znam,ima li cigani tam?

Коментар

• На мен не ми хареса, че в темата всички положителни мнения са написани от хора, които не са били тук преди това т.е. имат по 1 мнение. Явно тази тема си е чиста реклама. Когато купувате, особено когато се заробвате с 20 годишни кредити, то мислете преди това.

Коментар

• Обаче как внушително звучи например това "Българо-британската строително-инвестиционна компания" което видях по-долу.. ехе-е-е-е- ..
                    Едно е да кажеш "ЕТ Ташко Тупурков" например друго е "Българо-британската строително-инвестиционна компания"
                    Тръпки ме полазиха от страхопочитание
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Вижте първо какво са построили тези (старите им сгради).. Всичко друго е ала-бала и приказки на голо
                      mnogo pravilno.
                      osven vsi4ko hubavo okolo proekta, v Bulgaria da davash kaparo ili pari za neshto, bez da si polu4il na momenta predvaritelen dogovor ili nqkakuv oficialen juridi4eski dokazuem dokument na momenta, si meko kazano lekomislie. no tova sa vashite pari. vie mu mislete.

PS: spored kartata na razpolojenie ot stranicata na WG, ne bih kazal, 4e grani4eshtite kvartali sa edni ot nai-blagonadejnite, s ogled poslednite subitia ot raiona, kakto i prezumpciata 4e podobni situacii teprva shte eskalirat.
                      edna drebna pri4ina za tova: ami prosto ZAVIST!
                      ako shte kameri i ohrana na vseki 5m da slojish.

PPS: vnimavaite s ciganite, golqma pasmina sa! osobeno v tezi po-kraini kvartali!

Коментар

• Вижте първо какво са построили тези (старите им сгради).. Всичко друго е ала-бала и приказки на голо
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• iskam da kaga 4e az ve4e kaparirah edin apartament pri tiah, strahoten, na 3 etag, edno ot vutreshnite bolk4eta-ugo-zapaden-bonbon.Kupuvam zaradi deteto si- iskam spokoistvie za nego, da ne mi se motaiat nekvi narkoman4eta pred bloka i da go zaribiavat.Shte ima ohrana i video nabludenie-zatvoren kompleks.Pokrai rabotata si kontaktuvam s mn germanci-adski spe4eni tipove-varnaha ni cial kamion stoka shtoto imalo razminavane s 4% ot tova koeto triabva da e ,vervam 4e nemcite mn dargat na ka4estvoto i 6te go izpipat.Koito ima vaprosi da pita,i pishete ako 4uete ne6to novo, az 4akam da si podpi6a predvaritelnia dogovor.

Коментар

• Днес и аз звъннах в Уинслоу, казаха ми, че в момента може да се резервира апартамент и таксата за резервация е 2000 евро, нямат все още разрешително за строеж, но го очакват скоро и есента ще започват да строят. На мен комплекса ми е симпатичен, гледах им сайта и мисля да отида да се видя с тях лично. Квартала тепърва ще се развива, обаче аз съм ходил в района и гледката към Витоша е красива, а бул. България е много по-добър от Цариградско шосе (където живея сега).
                            ПС. Питах ги, и паркомястото наистина е 8500 евро, а не 9600...

Коментар

• Първоначално изпратено от johnny_depp
                              Ами радвай се, бате, щом ти се радва! Аз не рекламирам, просто правя сравнения с други обекти, всеки има право на мнение и на избор - дали да живее в Люлин, Дружба 2 или Манастирски. На мен този проект ми харесва, може да си купя там, или в нещо подобно в тези райони, ама да ми обяснява някой за "цариградски". "Комуникативно било", ами нека си е комуникативно и да диша прахоляците от булеварда щом иска! А между другото паркомястото мисля че беше 8500 евро, поне на мен толкова ми казаха.
                              ПИЧ, това дето гаража и тавана си вървяли с апартамента си е чиста носталгия по времената от "Опасен чар" с Т.Колев, къде го има тоя филм в строителството последните 10 години, че не мога да се сетя...

А, и не мисля да водя Шаная, ами Скарлет Йохансон, по-хубава е
                              със скарлетката направо обувай зелените чехли- тя много ще с падне по Софията.

Коментар

• Ами радвай се, бате, щом ти се радва! Аз не рекламирам, просто правя сравнения с други обекти, всеки има право на мнение и на избор - дали да живее в Люлин, Дружба 2 или Манастирски. На мен този проект ми харесва, може да си купя там, или в нещо подобно в тези райони, ама да ми обяснява някой за "цариградски". "Комуникативно било", ами нека си е комуникативно и да диша прахоляците от булеварда щом иска! А между другото паркомястото мисля че беше 8500 евро, поне на мен толкова ми казаха.
                                ПИЧ, това дето гаража и тавана си вървяли с апартамента си е чиста носталгия по времената от "Опасен чар" с Т.Колев, къде го има тоя филм в строителството последните 10 години, че не мога да се сетя...

А, и не мисля да водя Шаная, ами Скарлет Йохансон, по-хубава е

Коментар

Working...
                                X