IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Комплекси от затворен тип - мнения

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• po default predplateno kaparo ili se vrushta 4asti4no ili ne se vrushta vuobshte(kakto e v BG), pri neizpulnenie na predvaritelno(ne okon4atelno) sporazumenie.

ve4e imam 3 finalizirani pridobivki na NI v Sf i vinagi sum podpisval predvaritelen dogovor, v koito vsi4ko e bilo predvaritelno definirano kato proekt i obekt na kraino polu4avane,s vklu4ena klauza za svoefremenno uvedomqvane pri eventualni promeni ili otkloneniq prez perioda na izgrajdane..

za purvi put 4uvam za podobno neshto kato цismo za namerenie!!! tova opredeleno e novo za men.

nqkoi bi li postnal tuk sudurjanieto na podobno "pismo za namerenie"???
    blagodarq!

Коментар

• Абе ровя се и аз в темата... Търся си апартамент и опрях до предложение за Уинслоу гардънс. Всичко е ток, зеленини,паркове,градини,инфраструктура-изобщо рай!
      Ама и на мен ми казаха някои от тези неща които чета тук. Това писмо за намерения ми казаха, че не е обвързващ документ, а нещо като разписка, че съм дал 2000е, а за кво съм ги дал само аз си знам. Приятел, който е адвокат каза,че апартамента се описва в предварителния договор. Явно за 2 бона си купувам билет само за влака,пък в кой вагон ще се кача един господ знае.
      А и като чета темата забелязвам,че активните положително настроени пичове са няколко и са постоянни. Нищо чудно и да работят там и да се опитват да събудят някакво любопитство в другите наивници като нас.
      Злодей, твоя адвокат кви договори за земята е прегледал? На мен не ми казаха, че уинслоу прехвърлят и собственост върху земята. И как са ти ги дали на етап писмо за намерение, като са явно вътрешнофирмена документация? И колко договора имат тези пичове? Аз знам само за предварителния и този за управление(който не се отнася до покупката).
      А и на мен казаха, че септември ще копаят, ще строят... а още само мравки се разхождат там. Май цялата държава чака избори! А разрешенията главния архитект ги разписва... Да живей Бат Бойко!

Коментар

• Подписах си писмо за намерение-като оставих 2 000 евро, предварителния договор, както и договора за упревление ги прегледа адвоката ми- той ми е много добър приятел и голям професионалист, така че му вярвам безусловно.Беше поискал 3-4 промени които той сметна ,че ще ми защитават правата, говори си с техния адвокат и се разбраха. По договорната част всичко е наред, ще им звънна следващата седмица да видя до къде са я докарали.Ще пиша ако ми кажат нещо ново.

Коментар

• Той не е подписвал предварителен договор, а "писмо за намерения".

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
            Аз си подписах писмото за намерение с крайна дата която трябва да ми представят разрешение за строеж до 30.11.2007, ако след тази дата нямат разрешение мога да си върна парите.Поне моя адвокат каза , че е нормална практика-така че за сега аз съм споко.
            toi advokata ti e kazal edno... a pro4el li e advkata ti predvaritelnia dogovor s WG, predi da go podpishesh?

Коментар

• хм, защо се бавят? трябваше септември да почнат с копаенето, после трябваше септември да имат разрешително. нещо се забавят нещата.

Коментар

• Аз си подписах писмото за намерение с крайна дата която трябва да ми представят разрешение за строеж до 30.11.2007, ако след тази дата нямат разрешение мога да си върна парите.Поне моя адвокат каза , че е нормална практика-така че за сега аз съм споко.

Коментар

• Абе тези момчета извадиха ли си разрешение за строеж и направиха ли първа копка?

Коментар

• аз вече го уточних това с циганите, даже ходих и се разходих из целия квартал, със сигурност не видях цигани. така че за циганките които ще ми дишат във врата вече знам че са глупости.Колкото до земята имам съученик адвокат , той прегледа всички документи за земята и договори които се подписват- каза да, а аз му се доверявам абсолютно , защото знам че е абсолютен професионалист.Така че , поне това което може да се предвиди съм го предвидил и взел под внимание.

Коментар

• Първоначално изпратено от zlodeia
                      това което аз си взех е на 1175 евро, радвам се че си намерил нещо на по-тънка тарифа, но аз не исках да правя компромис с изложение и етаж, както разпределението трябваше да е супер според жена ми! Можем да станем комшии. Много се вълнувам от това , че ще си имаме хубаво жилище-тухлено(тухлата диша -казва баща ми), писна ми от тези панелки!
                      disha vikash, a!?

proekta e super...naistina! i na mene mnogo mi haresva, NO... vie prou4ihte li:

1. terena - koito sega e edno golo pole i daje i purva kopka nqma oshte
                      2. na kakvo zavurshvane se predlaga i s kakvo vklu4eno vutreshno izpulnenie(vrati,dograma etc.)
                      3. grani4ashtite kvartali - mnogo vajno neshto IMENNO za razpolojenieto na komplexa
                      etc. i t.n.

samo se molete susedskata, zavistliva ciganska mahala da ne zadisha vuv vrata na decata vi ili samite vas!

ili ve4e zabravihte za minalite subitiq predi okolo mesec imenno v tozi 4uden sofiiski raion???

pi4ove... mislete realno i obmislqite vsqka podrobnost!
                      kokoto i da e krasivo i sublaznqvqshto, vnimavaite s prekalenite emocii!

Коментар

• това което аз си взех е на 1175 евро, радвам се че си намерил нещо на по-тънка тарифа, но аз не исках да правя компромис с изложение и етаж, както разпределението трябваше да е супер според жена ми! Можем да станем комшии. Много се вълнувам от това , че ще си имаме хубаво жилище-тухлено(тухлата диша -казва баща ми), писна ми от тези панелки!

Коментар

• Абе, аз съм се объркал. Жената на Джони не била Шаная Туейн, а Ванеса Паради.
                          Тюх, и никой да не ме поправи.
                          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ходих аз онзи ден, и ви кажа съм доволен - показаха ми няколко много добри апартамента, които се връзват на 1050 до 1100 евро. Това за типов етаж, хубав 2-стаен апартамент. Обнадеждих се защото си мислех, че при тях всичко е над 1200 и нагоре, а явно не е така. Сега ще трябва да мислим с жена ми, защото от толкова търсене вече ми писна.Гардънс ми харесват, така че ще видим в най-скоро време...

Коментар

• Г-н Хераклитус,

Ти къде би инвестирал примерно, и инвестирал ли си някъде досега, да знаеш за какво става дума, ама наистина. А има и хора които си куппуват за да живеят там все пак. А тва с тези Англии и т.н. го забрави. И искам да кажа на писаниците на всички: В СОФИЯ ЦЕНИТЕ НЯМА ДА ПАДНАТ. Айде ще си говорим след 1 година пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от voodooHunter
                                Нещо ми се поуби ентусиазма с тези 1250 кинта на квадратец. Ще бързаме бавно. Време има, нека попродават на тези кинти да видим как ще им вървят продажбите. Че то едно свястно апартаментче излиза къде 160 хиляди евро. Това строителство трябва да е супер лукс за да ги оправдае тези пари.
                                по внимателската с инвестициите там. нека да изчакаме да видим европата ,англия какво ще става в близките 2-3 месеца. Па тогава да гледаме пак тея 1250 Евро как ще изглеждат. тайминга нещо не казва -баш сега за ин.

Коментар

Working...
                                X