If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sashko, света е такъв какъвто е. След като според теб цената е ниска купувай. Ако нямаш кеш а си до козирката в акции на ФПП, то освен да изчакаш спокойно някаква развръзка друго не ти остава. Не забравяй че на борсата се печели не от собственият ти интелект а от глупостта на другите. Вместо да недоволстваш спрямо тях се възползвай. Всичко друго буди лека усмивка.
Айде без снимка, за да има малко напражение и очакване
Иначе ми е интересно, че като напиша нещо и веднага или скачат 3-4ма да ме оборват или цената пада с 7 % Явно което говоря, е състоятелно и хората искат да си купят евтино, ако може, щото търговията е наистина спорадична и доста рядко стават сделки на тези "смешни цени"
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
снимка?
Айде без снимка, за да има малко напражение и очакване
Иначе ми е интересно, че като напиша нещо и веднага или скачат 3-4ма да ме оборват или цената пада с 7 % Явно което говоря, е състоятелно и хората искат да си купят евтино, ако може, щото търговията е наистина спорадична и доста рядко стават сделки на тези "смешни цени"
Препоръчвам на всеки, който не е виждал обекта на ФПП зад Зимния Дворец в Струдентски град, да отиде и да види на място за какво става на въпрос.
Не е имало скоро изявление, за това как вървят строежите и продажбите, но изглежда нещата напредват много по-бързо от заложеното.
снимка?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Препоръчвам на всеки, който не е виждал обекта на ФПП зад Зимния Дворец в Струдентски град, да отиде и да види на място за какво става на въпрос.
Не е имало скоро изявление, за това как вървят строежите и продажбите, но изглежда нещата напредват много по-бързо от заложеното.
Коментар