Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
По принцип не пиша отдавна но тази тема е доста интересна. Има 3 АДСИЦ в които имам акции. Единия от 2-3г. правят това което сега БРЕФ, така че за мен остана един единствен стабилен фонд на БФБ. Няма да му казвам името - да не кажете че си хваля стоката.
Интересно ми е тези които подкрепяте продажбите на дъно, какво Ви харесва в последните разпродажби? Че продават земеделска земя на 124% печалба по 600лв. за декар ли? От няколко месеца им следя безумните продажби ама все мислех че е временно. Трябваше да се продава 2008г. а сега е момента да се купува.
Без да обиждам никого, ама в момента най-печеливши са тези дето прибират 15% веднага. Според мен няма да купуват нищо, ами тия по високите етажи им трябват на тях пари и действат, а който се радва за мен не е инвеститор............
Между другото мижавата ми емисия от тези акции е придобита на цена малко над 32-34 стотинки и съм получил 2 дивидента, не ми е за парите = профита ми е повече от добър, но гледах на позицията като на една дългосрочна инвестиция!!!!!
Само да вметна - платените драскачи да не ми се нахвърлят, времето ще покаже дали съм прав, но не знам какво трябва да купят с кеша за да си е заслужавало.
Време е мажоритарите (или управляващите) да разберат едно - имидж се гради с години и се губи за секунди. Инвеститорската общност винаги трябва да е съдник, не знам кой колко акции има тук от пишещите, но като знам моята експозиция и колко ме е яд не Ви разбирам на какво се радвате
Успехи на всички, това беше само мнение и не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНяма други предположения
Интересно защо една от добрите и зачитащи акционерите публични компании ни кара да гадаем какво прави?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТака е но следващото качване ще бъде чак към Нова година а аз си взех 15 ст от акция и към началото на декември ще дойда да ви правя калабълък....
В момента Доверие ,ССВ ,БТН и ИХБГ са ми по интересни....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеаха оки!
абе каквото и да стане инвестиралите тук са ОК
В момента Доверие ,ССВ ,БТН и ИХБГ са ми по интересни....
Не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекои карти проди?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеИма го в картите и да е земя, но не съм чул друг да споделя това мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене е земя със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Добреее
ако им се работи още значи ще раздадат 20-25ст дивидентче и са харесали нещо ново - не е земя със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеможе ама пак да попитам - удължиха ли срока на съществуване на дружеството в противен случай плана се изясняваАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи, това да не са лекции, по-сериозно отношение трябва, колега..
Занасям се, тук съм напред, но и аз много занимания пропуснах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеДруго е.....Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......
Занасям се, тук съм напред, но и аз много занимания пропуснах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеВъобще няма да е зле да ни зарадват с по 1,30-1,50, но може би имат някакъв друг план...Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......
Коментар
Коментар