IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гръцкият фонд Zeus Capital ще направи най-голямата сделка за административна сграда - "Камбаните бизнес център"

Коментар

• По принцип не пиша отдавна но тази тема е доста интересна. Има 3 АДСИЦ в които имам акции. Единия от 2-3г. правят това което сега БРЕФ, така че за мен остана един единствен стабилен фонд на БФБ. Няма да му казвам името - да не кажете че си хваля стоката.
      Интересно ми е тези които подкрепяте продажбите на дъно, какво Ви харесва в последните разпродажби? Че продават земеделска земя на 124% печалба по 600лв. за декар ли? От няколко месеца им следя безумните продажби ама все мислех че е временно. Трябваше да се продава 2008г. а сега е момента да се купува.
      Без да обиждам никого, ама в момента най-печеливши са тези дето прибират 15% веднага. Според мен няма да купуват нищо, ами тия по високите етажи им трябват на тях пари и действат, а който се радва за мен не е инвеститор............
      Между другото мижавата ми емисия от тези акции е придобита на цена малко над 32-34 стотинки и съм получил 2 дивидента, не ми е за парите = профита ми е повече от добър, но гледах на позицията като на една дългосрочна инвестиция!!!!!
      Само да вметна - платените драскачи да не ми се нахвърлят, времето ще покаже дали съм прав, но не знам какво трябва да купят с кеша за да си е заслужавало.
      Време е мажоритарите (или управляващите) да разберат едно - имидж се гради с години и се губи за секунди. Инвеститорската общност винаги трябва да е съдник, не знам кой колко акции има тук от пишещите, но като знам моята експозиция и колко ме е яд не Ви разбирам на какво се радвате
      Успехи на всички, това беше само мнение и не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Няма други предположения
        Интересно защо една от добрите и зачитащи акционерите публични компании ни кара да гадаем какво прави?
        За да не я изпреварят други...

Коментар

• Няма други предположения
          Интересно защо една от добрите и зачитащи акционерите публични компании ни кара да гадаем какво прави?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Така е но следващото качване ще бъде чак към Нова година а аз си взех 15 ст от акция и към началото на декември ще дойда да ви правя калабълък....
            В момента Доверие ,ССВ ,БТН и ИХБГ са ми по интересни....
            Не е препоръка...
            Всеки си знае и си има начин на инвестиране - Успех!

Коментар

аха оки!
              абе каквото и да стане инвестиралите тук са ОК
              Така е но следващото качване ще бъде чак към Нова година а аз си взех 15 ст от акция и към началото на декември ще дойда да ви правя калабълък....
              В момента Доверие ,ССВ ,БТН и ИХБГ са ми по интересни....
              Не е препоръка...

Коментар

• аха оки!
                абе каквото и да стане инвестиралите тук са ОК

Коментар

кои карти проди?
                  Таро, разбира се, имам отвлечена идея относно от де може да се вземе земя. Нищо сериозно, като анализ.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Има го в картите и да е земя, но не съм чул друг да споделя това мнение.
                    кои карти проди?

Коментар

не е земя със сигурност.
                      Има го в картите и да е земя, но не съм чул друг да споделя това мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Добреее
                        ако им се работи още значи ще раздадат 20-25ст дивидентче и са харесали нещо ново - не е земя със сигурност.

Коментар

може ама пак да попитам - удължиха ли срока на съществуване на дружеството в противен случай плана се изяснява
                          http://www.investor.bg/news/article/37919/122.html
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                            Ми, това да не са лекции, по-сериозно отношение трябва, колега..

Занасям се, тук съм напред, но и аз много занимания пропуснах.
                            Ами казвам, привет на компанията и феновете на БРЕФ...... Въпрос на време е, аз пиша само там, където ми харесва акцията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              Друго е..... Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......
                              Ми, това да не са лекции, по-сериозно отношение трябва, колега..

Занасям се, тук съм напред, но и аз много занимания пропуснах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                                Въобще няма да е зле да ни зарадват с по 1,30-1,50, но може би имат някакъв друг план...
                                Друго е..... Следя с интерес, харесва ми акцията....... Нямам, пропускам моментите за влизане......

Коментар

Working...
                                X