Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеИ кво излиза ,че няма "разумни"проекти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЕ тук какво по-хубаво от ликвидация...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЕ тук какво по-хубаво от ликвидация...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Най -добре ама за кого ,
Как се продават имоти в тия трудни времена ,освен на загубаПървоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеНай-добре е!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЕ тук какво по-хубаво от ликвидация...“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от e500 Разгледай мнениеНе мисля, че има опасност HP да спрат да плащат или да преустановят дейност в България скоро. Да, получихме хубав дивидент, но съгласи се,че да се държат 30М спящи вече две години не е добър интерес. Мнението ми е, че ако нещо си дава добра възвръщаемост си е добра дългосрочна инвестиция и не е необходимо непременно да се търси ликвидация.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеДа бе, точно сега когато HP "разцъфтя" голяма далавера щеше да бъде. Не случайно Безуханова си тръгва от там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВ устава няма предвиден кворум за редовност на всяко ОС.
По закон и по устав само решенията за:
1. изменя и допълва устава на дружеството;
2. увеличава и намалява капитала;
3. преобразува и прекратява дружеството;
изискват 50 % и ако ги няма се насрочва ново събрание.
За мен всичко е ОК!
Просто свикнах ,че всяко първо ОСА ,което няма 50 % кворум го отлагат за втората дата.
Коментар
Коментар