IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    не можеш да се заппреш, а, Батя - уж инвеститор, пък то... Заради такива като теб не си обявявам вече сделките, щото няма смисъл от излишен хейт, ма иначе бил позитивен и дъра-бъра. да ти отговарям ли подобаващо, като на първокурсник от варненската магнаурска школа, или и сам ще се сетиш?

Акцията си е супер, това, че някой е продал дребни бройки, не води до никаква промяна във фундамента. Единствената наистина читава акция на БФБ, която абсолютно гарантирано ще даде поне 150% ръст в следващите 8 години - перфектна за всякакви спящи пари и ала-бала. Но всеки сам си решава, затова на някои БФБ ни е за забавление, а за други е въпрос на оцеляване - и в прекия, и в преносния смисъл!
    Ей така като почнеш да говориш за абсолютно сигурни неща ! Абсолютно гарантирано е, че всички един ден ще сме на гробищата !

Коментар

не можеш да се заппреш, а, Батя - уж инвеститор, пък то... Заради такива като теб не си обявявам вече сделките, щото няма смисъл от излишен хейт, ма иначе бил позитивен и дъра-бъра. да ти отговарям ли подобаващо, като на първокурсник от варненската магнаурска школа, или и сам ще се сетиш?
      Грую, точно това е причината масата хора да не пишат,нито за свои сделки, нито за компании някаква конкретика - защото следва после един безмислен хейт по човека, по позицията, по пазара. Дано благодарение на разговора ви с Батя и ти да разбереш, че постоянното плюене е безмислено и вредно за всички.

п.п. Грешки правим всички, това е ясно, но нека бъдем нормални хора.

Коментар

• не можеш да се заппреш, а, Батя - уж инвеститор, пък то... Заради такива като теб не си обявявам вече сделките, щото няма смисъл от излишен хейт, ма иначе бил позитивен и дъра-бъра. да ти отговарям ли подобаващо, като на първокурсник от варненската магнаурска школа, или и сам ще се сетиш?

Акцията си е супер, това, че някой е продал дребни бройки, не води до никаква промяна във фундамента. Единствената наистина читава акция на БФБ, която абсолютно гарантирано ще даде поне 150% ръст в следващите 8 години - перфектна за всякакви спящи пари и ала-бала. Но всеки сам си решава, затова на някои БФБ ни е за забавление, а за други е въпрос на оцеляване - и в прекия, и в преносния смисъл!
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
          Защо и тук протича разбалончване някакво?
          Не казвайте, че защото Груйката е влязал
          Неохим, Импулс, БРЕФ.. да се готви следващия! Човека е специалист, много ги разбира нещата и редовно ни дава акъл

Коментар

• Защо и тук протича разбалончване някакво?
            Не казвайте, че защото Груйката е влязал

Коментар

Е, що да не я напълнят свободни професии? Правят им там един пернат офис и са жик-так, аз ли да им давам идеи?
              Колко свободни професии има в Бизнес парка? А в офис сградата на Камбаните? А тези по Цариградско? Наемателите на новата сграда свободни професии ли са?

Ако не са технологиите, чакай ти свободните професии да напълнят сградата..... Ако чакам свободните професии за дивидент, да съм продал отдавна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е опция де, и аз давам такава ! Варианти да се напълни една сграда има много ! Мисленето на едро го оставям на вас софиянците !
                Е, разсърди се сега, а не ми беше такава целта, ма както и да е. От УД на брефчето е време да се задвиждат малко и да засилят медийната си част - да питат колегите си в Халтурко, ако не знаят как, а може и на мен да ми пишат на лични, няма да им откажа А и не е скъпо - ззасега почти всичко за сградата не излиза от тях, а от контрагентите им, което не говори добре за тях. Да видят сайта на NV tower и да го сравнят с техния, дето дори не е индексиран като хората и е само на английски - аматьорска работа! Отделно дори не е ъпдейтнат - два наемателя имат, като единия дори не е посочен - смех! NV tower вече е горе-долу наполовина отдадена, а цените им би следвало да са височки, отделно локацията им е доста по-крива от тази на Синерджи (макар наблизо да има метро) - ми да се напънат малко де, нали Капитал твърдят, че 40% от новите наеми в последното тримесечие са от релокации!

Абе за бой са си вече, освен ако не са отдали вече 2-3 етажа, за които да ни обявят в най-скоро време, но тогава пък вътрешнярите щяха да знаят и да купуват
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Здравко, не си софиянче, затова мислиш на дребно (това е особено отличителна черта на хората извън София, без да ми се обиждаш) - това е само опция бре, не е да се запълни цялата сграда. А и знаеш ли колко адвокати на свободна практика има в София? Ма като почнете така и ме убивате, честно. А в почти всеки съвременен офис, особено на такива на ИТ-та, че са големи лигльовци, има точно такива стаи за масажи и т.н. А в новата сграда на NV Tower - която единствена може да се мери с нашата, тези неща ги има. Ма наистина ме удивявате понякога, честно, а си умен човек

Е, чети и се просвещавай - снимки няма да ти слагам:

На първия етаж е разположено централно фоайе с рецепция, кафетерия за 60 посетители, медицински център и търговски обекти, предвидени са и съблекални за колоездачи. На втория етаж се помещават конферентен блок с лоби и конферентна зала, фитнес център, басейн, СПА център, салон за красота и масажни помещения.

Третият етаж включва кантина за 320 посетители с озеленена тераса и блок от 4 спортни зали с различно предназначение.

В сградата има 25-метров басейн с джакузи. Освен това СПА центърът предлага няколко вида терапевтични помещения. Има фитнес зала, споменатите 4 спортни зали за групови упражнения и студио за масаж.

П.С. Поздрави от морето - тук само в четвъртък миналата седмица беше кофти (следобяда) в последните 10-на дни, та може и да съм слънчасал
                  Е опция де, и аз давам такава ! Варианти да се напълни една сграда има много ! Мисленето на едро го оставям на вас софиянците !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Груйка, нещо слънчасал си май макар да няма слънце ! В тази офис сграда сигурно цялата адвокатска колегия на София може да се събере барабар с пловдивската ! Виж, вече ако добавите салони за масаж, маникюр, педикюр и представителки на най древната свободна професия, тогава може би ще се получат нещата !
                    Здравко, не си софиянче, затова мислиш на дребно (това е особено отличителна черта на хората извън София, без да ми се обиждаш) - това е само опция бре, не е да се запълни цялата сграда. А и знаеш ли колко адвокати на свободна практика има в София? Ма като почнете така и ме убивате, честно. А в почти всеки съвременен офис, особено на такива на ИТ-та, че са големи лигльовци, има точно такива стаи за масажи и т.н. А в новата сграда на NV Tower - която единствена може да се мери с нашата, тези неща ги има. Ма наистина ме удивявате понякога, честно, а си умен човек

Е, чети и се просвещавай - снимки няма да ти слагам:

На първия етаж е разположено централно фоайе с рецепция, кафетерия за 60 посетители, медицински център и търговски обекти, предвидени са и съблекални за колоездачи. На втория етаж се помещават конферентен блок с лоби и конферентна зала, фитнес център, басейн, СПА център, салон за красота и масажни помещения.

Третият етаж включва кантина за 320 посетители с озеленена тераса и блок от 4 спортни зали с различно предназначение.

В сградата има 25-метров басейн с джакузи. Освен това СПА центърът предлага няколко вида терапевтични помещения. Има фитнес зала, споменатите 4 спортни зали за групови упражнения и студио за масаж.

П.С. Поздрави от морето - тук само в четвъртък миналата седмица беше кофти (следобяда) в последните 10-на дни, та може и да съм слънчасал

Коментар

• Собственикът на Mall of Sofia ще строи нова офис сграда в "Младост"

Не всички са апокалиптично настроени.
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

Ми не познаваш бизнеса, затова така говориш - точно адвокатите си плащат като попове, ако не са те излъгали при подписване на договора де . А и не са само адвокати, много са такива, дето им трябва офис за по 4-5 часа на седмица, да си проведат срещите. Пък самата сграда си е доста престижна, има вю от доста етажи, стъклопакети и т.н. - е, не е в центъра де, което минус специално за адвокатините, ма по-добре яка сграда тук, отколкото дупка в центъра Как да е, само идеи нахвърлям, аз не съм УД тук, само хакционерин
                        Груйка, нещо слънчасал си май макар да няма слънце ! В тази офис сграда сигурно цялата адвокатска колегия на София може да се събере барабар с пловдивската ! Виж, вече ако добавите салони за масаж, маникюр, педикюр и представителки на най древната свободна професия, тогава може би ще се получат нещата !

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ала-бала, да чакаш адвокати с шернат офис да ти изкарат дивидент, те нямат кантори, защото не искат да плащат, иначе помещения бол, да чакш от адвокат пари е като от умрял писмо, нищо лично
                          Ми не познаваш бизнеса, затова така говориш - точно адвокатите си плащат като попове, ако не са те излъгали при подписване на договора де . А и не са само адвокати, много са такива, дето им трябва офис за по 4-5 часа на седмица, да си проведат срещите. Пък самата сграда си е доста престижна, има вю от доста етажи, стъклопакети и т.н. - е, не е в центъра де, което минус специално за адвокатините, ма по-добре яка сграда тук, отколкото дупка в центъра Как да е, само идеи нахвърлям, аз не съм УД тук, само хакционерин

Коментар

Е, що да не я напълнят свободни професии? Правят им там един пернат офис и са жик-так, аз ли да им давам идеи? знаеш ли колко адвокати има, които нямат реално кантора и си правят срещите по кафетата? Ми да им направят един такъв шернат офис за срещи, да им го дават срешу месечна такса от 200 кинта (произволна цифра) и ще избият пазара! Преди им дадох идея да сменят името на сградата по типа на Телус тауър - примерно Бош Тауър или ИБМ Тауър (наизуст говоря) срещу ангажимент за брой етажи под наем за 10 години (примерно) - хората луди пари правят от имената на култови сгради и съоръжения -срещу тях Арена Армеец им струва по 100 хилки на месец името Съвсем умрялата Фестивална до нас е за 100 000 лева, но годишно, преуменувана на Асикс арена, а там я има 5 събития годишно, я няма, а хората си я знаят като Фестивална.

та варианти много, важното е управата да се активизира, ма нещо ги мързи - затова чакам да обявят уебинар, че да ги запитам някое-друго въпросче
                            Ала-бала, да чакаш адвокати с шернат офис да ти изкарат дивидент, те нямат кантори, защото не искат да плащат, иначе помещения бол, да чакш от адвокат пари е като от умрял писмо, нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Точно такива се очаква да напълнят сградата,малко вероятно е адвокати и банкери, а като гледам, нито те, нито работодателите им имат нещо против да си стоят в къщи
                              Е, що да не я напълнят свободни професии? Правят им там един пернат офис и са жик-так, аз ли да им давам идеи? знаеш ли колко адвокати има, които нямат реално кантора и си правят срещите по кафетата? Ми да им направят един такъв шернат офис за срещи, да им го дават срешу месечна такса от 200 кинта (произволна цифра) и ще избият пазара! Преди им дадох идея да сменят името на сградата по типа на Телус тауър - примерно Бош Тауър или ИБМ Тауър (наизуст говоря) срещу ангажимент за брой етажи под наем за 10 години (примерно) - хората луди пари правят от имената на култови сгради и съоръжения -срещу тях Арена Армеец им струва по 100 хилки на месец името Съвсем умрялата Фестивална до нас е за 100 000 лева, но годишно, преуменувана на Асикс арена, а там я има 5 събития годишно, я няма, а хората си я знаят като Фестивална.

та варианти много, важното е управата да се активизира, ма нещо ги мързи - затова чакам да обявят уебинар, че да ги запитам някое-друго въпросче

Коментар

При тях може - те са си шашаригави, както се казва. Има някои, дето ще ги заведеш при жена-мечта, ще им я съблечеш и надупиш, ма те пак ще си дописват кода на някоя програма За тях и с хоум, и без хоум - все тая, а и тях никога не са ги спирали за хоум и преди грипа
                                Точно такива се очаква да напълнят сградата,малко вероятно е адвокати и банкери, а като гледам, нито те, нито работодателите им имат нещо против да си стоят в къщи

Коментар

Working...
                                X