IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Чудя се къде ви произвеждат такива наивни любители на извънземни, на конспирации и т.п.
    -----------------
    Твърденията в запитването са неверни и се основават на необосновани конспиративни теории.

Брижит Макрон е жена и съпруга на френския президент Еманюел Макрон. Тя е майка на три пораснали деца от предишен брак[1]. Слуховете, че е родена като мъж, са част от онлайн конспиративна теория, която се разпространява в социалните мрежи[1].

Брижит Макрон предприема правни действия срещу разпространителите на тези неверни твърдения[1]. Подобни конспиративни теории често се използват за атакуване на жени в политиката, като Мишел Обама и Камала Харис в САЩ[1].

Що се отнася до твърденията за руския президент, те също са непотвърдени слухове без доказателства. Важно е да се подхожда критично към такива непроверени информации, особено когато се отнасят за публични личности.
    Наивен е тоя,който може да повярва, че младо момче ще живее 30 години с 25 години по-възрастна жена с три деца. И то става въпрос за президента на Франция, който има огромен избор от жени.То и за алжирската боксьорка уж бяха необосновани твърденията,че е мъж,пък се оказа точно така.И що не се подложи на гинекологичен преглед и да отхвърли съмненията.
    Колкото до Путин-твърденията за неговата хомосексуалност излизат от негов бивш колега в КГБ.А със сигурност в КГБ са знаели подобни неща. Не са го изгонили,щото всичко се е пазело в тайна.
    Last edited by mirodes; 30.01.2025, 10:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е как да се изнасят?Американците не са виновни, че афганистанските сили за сигурност се оказаха пълни страхливци. Същото се случи и с руснаците в Сирия.
      Талибаните се оказаха пълни страхливци и изгониха янките само за седмица от Кабул, като ги накараха да изоставят складове с въоръжение А близо 85 милиарда долара. РАЗБИРА СЕ, че са страхливец. Аха. И бягаха.
      ...Ама КОИ ТОЧНО бягаха?
      Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 10:19.

Коментар

Днес американската журналистика Кандис Оуенс ще представи доказателства, че Брижит Макрон всъщност е мъж.И че президентът на Франция живее с мъж,когото представя като жена.Ей такива хора управляват света.Оня в Кремъл и той е гей ,имал е гей връзка с виончелиста Ролдугин. Същият,в чиято банкова сметка откриха 2 милиарда долара.
        Чудя се къде ви произвеждат такива наивни любители на извънземни, на конспирации и т.п.
        -----------------
        Твърденията в запитването са неверни и се основават на необосновани конспиративни теории.

Брижит Макрон е жена и съпруга на френския президент Еманюел Макрон. Тя е майка на три пораснали деца от предишен брак[1]. Слуховете, че е родена като мъж, са част от онлайн конспиративна теория, която се разпространява в социалните мрежи[1].

Брижит Макрон предприема правни действия срещу разпространителите на тези неверни твърдения[1]. Подобни конспиративни теории често се използват за атакуване на жени в политиката, като Мишел Обама и Камала Харис в САЩ[1].

Що се отнася до твърденията за руския президент, те също са непотвърдени слухове без доказателства. Важно е да се подхожда критично към такива непроверени информации, особено когато се отнасят за публични личности.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          Да се върнем малко назад в темата: Някой беше написал за американците във Виетнам и в Афганистан:

А аз се питам, защо се изнасяха като по спешност, със самолети и хеликоптери?
          Е как да се изнасят?Американците не са виновни, че афганистанските сили за сигурност се оказаха пълни страхливци. Същото се случи и с руснаците в Сирия.

Коментар

Аха. Мусински свидетел.
            И как точно виончелиста Ролдугин се оказа с 2 милиарда долара в сметките си в Панама?От закуски ли ги е спестил?Естествено, че това са пари на любовника му Путин.

Коментар

• Да се върнем малко назад в темата: Някой беше написал за американците във Виетнам и в Афганистан:

Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              И на двете места победиха, но се изтеглиха по политически съображения.
              А аз се питам, защо се изнасяха като по спешност, със самолети и хеликоптери?

Коментар

За мен това са психично болни хора.Освен това се поддават на манипулация,щото могат да бъдат изнудвани заради тия им действия.
                И на мен няма кой за какво да ми плаща, щото не съм извратен като идола ти Путин. На мен сексуален компромат не могат да ми спретнат.
                И не съм казал, че Путин му плаща,за да си мълчи. Просто са си любовници и на Ролдугин има доверие да му пази парите. Част от тях естествено.
                Аха. Мусински свидетел.
                Тая пушка, я познавам от ей такова пищовче.

Коментар

Светил си им? Завиждаш? Искаш и на теб да плащат, "за да си мълчиш."
                  За мен това са психично болни хора.Освен това се поддават на манипулация,щото могат да бъдат изнудвани заради тия им действия.
                  И на мен няма кой за какво да ми плаща, щото не съм извратен като идола ти Путин. На мен сексуален компромат не могат да ми спретнат.
                  И не съм казал, че Путин му плаща,за да си мълчи. Просто са си любовници и на Ролдугин има доверие да му пази парите. Част от тях естествено.
                  Last edited by mirodes; 30.01.2025, 09:43.

Коментар

Днес американската журналистика Кандис Оуенс ще представи доказателства, че Брижит Макрон всъщност е мъж.И че президентът на Франция живее с мъж,когото представя като жена.Ей такива хора управляват света.Оня в Кремъл и той е гей ,имал е гей връзка с виончелиста Ролдугин. Същият,в чиято банкова сметка откриха 2 милиарда долара.
                    Светил си им? Завиждаш? Искаш и на теб да плащат, "за да си мълчиш."

Коментар

• Днес американската журналистика Кандис Оуенс ще представи доказателства, че Брижит Макрон всъщност е мъж.И че президентът на Франция живее с мъж,когото представя като жена.Ей такива хора управляват света.Оня в Кремъл и той е гей ,имал е гей връзка с виончелиста Ролдугин. Същият,в чиято банкова сметка откриха 2 милиарда долара.

Коментар

Те направо Мексико да захапва, нале. Колкото победиха във Виетнам, Афганистан...
                        И на двете места победиха, но се изтеглиха по политически съображения.

Коментар

Мексиканските наркокартели обявиха война на САЩ. Ами като искат война ще я получат.Тюлени,зелени барети,Делта форс и другите им специални части тъкмо няма да загубят тренинг. То и Пабло Ескобар голям го играеше, пък го гръмнаха и то тогава американците само помагаха. А сега директно ще са във войната.
                          Те направо Мексико да захапва, нале. Колкото победиха във Виетнам, Афганистан...

Коментар

• Мексиканските наркокартели обявиха война на САЩ. Ами като искат война ще я получат.Тюлени,зелени барети,Делта форс и другите им специални части тъкмо няма да загубят тренинг. То и Пабло Ескобар голям го играеше, пък го гръмнаха и то тогава американците само помагаха. А сега директно ще са във войната.

Коментар

• We found 72 companies storing data in Chrome and tracking at least part of your browsing.
                              We found 38 data collectors in Chrome tracking, saving and often selling your browsing.
                              Here is a list of the trackers we found (data collectors, ad networks, widgets & others):
                              Improve DigitalAdFormAppNexusAdRollAdsrvrAmazonAffiliate WindowbitlyCasale MediaContextWebLotamePinterestAudience Manager (Adobe)DotomiDoubleClickEtargetGoogleiGoDigitalKru x DigitalMediaMathMicrosoft adCenterOpenXPubMaticQuantcastMail.ruredvertisment Rubicon ProjectSimpli.fiSmart AdServerTaboolaTeads TechnologyTNSUsemaxDataXuWeboramaxplosion

Сложих си някакъв нов браузер- епик браузер, и си има едно питане, ниско долу- искате ли да знаете кой ви следи- това е което ми излезе. Нали се заклеха педалите че няма да следят активността- има такива които нито съм ги чувал нито виждал

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                                Някой би ли се наел да прогнозира бъдещия политически курс на Тръмп?
                                Про-американски с големи залитания и завихряния. Работата е там че, човекът бърка държавата с някаква фирма и светът ще има да му се чуди, какво точно е искал и какво точно ...всъщност, за какво точно има да става, светът няма да се чуди. Той ще го види "лично". А, дали ще е добро, тепърва ще има да гледаме. Към момента, Тръмп рита кошера.
                                Last edited by Pyramid; 27.01.2025, 19:32.

Коментар

Working...
                                X