Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Русия я чака разпад,а най-вероятно и гражданска война. А Путин скоро ще се пресели в друг свят.Щом арестуваха Гиркин значи властта е много колеблива.Ама той е харесван от много руснаци .Аз също го харесвам-честен и достоен патриот. Естествено не одобрявам на 100 процента вижданията му,но дори и така,има моето уважение .За разлика от страхливеца Путин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За Байдън съм съгласен. За корупцията съм съгласен.
За Си и неговата класа, съм съгласен. Човекът, навсякъде, е расъл постепенно, в сериозна конкуренция с останалите. Путин, за премиер, го изтегли Елцин. Колко е "драпал", аз не съм гледал и не знам, нямам инфо от първа ръка и предпочитам да не глаголи празни приказки. За "сам си създаде мит", обаче, имаш да вземаш. То е нещо, дето расте отпреди него и дори и без него, ако не си забелязал. И не се дължи толкова на мистификации и манипулации, ами на огромна и значително по-ефикасна организация и въоръжение, каквото се оказа, че дори щатите го нямат. И какво виждат хора от твоя кръг като "стратегическо поражение" на такава машина, е по--скоро на територията на психиатрията, а не на професионалните военни. Което съм видял и научил за 11+години, при цялото несъвършенство на болната от олигархичен рак руска държава, ме кара само да вис е чудя на акъла.
...или на пълното невежество на тези, чиито глупости повтаряте.
Коментар
-
mirodes, войните са за пари, на китайците им стига дето ще им продадат тоалетна хартия като се посерат другите и само ще чуеш че Китай изкарал няколко бързи трилиона пари, както изкараха само от маски - парцалчета. А колко добри войници са нямаш представа, войната е за пари а се печели от по дисциплинираната армия, защото тя е и по управляема. В това отношение ВСУ са съвършенни лимки неуправляеми, но и командването им е с много лоша подготовка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Байдън е изкуфял дядка и кукла на конци. В САЩ има огромен ръст на престъпността. Зет ми работи в полицията в един от големите градове и ми каза,че било забранено на полицаите да спират за проверка коли с негри. В резултат арестуваните намалели няколко пъти,защото при тия проверки се намирали наркотици, оръжие или издирвани лица.
А Путин сам създаде мит за непобедимата руска армия и сам си повярва в него.Да ама точно армията го провали.
Колкото до китайците-и в исторически план те са били икономически силни,но много рядко сила във военно отношение. Което в крайна сметка е много важно и украинците го доказаха.Така че ще си останат с дрънкане на оръжия и регионална сила. А и в региона всички други ги мразят-японци,виетнамци ,корейци индийци.
За Си и неговата класа, съм съгласен. Човекът, навсякъде, е расъл постепенно, в сериозна конкуренция с останалите. Путин, за премиер, го изтегли Елцин. Колко е "драпал", аз не съм гледал и не знам, нямам инфо от първа ръка и предпочитам да не глаголи празни приказки. За "сам си създаде мит", обаче, имаш да вземаш. То е нещо, дето расте отпреди него и дори и без него, ако не си забелязал. И не се дължи толкова на мистификации и манипулации, ами на огромна и значително по-ефикасна организация и въоръжение, каквото се оказа, че дори щатите го нямат. И какво виждат хора от твоя кръг като "стратегическо поражение" на такава машина, е по--скоро на територията на психиатрията, а не на професионалните военни. Което съм видял и научил за 11+години, при цялото несъвършенство на болната от олигархичен рак руска държава, ме кара само да вис е чудя на акъла.
...или на пълното невежество на тези, чиито глупости повтаряте.
Last edited by Pyramid; 22.07.2023, 18:01.
Коментар
-
Не е нормално, щото Русия и била ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО на България.
Коментар
-
Когато птичето се научи да лети, родителите спират да го тъпчат с храна. Когато освободеният се окопити, нормално е да го оставят сам да си гледа работата.
Коментар
-
То и на България са се нахвърлили след Съединението.Когато Русия нарочно отзовава военните си в българската армия
А пък българите сме си отвоювали свободата.
- 1 like
Коментар
-
Засега нищо но, Украйна, за нейна беда, се разрушава и, когато не и останат физически способности, само колко мераклии ще и се нахвърлят...Плашеща картинка.
А пък българите сме си отвоювали свободата.
- 1 like
Коментар
-
Ами те някои румънци имат претенции и към Южна Добруджа. И какво от това?
- 1 like
Коментар
-
...не, че има някакъв смисъл, и това -също. Ама то може и утопия да има, и смисъл да няма но, украинската държавност, вече се е разпаднала и по много неща личи че, за нея, са наточили и зъби и лиги още и пановете, имат претенции и унгарците, и Румъния също се ослушва. Ще рече, ситуацията е парадоксална: хем тъй, хем иначе. Едновременно.
Коментар
-
Според Игор Стрелков Гиркин,който със сигурност е много по-добре запознат от всеки в България с хода на военните действия е УТОПИЯ ,че Украйна може да бъде превзета.
- 1 like
Коментар
-
Вече го казвах но за теб, като за мой човек, ще повторя БАВНО:
ДОКАТО-НЕ-Е -СВЪР-ШИ-ЛО, НИ-ЩО НЕ-Е СВЪР-НЕ-НО. За пълен или частичен успех или за провал на СВО, ще може да се говори едва СЛЕД ОКОНЧАТЕЛНИЯ И КРАЙ. Спекулирай, разбира се, на воля. Върху хода на военните действия, да окажеш влияние, не можеш. Нито ти, нито Заций, нито Герчо, нито Импотецият, нито Матеев нито даже, някой от нас, нормалните. Това се случва някъде там и коментарите в някакъв форум, са само паралелни виртуални поклащания на въздуха.
Коментар
-
СВО е ПЪЛЕН ПРОВАЛ. Щото целите не са изпълнени. Сега търсят някакво примирие само и само да имат някакъв престиж пред обикновените руснаци.
ДОКАТО-НЕ-Е -СВЪР-ШИ-ЛО, НИ-ЩО НЕ-Е СВЪР-НЕ-НО. За пълен или частичен успех или за провал на СВО, ще може да се говори едва СЛЕД ОКОНЧАТЕЛНИЯ И КРАЙ. Спекулирай, разбира се, на воля. Върху хода на военните действия, да окажеш влияние, не можеш. Нито ти, нито Заций, нито Герчо, нито Импотецият, нито Матеев нито даже, някой от нас, нормалните. Това се случва някъде там и коментарите в някакъв форум, са само паралелни виртуални поклащания на въздуха.
Коментар
Коментар