Днес ходих на оглед във Варна. Строителят ми извади дори нещо, което го нямаше обявено. Без никакъв пазарлък от моя страна ми предложиха 10% отстъпка. Повишението свърши май.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРовя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Сграда: Новопостроена шестетажна тухлена сграда, оборудвана с асансьор за удобство на живущите.
Разпределение: Имотът се състои от входно антре, баня-тоалет, дневен тракт с кухненски бокс, спалня и тераса. С възможност за закупуване на парко-място на цена от 10 500 Евро и маза за 2 500 Евро.
- 1 like
Коментар
-
Песимиста затова харесва южните квартали
https://nova.bg/news/view/2022/08/22...4%D0%B5%D0%BE/
Дъжд от пари валя в столичния квартал "Борово" (ВИДЕО)
Пожарникари и полицаи "браха" банкноти от дърво Пари заваляха от небето в столичния квартал "Борово". В събота следобед жители на квартала забелязват пожарникари и полицаи, които "берат" банкноти от дърветата на улицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТе ви колко трябва да е равновесната средна цена/квадрат за шоплука!
Ако в момента гони 1700 евра - мисля, че и сами можете да сметнете колко път надолу има до 2373/2.
Това е предпоставка за автономия.Last edited by mikimaus; 23.08.2022, 20:34.
Коментар
-
Те ви колко трябва да е равновесната средна цена/квадрат за шоплука!
Ако в момента гони 1700 евра - мисля, че и сами можете да сметнете колко път надолу има до 2373/2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Добър ден.
Мазетата се продават отделно от поне 5 години ,Идея Билдингс продаваха 2018 отделно мазета в сградите си,Идея Хоум също,и още да не ги изброявам
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРовя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Сграда: Новопостроена шестетажна тухлена сграда, оборудвана с асансьор за удобство на живущите.
Разпределение: Имотът се състои от входно антре, баня-тоалет, дневен тракт с кухненски бокс, спалня и тераса. С възможност за закупуване на парко-място на цена от 10 500 Евро и маза за 2 500 Евро.
Мазетата се продават отделно от поне 5 години ,Идея Билдингс продаваха 2018 отделно мазета в сградите си,Идея Хоум също,и още да не ги изброявам
Коментар
-
Ровя си в един от имотните сайтове и какво да видя, вече продаваме и мазета
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кво наследство бе брокерче? Всичко сам съм си купил и зебележи! Без стотинка кредит!! 3 броя 2 от които топ ъф ъф да топ. Аз не продавам. Ако имах излишен за продаване, сега е момента за продажба, преди да са вдигнали лихвите. Това е върха. Ти ако искаш стой и чакай, не ми пречиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имотя е със същата важност като хляба, въздуха, водата....
Виртуалните особено любимото ти Крипто не е нищо повече от Понци вариация / нула практическо приложение, а когато се появи то криптото ще бъде държавно регулирано - демек без анонимност и нещо ново, не от тези старите ЕНЕРГОЕМКИ - баси колко ток е изхарчен за нищо....:-)/. И да , дори при Понци има спечелили , и при Пирамидите на Божков също. Виртуалните акции особено тези с договор за разлика / 1000000% хазарт/ и онези дето не се онаследяват са държавно регулирано Понци :-))))
Имотята могат да се заместят само с розАв домат , олио и нафта. Сега само остава да ми кажеш как мога да съхранявам за 50 години некоя от тези неща на стойност тристаен в желан квартал примерно....:-)
Имотя е със същата важност като хляба, въздуха, водата....
..........
Това важи за всеки един обитаван имот. Не и за хилядите такива, купени с цел "инвестиция" или наследствени такива с починали собственици, според мен вече общо 40% от целия сграден фонд на столицата. Да не говорим пък за тези на зелено - от тях нуджата е отрицателна, т.е. по-добре за града е изобщо да не се строят.
Един от гореописаните имоти няма никаква стойност - всяко едно сатоши е по-ценно от него.
- 1 like
Коментар
-
Кво основно бря? Нал говорим за инвестиции в имоти?
Виртуалните особено любимото ти Крипто не е нищо повече от Понци вариация / нула практическо приложение, а когато се появи то криптото ще бъде държавно регулирано - демек без анонимност и нещо ново, не от тези старите ЕНЕРГОЕМКИ - баси колко ток е изхарчен за нищо....:-)/. И да , дори при Понци има спечелили , и при Пирамидите на Божков също. Виртуалните акции особено тези с договор за разлика / 1000000% хазарт/ и онези дето не се онаследяват са държавно регулирано Понци :-))))
Имотята могат да се заместят само с розАв домат , олио и нафта. Сега само остава да ми кажеш как мога да съхранявам за 50 години некоя от тези неща на стойност тристаен в желан квартал примерно....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И ти ли наливаш наследството в измишльотини? Продавай докато е време, ограничи загубата, иначе парите от апартамента няма да стигнат и за паркомясто.Last edited by better; 23.08.2022, 16:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имаш добро чувство за хумор :–) Трансформация от основно нещо за живот към виртуална нищета :-) гениално :-)
Коментар
-
Ще ги вкара на капиталовите пазари и крипто. Оттук нататък вероятността за по-голям спад е малка. Фед може би за писледно ще вдигне през септември. Вероятността за спад на имотите обаче е по-голяма.Last edited by X_Y; 23.08.2022, 15:49.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ще ги вкара на капиталовите пазари и крипто. Оттук нататък вероятността за по-голям спад е малка. Фед може би за писледно ще вдигне през септември. Вероятността за спад на имотите обаче е по-голяма.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар