Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
юлката и краси петров са топ
трябва да ги направят декани и президентLast edited by unimog; 26.01.2023, 12:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сега да не искаш да кажеш, че не можеш да научиш на нищо студентите в СУ ?
Не се подценявай толкова. Аз и Ратко сме уверени че вършиш страхотна работа ! Продължавай все така ! :-)
трябва да ги направят декани и президент
но да им забранят да изнасят качественото образование зад граница.
там достатъчно наематели си имат.
а на нас са ни нужни.Last edited by ratten; 26.01.2023, 12:41.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
А не моля те недей така. Не се отказвай !. Ние държим да ги обучаваш на тази тематика. Трябват и наематели на тази държава ! :-)
мишУенцето и то нЕма сиренце за него - само капанче!Last edited by Julius_BG; 26.01.2023, 12:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАз ви подхвърлих една троха и вие я раздухте до слон!
Виж сега, първо, моите студенти са в чужбина. Второ - това не ми е основна дейност, правех го за удоволствие в малкото си свободно време, но вече и това време не мога да им отделям, затова и тая дейност я прекратявам, а да не говорим че темите ни на разговор са на съвсем различна тематика, така че за вас е по-добре да спрете да дрънкате на тая струна. На мен сте ми забавни, затова не ви прекъсвам, ама някой ще вземе да ви се върже на глупостите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА ти не си ли даваш сметка, че къ'вто народа - такава и мафията му!
Демек те са също толкова прости и финансово неграмотни и затова се препират пари през няколко сектора, единия от които са именно жилищата! И туй дето го бленуваш - няма да го доживеем.
Аз говорех за хубаво, качествено образование - такова в България просто няма! Повтарям НЯМА!
Образованието тук е евтино, но то и точно толкова заслужава - жълти стотинки!
И от година на година все повече деградира.....
Така че не очаквам никакви промени. В резултат все повече ще стават тъмните прозорци.
Колкото до образованието-прекалено много се надценява.Все пак повечето неща се научават с практиката. А и като гледам как промиват мозъците на младежите с левичарска пропаганда в университетите в САЩ и Западна Европа ,то предпочитам по-лошото образование в България, което не е обременено с левичарска идеология.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Юлка, файда от образование като нема хора и на никой не му се учи, че после да работи за жълти стотинки Е там бачкер докато събере пари за 1-2 тухли, после рентиер и пей сърце. Ще учи, ще инвестира и накрая ни жилище, ни пари.
Крайният резултат за 90% от хората е че е по-добре родителите им да са инвестирали в тули вместо в образувание . Инвестицията във второто не се изплаща в масовият случай. Сега ме мързи пак да развивам целата аритметика, ама който иска може да си го сметне сам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСега да не искаш да кажеш, че не можеш да научиш на нищо студентите в СУ ?
Не се подценявай толкова. Аз и Ратко сме уверени че вършиш страхотна работа ! Продължавай все така ! :-)
Виж сега, първо, моите студенти са в чужбина. Второ - това не ми е основна дейност, правех го за удоволствие в малкото си свободно време, но вече и това време не мога да им отделям, затова и тая дейност я прекратявам, а да не говорим че темите ни на разговор са на съвсем различна тематика, така че за вас е по-добре да спрете да дрънкате на тая струна. На мен сте ми забавни, затова не ви прекъсвам, ама някой ще вземе да ви се върже на глупостите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако напиша какво точно имам предвид няма да е политкоректно. Сети се сам защо предлагам само на вишисти да се предлагат такива условия. Нали се сещаш от кой етнос ще получават най-много такива безплатни жилища ако няма изискване за висше образование.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА ти не си ли даваш сметка, че къ'вто народа - такава и мафията му!
Демек те са също толкова прости и финансово неграмотни и затова се препират пари през няколко сектора, единия от които са именно жилищата! И туй дето го бленуваш - няма да го доживеем.
Аз говорех за хубаво, качествено образование - такова в България просто няма! Повтарям НЯМА!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
eee, пичове, съсипахте я тая държава бе.
то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
и набити в софия
трябва малко и работници и селяни да има
иначе ще едете на пешето опинците
Коментар
-
Мислиш че те не са в час за тези неща ли ?
Това се планира с десетки години напред ,мизерията ,и всичко останало
Коментар
-
Това е само за Ботича. Ся ще го отнесе :-)
тия стълби ще го откажатпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеeee, пичове, съсипахте я тая държава бе.
то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
и набити в софия
трябва малко и работници и селяни да има
иначе ще едете на пешето опинците
Ти що не фанеш и ти лопатата?Last edited by Julius_BG; 26.01.2023, 13:15.
Коментар
Коментар