IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Едно време бях развивал аритметиката за тула вместо образУвание. Ако то се разглежда като бизнес инвестиция например.
    Крайният резултат за 90% от хората е че е по-добре родителите им да са инвестирали в тули вместо в образувание . Инвестицията във второто не се изплаща в масовият случай. Сега ме мързи пак да развивам целата аритметика, ама който иска може да си го сметне сам
    За жалост образованието у нас вдига претенциите, вместо компетенциите. Съгласен съм, че колкото и смешно да звучи тухлата пред него, във финансово изражение нещата са видни. Има тук-таме няколко проблясъка, но всичко останало е леш. Едно УНСС само бълва повече икономисти на година, отколкото са нужни за целия пазар. Че и още един корпус построиха. Ако тоя народ беше станал плочкаджия или овчар, сега щяхме и животновъдство да имаме и бонус още 1 квартал. А в момента кво се получава, че имаме хора с манталитета на гореизброените, само че с ВишУ и претенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

юлката и краси петров са топ
      трябва да ги направят декани и президент
      То имаше такава комбинация вече - Жельо Желев и Блага Димитрова, но те бяха повече дисиденти и по-малко културтрегери.
      Last edited by unimog; 26.01.2023, 12:46.

Коментар

Сега да не искаш да кажеш, че не можеш да научиш на нищо студентите в СУ ?
        Не се подценявай толкова. Аз и Ратко сме уверени че вършиш страхотна работа ! Продължавай все така ! :-)
        юлката и краси петров са топ
        трябва да ги направят декани и президент

но да им забранят да изнасят качественото образование зад граница.
        там достатъчно наематели си имат.
        а на нас са ни нужни.
        Last edited by ratten; 26.01.2023, 12:41.
        препоръка е

Коментар

А не моля те недей така. Не се отказвай !. Ние държим да ги обучаваш на тази тематика. Трябват и наематели на тази държава ! :-)
          Ти може да държиш на много неща, ама ще си останеш с пръст в устата!

мишУенцето и то нЕма сиренце за него - само капанче!
          Last edited by Julius_BG; 26.01.2023, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
            Аз ви подхвърлих една троха и вие я раздухте до слон!
            Виж сега, първо, моите студенти са в чужбина. Второ - това не ми е основна дейност, правех го за удоволствие в малкото си свободно време, но вече и това време не мога да им отделям, затова и тая дейност я прекратявам, а да не говорим че темите ни на разговор са на съвсем различна тематика, така че за вас е по-добре да спрете да дрънкате на тая струна. На мен сте ми забавни, затова не ви прекъсвам, ама някой ще вземе да ви се върже на глупостите.
            А не моля те недей така. Не се отказвай !. Ние държим да ги обучаваш на тази тематика. Трябват и наематели на тази държава ! :-)

Коментар

А ти не си ли даваш сметка, че къ'вто народа - такава и мафията му!

Демек те са също толкова прости и финансово неграмотни и затова се препират пари през няколко сектора, единия от които са именно жилищата! И туй дето го бленуваш - няма да го доживеем.

Аз говорех за хубаво, качествено образование - такова в България просто няма! Повтарям НЯМА!
              Образованието тук е евтино, но то и точно толкова заслужава - жълти стотинки!
              И от година на година все повече деградира.....
              Тук си прав-жилищата в България служат за препиране на пари и никой от управниците няма изгода да се регулира пазара така че жилища да се купуват само от хора, които искат да живеят в тях.
              Така че не очаквам никакви промени. В резултат все повече ще стават тъмните прозорци.
              Колкото до образованието-прекалено много се надценява.Все пак повечето неща се научават с практиката. А и като гледам как промиват мозъците на младежите с левичарска пропаганда в университетите в САЩ и Западна Европа ,то предпочитам по-лошото образование в България, което не е обременено с левичарска идеология.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Юлка, файда от образование като нема хора и на никой не му се учи, че после да работи за жълти стотинки Е там бачкер докато събере пари за 1-2 тухли, после рентиер и пей сърце. Ще учи, ще инвестира и накрая ни жилище, ни пари.
                Едно време бях развивал аритметиката за тула вместо образУвание. Ако то се разглежда като бизнес инвестиция например.
                Крайният резултат за 90% от хората е че е по-добре родителите им да са инвестирали в тули вместо в образувание . Инвестицията във второто не се изплаща в масовият случай. Сега ме мързи пак да развивам целата аритметика, ама който иска може да си го сметне сам

Коментар

Не се подценявай толкова. Аз и Ратко сме уверени че вършиш страхотна работа ! Продължавай все така ! :-)
                  Аз ви подхвърлих една троха и вие я раздухте до слон!
                  Виж сега, първо, моите студенти са в чужбина. Второ - това не ми е основна дейност, правех го за удоволствие в малкото си свободно време, но вече и това време не мога да им отделям, затова и тая дейност я прекратявам, а да не говорим че темите ни на разговор са на съвсем различна тематика, така че за вас е по-добре да спрете да дрънкате на тая струна. На мен сте ми забавни, затова не ви прекъсвам, ама някой ще вземе да ви се върже на глупостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ако напиша какво точно имам предвид няма да е политкоректно. Сети се сам защо предлагам само на вишисти да се предлагат такива условия. Нали се сещаш от кой етнос ще получават най-много такива безплатни жилища ако няма изискване за висше образование.
                    разбирам те и без пояснения.
                    препоръка е

Коментар

Демек те са също толкова прости и финансово неграмотни и затова се препират пари през няколко сектора, единия от които са именно жилищата! И туй дето го бленуваш - няма да го доживеем.

Аз говорех за хубаво, качествено образование - такова в България просто няма! Повтарям НЯМА!

Коментар

eee, пичове, съсипахте я тая държава бе.
                        то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
                        и набити в софия
                        трябва малко и работници и селяни да има
                        иначе ще едете на пешето опинците
                        Ако напиша какво точно имам предвид няма да е политкоректно. Сети се сам защо предлагам само на вишисти да се предлагат такива условия. Нали се сещаш от кой етнос ще получават най-много такива безплатни жилища ако няма изискване за висше образование.

Коментар

След падането на комунизма е имало доктрина в тази насока ,нарочно образованието да е ниско с цел лесно да се ръководи и манимупира народа .
                          Мислиш че те не са в час за тези неща ли ?
                          Това се планира с десетки години напред ,мизерията ,и всичко останало

Коментар

Това е само за Ботича. Ся ще го отнесе :-)
                            високо е
                            тия стълби ще го откажат
                            препоръка е

Коментар

Юлка, файда от образование като нема хора и на никой не му се учи, че после да работи за жълти стотинки Е там бачкер докато събере пари за 1-2 тухли, после рентиер и пей сърце. Ще учи, ще инвестира и накрая ни жилище, ни пари.

Коментар

eee, пичове, съсипахте я тая държава бе.
                                то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
                                и набити в софия
                                трябва малко и работници и селяни да има
                                иначе ще едете на пешето опинците
                                Ем' той Андрешко ше компенсира поне за 10 таквиз.

Ти що не фанеш и ти лопатата?
                                Last edited by Julius_BG; 26.01.2023, 13:15.

Коментар

Working...
                                X