IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
    Тък има един лаф, When the taxi driver is talking about ... you know it’s time to sell.

Брокерите вече ме удивлявате с наглостта си . Колко прости мислите че са хората ? Ако някой още не е влязъл на пазара твоя градинар ли ше слуша бе ? А да те питам , колко ти взима градинаря ? А домашната прислужница ? Живееш под наем в панелка в Пловдив за 250 евро, ма плащаш на градинар в Балчик . Евала! Вервам ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.
      Панелите се нагряват може да стане като пещ. Потърси някой който го е направил да видиш дали ше е ок. Тук ги слагат по паркингите да използват мястото, но са високо. Не съм виждал вместо тента в жилишна сграда.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Не е скъпа. Изглежда , че е на куцо място и е направена и на малък парцел. Басейна или е недовършен или не е мислен. Отсега го виждам как некой ше се надрънка и ше си счупи крака на стъпалото. И за деца е опасен, но ако го оградиш няма как да се минава, зашото двора е малък и тая част с шезлонгите ше стане като балкон. Парцела е под наклон и басейна не е вкопан. Тая стеница откъм морето дано издържи ма малко нешо да мръдне земята и водата ше помете долната къша. Съседната вила отдясно е много близо. Гледам, че са сложили някакъв парцал на парапета на балкона и са направили снимката от ниско, но вероятно ше гледаш стари баби да се печат и дано са облечени. Абе трябваше да я направят по-малка с по-голям двор и най-добре на друго място. Какво предназначение може да има сега ? За живеене не става. Само от време на време да се отдава на групи от по 6 човека за по седмица. Ма трябва да е евтино шото е далече от плажа. Отделно , че 6 човека ше ги събереш по спалните но не виждам как ше се съберат около басейна. Няма и барбекю или някаква ерия да се готви навън ... Май някой е бързал да си направи вила и после е видял , че не му върши работа. Иначе е добре
        набито око
        изглежда доста си се специализирал в басейни и дворове
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

жонка,
          това е за хора със семейства
          за тебе си вземи нещо по-малко и на по-жива локация.
          и да е близо до месарницата
          препоръка е

Коментар

Аз тва, което мога да си позволя, ти с брокеразино можеш само да го сънуваш. ​​​​
            Тоя ли беше с къща за 60к в някакво село близо до Балчик ? Ако не се къпят с варел на двора се смятат за богати

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Бонке, моите интереси за покупки са в този район:

https://www.idealista.it/de/immobile/24784431/

Другата седмица съм в района, ще катеря с приятели пиц Бернина по ръба Бианко. Може и да захлупя нещо, дивидентите валят и кешът се трупа. На фекаломорието незаконните ви бараки с външни нужници не са ми в полезрението.
              жонка,
              това е за хора със семейства
              за тебе си вземи нещо по-малко и на по-жива локация.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

бетерчо, не е за тебе това, в някой друг живот може да си го позволиш. Не гледай подобни обяви.
                Аз тва, което мога да си позволя, ти с брокеразино можеш само да го сънуваш. ​​​​

Коментар

Стига си лъгал бре, жив човек няма в Балчик, неслучайно фалира Лайтхаус с 1000 апартамента.
                  не с лошо де

между албена и балчик е българското малибу
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.
                    Има някакви италянски соларни системи за балкон. Не съм запознат в детайли и да ти кажа не изглеждаха много читави, като че ли по скоро за някоя панелка. Само реклами ми излизаха. Ма виж ги , може да ти дойдат идеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вилата е хубава, но е скъпа.

Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.

Може да я купи богат чужденец.
                      Не е скъпа. Изглежда , че е на куцо място и е направена и на малък парцел. Басейна или е недовършен или не е мислен. Отсега го виждам как некой ше се надрънка и ше си счупи крака на стъпалото. И за деца е опасен, но ако го оградиш няма как да се минава, зашото двора е малък и тая част с шезлонгите ше стане като балкон. Парцела е под наклон и басейна не е вкопан. Тая стеница откъм морето дано издържи ма малко нешо да мръдне земята и водата ше помете долната къша. Съседната вила отдясно е много близо. Гледам, че са сложили някакъв парцал на парапета на балкона и са направили снимката от ниско, но вероятно ше гледаш стари баби да се печат и дано са облечени. Абе трябваше да я направят по-малка с по-голям двор и най-добре на друго място. Какво предназначение може да има сега ? За живеене не става. Само от време на време да се отдава на групи от по 6 човека за по седмица. Ма трябва да е евтино шото е далече от плажа. Отделно , че 6 човека ше ги събереш по спалните но не виждам как ше се съберат около басейна. Няма и барбекю или някаква ерия да се готви навън ... Май някой е бързал да си направи вила и после е видял , че не му върши работа. Иначе е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
                        Фантазьора се появи. Аве ти наистина ли си вЕрваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Обаче аз съм чувал от местните, че потокът туристи в Балчик е слаб и не могат да съживят района и местната икономика.

Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.
                          Къде са пълни? Мин год пусках снимки, част от ресторантите по крайбрежната изобщо не бяха отворили, а в другите нямаше жив човек, тва юли или август беше, не помня, но мога да кача пак снимките.

Коментар

Чужденците боб фъргат за студен и ветровит Балчик, населен основно от племена.
                            ами явно фъргат, щом инвестират. Нотариусите са затрупани с работа. (основно заради чужденци)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
                              Стига си лъгал бре, жив човек няма в Балчик, неслучайно фалира Лайтхаус с 1000 апартамента.

Коментар

Туй някъде из баирите (т.е без път, сметоизвозване, ул осветление). Балчишките племена как не са го оглозгали.
                                бетерчо, не е за тебе това, в някой друг живот може да си го позволиш. Не гледай подобни обяви.

Коментар

Working...
                                X