Първоначално изпратено от nomche
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми само имотите ми гравитират около милион евра. Дори Номчето, понижител и мой приятел захлупи имоти за чудо и приказ, нищо че вярва в понижението.
Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
И това по какъв начин ме успокоява или напряга?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
джонка,
да не ходиш и ти с рокля в месарницата, че толкова ти харесва швабистанОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да, виж как позна. Плюс теб, тук на наша почва, далеч от Нова Гвинея.
Наемите ми даже са ниски за твое успокоение.
Коментар
-
Докторе, моля ти се не бъди толкова скромен! Дори аборигените в Папуа Нова Гвинея знаят за твоите имоти и наемите, които получаваш
Наемите ми даже са ниски за твое успокоение.Last edited by bulgarian lev; 26.05.2024, 15:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ако оставя изкараното на инфлацията да се разправя с него би било равно на това да го хвърля през прозореца или просто въобще не е имало смисъл да работя и да поемам съответните трудности и рискове.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...achite-2127918
така мислят всички , не си сам ............
Коментар
-
Ми само имотите ми гравитират около милион евра. Дори Номчето, понижител и мой приятел захлупи имоти за чудо и приказ, нищо че вярва в понижението.
Коментар
-
франсетата преди години ни наринаха обратно ромовете. на нас и на румунците.
надявам се швабите да продължават да са така прости и да си ги държат форевърОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Само се чудя кога ще катурнат клетата социална политика на горките немци. Утре ще се пръкнат дясно-профашистки движения на власт и ще им разкатаят кочинката.
надявам се швабите да продължават да са така прости и да си ги държат форевър
препоръка е
Коментар
-
ами ти, кой чакаш!??
айде, друм!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Вече броят на пристигащите тук граждани на ЕС е ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМ от емигриращите българи. Естествено смотаняци и соЦиали ще стоят до последно и ще хейтят. След 10 години ще се дотътрят, ама имотите ще са двойно по-скъпи от сега.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ясно, разбрах, че тук сте се събрали от милионер нагоре. Не мога да се меря с вас!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Забавен си за 100-200 лева да разкрия кой съм и с какво се занимавам или съм се занимавал. А алкохол не пия освен като се налага служебно....нищо освен тулите не ме интересува :-)
Като ги направиш 100-200К ела и се обади и ще разбереш макар и няколко човека да имат представа, че това което съм написал е истина ....дори и Берти този път без ирония защото съм му споменавал някога грубо с какво съм се занимавал без детайли....е може и да съм го изпързалял де :-)
Но не аз съм темата , а имотиту.... Силистрата описа ситуацията много добре при това с поглед отвън....за мен разбиващ. Чекането е истината ме знам вече коя и 9-та е актуалната година....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Айде пътя тогава. Бягайте и се не връщайте. Нито за вас ще ни е жал , нито за ромите. Между другото, последните поне се плодят и си гледат децата и семействата. Няма нищо по-жалко от бездетен, озлобен гастър на квартира, дето целия свят му е крив и мафията, дс и държавата са му криви че е неудачник.
- 1 like
Коментар
Коментар