IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз също очаквах спад в София( другите пазари в БГ не ги следя) с 10- тина процента заради по- малкия брой сделки, но явно това, че банките не вдигнаха лихвите и перспективите за влизане в Еврозоната на БГ оказват по- голямо влияние.
    Цените ше са нагоре докато има евтини пари. Дали са от кредити , дали от сива икономика няма значение. На мен ми се струва че някъде около средата на миналата година парите от сива икономика бяха понаместени, кой какво е имал го беше вкарал и намаляха сделките, но тогава пък кикнаха ниските лихви та май ше е така докато банките раздават кинти. Не ми е ясно БНБ какво се правят на улави. От една страна говорят , че трябва да свалят инфлацията, от друга страна не смеят да пръднат да не срутят кулата от карти, че много хора ше изпищят а идват избори. Междувременно пак ше се натрупат кнти от сивата икономика... Бе така ше е ... не мога да Ви мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Мани, мани, сега за следващата придобивка с касиерка от Лидл ли трябва да влизам в конкуренция или с някой пенсионер от мини Марица изток? Само перонните хартиени тигри, не ме притесняват
      Точно те трябва да те притесняват, щото половината ще те купят и продават заедно с хартиените капиталови.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз също очаквах спад в София( другите пазари в БГ не ги следя) с 10- тина процента заради по- малкия брой сделки, но явно това, че банките не вдигнаха лихвите и перспективите за влизане в Еврозоната на БГ оказват по- голямо влияние.
        но ти сега двоен риск си поел
        хем цените може да паднат
        хем ипотечките може да вдигнат
        готов си за повишител
        препоръка е

Коментар

Мани, мани, сега за следващата придобивка с касиерка от Лидл ли трябва да влизам в конкуренция или с някой пенсионер от мини Марица изток? Само перонните хартиени тигри, не ме притесняват
          не знам, но не очаквам да е честен двубой
          перонните влакоизпращачи не ги мисли,
          те са си рахат на свобода по квартирите
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Много достоверен сайт ,на когото може да се има безрезервно доверие.

По-добре да го бяха кръстили partenki.bg
            тоя partenki.bg ми се стори интересен , викам я да вида какво има там ... оказа се че не е регистриран ,,, чей да го регистрирам може да ми остане време някой ден да си направя ташак с някой верващ повишител - 70 кинта на година... баси България верно ше излезне скъпа дестинация . тук за 70 кинта ше регистрираш com домейн за 4-5 години. В този ред на мисли , цените на имотите в България са си направо без пари защото са горе долу 1:1 а не 4:1 . Глей начи как се обръщат нещата ...

Коментар

Не цитират а преразказват.И това с нищо не променя факта,че сайта е дебилен,също както оная смешна справка от имот.бг.,който също е доста достоверен сайт .
              Всеки сайт е дебилен, що се отнася до ръст на цените, хаха...
              Attached Files
              Last edited by Bailor; 14.05.2024, 21:07.

Коментар

Хм, буквално в следващата статия се казва , че инфлацията в България се дължи на балона при недвижимите имоти :
                https://www.pariteni.bg/novini/ikono...e-imoti-249413

На някой не му ли клика , че има проблем ?

Коментар

Цитира се министерство на финансите, за неможещите на четат с разбиране......
                  Не цитират а преразказват.И това с нищо не променя факта,че сайта е дебилен,също както оная смешна справка от имот.бг.,който също е доста достоверен сайт .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ама, нали щяха да падат вече!!?

четох някъде, че и пенциите вдигат с 10%
                    смятай!
                    не стига, че с касиерки и чиновници трябва да се блъскаме с лакти
                    ами сега вкараха и пенционерския ешелон в боя

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

смятай!

Коментар

Цитира се министерство на финансите, за неможещите на четат с разбиране......

Това се казва в Месечния обзор на българската икономика, публикуван от Министерство на финансите.

Коментар

Коментар

Годишният темп на нарастване на цените на жилищата отново се ускори до 10.1% през четвъртото тримесечие на 2023 г., което се дължи на ръст както при съществуващите, така и при новопостроените жилищни имоти. Това се казва в Месечния обзор на българската икономика, публикуван от Министерство на финансите.
                            https://www.pariteni.bg/novini/kredi...t-oshte-249455

Текущата пак ще Фърчииииии

смятай!
                            Last edited by ratten; 14.05.2024, 20:35.
                            препоръка е

Коментар

• Годишният темп на нарастване на цените на жилищата отново се ускори до 10.1% през четвъртото тримесечие на 2023 г., което се дължи на ръст както при съществуващите, така и при новопостроените жилищни имоти. Това се казва в Месечния обзор на българската икономика, публикуван от Министерство на финансите.
                              https://www.pariteni.bg/novini/kredi...t-oshte-249455

Текущата пак ще Фърчииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Иха, къв е тоя ремонт, че и обзавеждане за 15к лв? Да не се разпадне след 3 месеца?
                                От Виденов за 1000 лева на промоция взимаш двойно легло с матрак, гардероб с огледала и 2 нощни шкафчета. Кухнята е 500лв, маса с 2 стола 400, електроуреди( пералня със сушилня, печка, хладилник и лсд андроид телевизор- 2500. Навсякъде пода е идиотоустойчив гранитогрес имитиращ дърво на кай по 30 и няколно лева квадрата....банята беше най- големия разход 5500-6000......

Коментар

Working...
                                X