If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"......Купувачите все по-рядко претендират за изложение, за светлина, защото бързат да вложат всичко налично в недвижимост, уплашени от инфлацията, войните, предстоящото въвеждане на еврото", коментира собственичка на агенция за недвижими имоти...... "
Гледам сте го минали на малки обяви, та ще се включа и аз. Търся маломерка в Люлин. Не ме ебе дали е до метро. Да не е за изриване и абсолютно задължително парно. Добър вход е по-важен от добър апартамент.
Ходих на няколко огледа и преживях културен шок. Изобщо не знаех, че има гарсониери без никакви балкони.
Колко е реалната цена за нещо такова и какви са наемите.
Точно така ще стане,несъмнено
Живял някой по белия свят със закони и ред и после ще се върне в няква циганска държава,която на всичко друго е и най-бедната и най-корумпирана в Европа !!!
За какво да се връща ????
След като всички роми се преместите там, коя държава ще е циганската, а?
Живял някой по белия свят със закони и ред и после ще се върне в няква циганска държава,която на всичко друго е и най-бедната и най-корумпирана в Европа !!!
За какво да се връща ????
Нямам идея, питай хората, които се връщат. Факт, регистриран от НСИ е, че с останалите държави от ЕС имаме положителна миграция.
Аз лично докато бях ерген съм се замислял да се местя в друга държава. Не съм обаче садист, за да го причиня на двете чавета.
Мерси много Трайко. Това бившет общежитие не става, дори и да пренебрегнем факта какъв е бил обекта. Четиристайният е с ширина н хола 310 см, което е кутийка. Отказах се от един 4 стаен в Младост, защото холът е 350 см и пак ми идва тясно. В същата сграда имам купен за инвестиция апартамент.
Този им обект в Стерлбище изглежда ОК. Читав ли е строителят, не знам нищо за него.
Нямам лични впечатления от строителя, но е от доста време на пазара и съм чувал преобладаващо добри отзиви за него.
След 10 години ще се дотътрят, ама имотите ще са двойно по-скъпи от сега.
В Гоце Делчев наскоро PAV пуснаха в продажба цяла сграда, като скоро ще имат акт 16 (има и 4 стайни). Мястото ми се вижда супер, но е преправено бивше общежитие и това ме спира да се разходя да го видя на живо:
В Стрелбище PAV почнаха нов проект (в момента е на дупка), но още не са обявили продажби. Малко е далече от метрото и от Южния парк, но все пак е нещо:
Мерси много Трайко. Това бившет общежитие не става, дори и да пренебрегнем факта какъв е бил обекта. Четиристайният е с ширина н хола 310 см, което е кутийка. Отказах се от един 4 стаен в Младост, защото холът е 350 см и пак ми идва тясно. В същата сграда имам купен за инвестиция апартамент.
Този им обект в Стерлбище изглежда ОК. Читав ли е строителят, не знам нищо за него.
Гце Делчев, Стрелбище, Манастирски, Витоша - горната част - кв. Градина, Младост. В първите 2 няма нищо 4 стайно, основно са в Млдост, но в частта до околомръсното, което не ме вдъхновява, но явно няма какво друго да бъде.
В Гоце Делчев наскоро PAV пуснаха в продажба цяла сграда, като скоро ще имат акт 16 (има и 4 стайни). Мястото ми се вижда супер, но е преправено бивше общежитие и това ме спира да се разходя да го видя на живо:
В Стрелбище PAV почнаха нов проект (в момента е на дупка), но още не са обявили продажби. Малко е далече от метрото и от Южния парк, но все пак е нещо:
Гoце Делчев, Стрелбище, Манастирски, Витоша - горната част - кв. Градина, Младост. В първите 2 няма нищо 4 стайно, основно са в Млдост, но в частта до околомръсното, което не ме вдъхновява, но явно няма какво друго да бъде.
Браво, Левчо. Моите чак за чудо и приказ не са, но поне досега не бях се оливал в скъпи покупки. Предстои да взема заветния 4-стен за лично ползване, само дето компромисите с мястото и цената ми идват в повече, пък и няма нищо смислено и готово в този сегмент, което да е под € 500 К. Есента при спада на броя на сделиките, очаквах корекция в цените, те взеха, че не паднаха и алчните строители съвсем изплискаха легена.В момента за инвестиция просто няма смисъл с тези цени и довършителни работи. Наскоро изтървах един апартамент, дето сградата е само на дупка, а се намира над 10-ия и то последен етаж, на цена поне 70К над разумното за мен. Докато се чудя, щото локацията беше добра и замина. Не знам как ще се отрази затягането на кредитирането, което уж БНБ е наточило. И да има корекция, ще отнеме време. Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
мамите купуват, ремонтират, обзавеждат
а ние тук се подбъзикваме с няколко разбирача, които нямат нищо общо с имититу, но раздават акъл
това е разликата
Защо не искам да вземам 3к евро наем от къщата когато се прибера, а предпочитам да я продам?
Семейните ценности се замениха от пропаганда на всякакви извратени и неморални утвърждения.
Цензурата в Германия е зверска. Това което можеш да кажеш или напишеш във форум или коментар под статия в България е немислимо за Германия. Израз като “Германия на германците, чужденците вън” води директно до дело. Обида към политик също, полицай пита чужденец, ама от къде точно идваш(страна) води до дело за дискриминирани и глоба за полицая от 650€.
Гостите на бабата правят каквото си искат, старчески дом гони хората защото щели да приютяват новите германци.
В Хамбург над 170 хотела са резервирани за тях. Всичко това струва около 35 милиарда на година.
За лекар специалист може да чакаш с месеци за час. За моя ендокринолог свободен час за профилактичен преглед има най-рано за за месец Октомври. Около 80% операции на гръбначен стълб са направени без да има нужда.
В училището на децата 2-3 пъти в годината организират нещо с цел да събират пари, занималнята и те по-рядко. Отделно съм решил и дарявам и всяка година 300€
Има деца 1-2 клас които не исках да ходят на училище поради тормоз и побоища от съученици. Преди 2-3 месеца едно момче ударило едно кроше на момиче и детето го откарали в болницата. Отделно от ректората получихме мейл, че някакъв обикалял около училищата в района и ни посъветваха да придружаваме децата до училище или да се събират на групи и така да ходят. Първокласник целунал момиче по бузата, което доведе до 2 години разговори с училищен психолог. Второкласник ходи на училището с рокля. Тоалетните с заключени и се ходи по двама, като се заключва отвътре задължително. Храната само се претопля, като често я носят от предния ден. С две двойки може да преминеш в по-горен клас. В няколко области има училища които не пишат оценки по предметите. В Заксен всеки 10-ти час е пропаднал поради липса на учители.
Християнската партия рекламира с плакати на арабски за изборите на 9 юни. В Хесен искат да въведат украински език като втори език. Вече намериха в Бавария предварително попълнени бюлетини за евроизборите.
Рекорден брой фирми фалираха или се изнасят от Германия.
Мога да изпиша поне още 10 пъти по толкова!
Това за докторите го обясни на segato,щото той май не е ходил на доктор...
Браво, Левчо. Моите чак за чудо и приказ не са, но поне досега не бях се оливал в скъпи покупки. Предстои да взема заветния 4-стен за лично ползване, само дето компромисите с мястото и цената ми идват в повече, пък и няма нищо смислено и готово в този сегмент, което да е под € 500 К. Есента при спада на броя на сделиките, очаквах корекция в цените, те взеха, че не паднаха и алчните строители съвсем изплискаха легена.В момента за инвестиция просто няма смисъл с тези цени и довършителни работи. Наскоро изтървах един апартамент, дето сградата е само на дупка, а се намира над 10-ия и то последен етаж, на цена поне 70К над разумното за мен. Докато се чудя, щото локацията беше добра и замина. Не знам как ще се отрази затягането на кредитирането, което уж БНБ е наточило. И да има корекция, ще отнеме време.
Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
Ми само имотите ми гравитират около милион евра. Дори Номчето, понижител и мой приятел захлупи имоти за чудо и приказ, нищо че вярва в понижението.
Браво, Левчо. Моите чак за чудо и приказ не са, но поне досега не бях се оливал в скъпи покупки. Предстои да взема заветния 4-стен за лично ползване, само дето компромисите с мястото и цената ми идват в повече, пък и няма нищо смислено и готово в този сегмент, което да е под € 500 К. Есента при спада на броя на сделиките, очаквах корекция в цените, те взеха, че не паднаха и алчните строители съвсем изплискаха легена.В момента за инвестиция просто няма смисъл с тези цени и довършителни работи. Наскоро изтървах един апартамент, дето сградата е само на дупка, а се намира над 10-ия и то последен етаж, на цена поне 70К над разумното за мен. Докато се чудя, щото локацията беше добра и замина. Не знам как ще се отрази затягането на кредитирането, което уж БНБ е наточило. И да има корекция, ще отнеме време.
Почнах да чета и форума на мамите за надеждни строители. Да ви кажа там, каките доста по-полезна информация си дават, чак ми стана неудобно за нашето форумче тука. Продължавам да считам, че тази гора от кранове и кредитна експанзия няма дазавърши добре, но все пак засега не познавам.
Коментар