If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
. Аз от години се опитвам да реализирам един проект с френско участие и накрая хората ми казаха , че не могат да поемат толкова много разправии и бщрокрация в момента .... сметай шом французите дето са измислили бюрокрацията се отказват заради бюрокрация ...
"Възможно е личните ти провали да се дължат на грешното устройство на вселената. Но има съществена вероятност да са резултат от персоналните ти качества."
Опа що го изтри бе джанъм Ратко го е хванал обаче.
Набирай точки до БАН. Жалка история.
Поста беше за Вас. Извинявам се на всички останали, който са го прочели.
Излъгал ли съм ? Раздавате класификации на воля, но се засягате когато някой го направи за Вас. Добре е да се върнете в реалността.
Няма какво повече да дискутирам с Вас. Пожелавам Ви успех в търсенето на мъж или каквото имате нужда.
Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
Съмняваш ли се. Вече си история, а още не го знаеш.
И къде отиде сега “лустрото” на “западното” възпитание?
Ако и за този са харчени пари да учи навън бадева са отишли.
Госпожо, българският народ е казал всяка жаба да си знае гьола.
Вие, с Вашия високоинтелигентен изказ, вероятно бихте казали: ориентирайте се в пространствено - временния континуум
Post Scriptum: Докато ти си ходел прав под масата аз съм обиколила Италия. В Рим празнувах новата 2023 г., когато умря единият от папите - само те могат да родят подобен абсурд - папа да си подаде оставката. Красив град, уникална история и … мърляви кьошета и улици.
Хотелът ми беше на пет крачки от испанските стълби (дето ги омазаха с червено оня ден поредните дебили) и фонтана Ди Треви. Имам доста приятели италианци.
Следващият път, когато пак почнеш пак да се превземаш внимавай някой пак да не те засече.
Това за правия под масата беше ненужно. Преди това бях неориентиран в пространствено - временния континуум. Преди това нещо друго.
Не си разбрал основното. България сме всички ние аз, ти, Радев, Евго, Ратко. Каква e България и как я възприемат зависи само от нас.
Докато отношението към собствената ти родина е превзето пренебрежително и италианката/швейцарката/която и да е презадоволена западна мърла толкова ще те уважава и тебе.
И да, България не е идеална, но предвид обстоятелствата се справя и то нелошо. От мен толкоз.
В случая с ваксината, по новините казаха, че в България и Румъния има епидемия. Даже не помня за какво точно ставаше дума освен че затваряха училищата. В такава ситуация Вие няма ли да попитате дали трябва да се ваксинирате ? Вие раздухте случая все едно съм казал кой знае какво. И на мен не ми е приятно. България е малка страна, рядко влиза в новините и когато това се случи обикновено е зарадиц измами , проституция, наркотици, просяци или подобно. Единственото, позитивно което съм чувал в последната година е свързано с Григор Димитров и Казийски. Те обаче не са достатъчни за да се създаде добър имидж и не е за учудване че много хора мислят че сме държава от Третия свят.
Има всякакви италианци, както има и всякакви българи. Има и няколко Италии. Вашите впечатления може би са от Южна Италия. Знам, че там стандарта е нисък и има българи работещи в селското стопанство.
Не си разбрал основното. България сме всички ние аз, ти, Радев, Евго, Ратко. Каква e България и как я възприемат зависи само от нас.
Докато отношението към собствената ти родина е превзето пренебрежително и италианката/швейцарката/която и да е презадоволена западна мърла толкова ще те уважава и тебе.
И да, България не е идеална, но предвид обстоятелствата се справя и то нелошо. От мен толкоз.
Post Scriptum: Докато ти си ходел прав под масата аз съм обиколила Италия. В Рим празнувах новата 2023 г., когато умря единият от папите - само те могат да родят подобен абсурд - папа да си подаде оставката. Красив град, уникална история и … мърляви кьошета и улици.
Хотелът ми беше на пет крачки от испанските стълби (дето ги омазаха с червено оня ден поредните дебили) и фонтана Ди Треви. Имам доста приятели италианци.
Следващият път, когато пак почнеш пак да се превземаш внимавай някой пак да не те засече.
Коментар