IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Липсващите мнения са в тази тема:
    Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Един и същ е, вие там, Могадишу, работим за дребни клиенти от Индия...., търся си гадже от Индия, аз живея в Централна Германия....този човечец напълно забрави апартаментите си във Вазов, тези на Раковска и тези на Московска. Само си спомни, че докато студентства в Цюрих, притежава апарт в центъра на София, който искрено желае да го продаде на цена на апартамент в Могадишу!
      Нямам нищо общо. Дадох пример с Могадишу защото е столица на Сомалия която е известна с глада и пиратите.
      Могадишу се оказа доста популярно. Ето кога е споменавано и от кой.

BONI 01.02.2021, 20:49
      ejonny2376 17.03.2021, 21:39
      BONI 14.05.2021, 16:33
      ejonny2376 05.04.2022, 22:33
      national power 06.04.2022, 09:40
      segato 28.05.2022, 07:00
      nkavrakov1982 07.11.2022, 22:00
      ВълчоМечков 21.11.2022, 20:31

Ти отказа ли се да купуваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".
        А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
        ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
        Айде пак запали моторетката. Опитай се да не лъжеш поне един ден бе човек. В Търново нощувките са по 35-40€. на нощ.

Ето ти и за цените на м2
        Last edited by segato; 22.06.2024, 04:41.

Коментар

..........
          Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".
          А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
          ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
          Last edited by X_Y; 22.06.2024, 11:49.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кратунчо пишеше от продимчец
            ....този човечец напълно забрави апартаментите си във Вазов, тези на Раковска и тези на Московска. Само си спомни, че докато студентства в Цюрих, притежава апарт в центъра на София, който искрено желае да го продаде на цена на апартамент в Могадишу!
            Last edited by X_Y; 22.06.2024, 11:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Пак дрънканици на поредния "експерт" без нито една цифра и сметка защо е по-изгодно.
              Е, то е ясно защо, почти безплатен привлечен ресурс на 2,5% лихва, при четирите ни града
              най-достъпни от топ 5 в цяла Източна Европа, както е споменал експертът.

Коментар

Експертът Добромир Ганев: В момента у нас е по-изгодно да плащаме вноска по ипотечен кредит, вместо наем на жилище

https://frognews.bg/novini/ekspertat...-jilishte.html
                Пак дрънканици на поредния "експерт" без нито една цифра и сметка защо е по-изгодно.

Коментар

• Експертът Добромир Ганев: В момента у нас е по-изгодно да плащаме вноска по ипотечен кредит, вместо наем на жилище

https://frognews.bg/novini/ekspertat...-jilishte.html

Коментар

Така както го описваш - и след 100 години никакво AI няма да може да ви помогне. Трябват хора с акъл - комбинация от познания в конкретния бизнес, математика, статистика, IT...Точно затова говоря и аз.
                    Мен АИ ми не требе да изволня 100 финансови аналисти дет си клатят краката и вземаха по 10-20к€ месечно. Говоря ти за швейцарски банкерчета. Много се кефя че им изядох хляба, че и без пари го направихме.
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Що не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:

Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат

https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html
                      Наздраве.

Коментар

Така както го описваш - и след 100 години никакво AI няма да може да ви помогне. Трябват хора с акъл - комбинация от познания в конкретния бизнес, математика, статистика, IT...Точно затова говоря и аз.
                        100 милиона записа и ше го работят не програмисти ? Правилно ли разбирам ? Бота пък ше ги оправя в Ексел ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ама те по цял ден това пишат на ексел. После правим одит вътрешен, обсъждаме с другите отдели и пише гурото директно в базата. Тя си е отделно и е копие на първичните данни.
                          Инфото се ползва само за ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ. Счетитата са си отделно, там се не пипа точно щото има БЕЗУМНИ ПРАВИЛА дето трябва да се махнат. Абе нещо като SWIFT да се направи. И да не се правят магарии във всяка отделна страна

Коментар

Много сте 6 главанака. Напиши ми код, който да чисти автоматично (и с който при първия одит да не сте нацапали гащите).
                            Ама те по цял ден това пишат на ексел. После правим одит вътрешен, обсъждаме с другите отдели и пише гурото директно в базата. Тя си е отделно и е копие на първичните данни.
                            Инфото се ползва само за ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ. Счетитата са си отделно, там се не пипа точно щото има БЕЗУМНИ ПРАВИЛА дето трябва да се махнат. Абе нещо като SWIFT да се направи. И да не се правят магарии във всяка отделна страна
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Нъл туй работя. МАТЕМАТИК съм и съм завършил ИКОНОМИКА. Нямам нищо общо с програмистите. И не искам да имам.
                              Имам 5 черноработника да чистят данните и те са 100 МИЛИАРДА записа МЕСЕЧНО
                              Много сте 6 главанака. Напиши ми код, който да чисти автоматично (и с който при първия одит да не сте нацапали гащите).

Коментар

• Що не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:

Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат

https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html

Коментар

Working...
                                X