IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
    има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
    велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
    а наема винаги нагоре.
    цените още по-стръмно нагоре
    добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери
    Нищо де, те са си въвели термин " отрицателен ръст"., да си го ползват със здраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
      Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
      А дали и вас скоро няма да ви замрази?
      Нищо де, важното е че балона се спука, пахахахахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
        до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
        има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
        велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
        а наема винаги нагоре.
        цените още по-стръмно нагоре
        добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери
        Last edited by ratten; 22.06.2024, 22:30.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?

https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462

Отговорих си на въпроса.
          Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
            А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.
            Радвам се, че пресял истинско мнение по темата, сред водопада от бълвоч, от който пазара на имоти, въобще не се интересува, той неумолимо си продължава възходящия тренд, въпреки неистовия вой...
            Last edited by X_Y; 22.06.2024, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
              Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?

https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462

Отговорих си на въпроса.

Коментар

Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
                А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.

Коментар

Що не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:

Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат

https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html
                  Last edited by bulgarian lev; 22.06.2024, 21:21.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Колко пък да е "огромна" тая доходност в Търново?!

329 лева наем на месец за горното.
                    Говоря ако не беше Чакал от първи перон, а беше захлупил 4-5 апартчета на ония пари с гледка към Царевец и ги мяташе по 45€ на нощувка. Не ми давай примери с месечни наеми за студенти.

Коментар

Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".

тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
                      Колко пък да е "огромна" тая доходност в Търново?!

329 лева наем на месец за горното.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Айде пак запали моторетката. Опитай се да не лъжеш поне един ден бе човек. В Търново нощувките са по 35-40€. на нощ.

Ето ти и за цените на м2
                        Да, тук може да съм грешка, може би ми е казал докъм 100 Лева на нощ. И пак е ок. Сори, тук не че лъжа, колега, а вероятно не съм разбрал.
                        Ами да, това са цените. Пишеше че някои предложения стигат до 2К на метър. Ми то така се започва.

Коментар

• Липсващите мнения са в тази тема:
                          Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
                          रादोस्त

Коментар

Един и същ е, вие там, Могадишу, работим за дребни клиенти от Индия...., търся си гадже от Индия, аз живея в Централна Германия....този човечец напълно забрави апартаментите си във Вазов, тези на Раковска и тези на Московска. Само си спомни, че докато студентства в Цюрих, притежава апарт в центъра на София, който искрено желае да го продаде на цена на апартамент в Могадишу!
                            Нямам нищо общо. Дадох пример с Могадишу защото е столица на Сомалия която е известна с глада и пиратите.
                            Могадишу се оказа доста популярно. Ето кога е споменавано и от кой.

BONI 01.02.2021, 20:49
                            ejonny2376 17.03.2021, 21:39
                            BONI 14.05.2021, 16:33
                            ejonny2376 05.04.2022, 22:33
                            national power 06.04.2022, 09:40
                            segato 28.05.2022, 07:00
                            nkavrakov1982 07.11.2022, 22:00
                            ВълчоМечков 21.11.2022, 20:31

Ти отказа ли се да купуваш ?

Коментар

Писатели романтици и мечтатели! Ново течение в жанра - милионери и акционери толкова против имотните притежания че и килер не притежават ни у Бг, ни у ,,цивилизацията".
                              А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
                              ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
                              Айде пак запали моторетката. Опитай се да не лъжеш поне един ден бе човек. В Търново нощувките са по 35-40€. на нощ.

Ето ти и за цените на м2
                              Last edited by segato; 22.06.2024, 04:41.

Коментар

..........
                                А други разпродадоха по Московска и Раковска все едно си продадоха старата кола и нищо не чухме за тях. Е, смениха ника и обсесията и фрустрацията се засили неимоверно! Нема имоти по 1300€ и това е. Ми на всичкото отгоре и в Търново се заформи 2К€ за имоти.
                                ПС: между другото не се учудвам. Търново е с огромна посещаемост от туристи и тези които ми управляват апарта в Сф имат 34 апарта в Търново с огромна доходност. Всички са с гледки към хълмовете, цената на придобиване на 45-55 кв е била смешна, а нощувката за краткосрочно е 80-85€. Естествено че продажните цени ще се покачат, очаквах го.
                                Last edited by X_Y; 22.06.2024, 11:49.

Коментар

Working...
                                X