IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Стават бели, защото никой не ги предвижда. За щастие в солена вода само холерата издържа, другото е аут за 48 часа. Но мерки трябва да се вземат, разбира се.
    Сигналът е подаден на 4 юни, реакцията идва на 17-и

Да ве, взети са мерки, как да не са.
    За мерките да попитат попадналите тук (да не дава господ)
    Гнусна гледка от Инфекциозното във Варна: В затвора е направо лукс! (ГАЛЕРИЯ)

https://www.chernomore.bg/a/2-varna/...-luks-galeriya
    Last edited by better; 20.07.2024, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Ето, агенцията твърди едно, ама бай ганьо си умира да плюе собствената си държава. Аз затова апелирам да има много жестоки глоби за подобни индивиди, дори наказателна отговорност!
      Давай, подавай жалби:

Тръба с лайна гръмна на Албена

Сигналът е подаден на 4 юни, реакцията идва на 17-и

https://lupa.bg/news/traba-s-laina-g...99957news.html

Не се къпете в морето край Албена и Кранево, замърсена е с фекалии, гъмжи от ешерихия коли

https://www.novinite.bg/articles/254...sherihiya-koli

Здравните власти препоръчаха ограничаване на къпането в района на ПСОВ „Албена“

https://novini.bg/biznes/turizam/852004

Централният плаж в Кранево е замърсен с ешерихия коли

https://www.mediapool.bg/tsentralniy...ews360456.html

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

А ти къде извън БГ си ходил, за да сравняваш?
        Лошата репутацията на БГ-Черноморието си я създадохме сами, като причините са безброй. Какво точно се е променило през последните години? Доверие се гради трудно, а се разваля лесно. Държавата България е на абсолютното дъно по всички показатели и ежедневно се убеждавам в това, слушайки новини и разкази на хора. Псевдопатриотизмът е лош съветник, особено ако те кара да си мълчиш за всичките свинщини, ставащи в държавата.
        Цените. Да показвам ли касови бележки?

Коментар

НЕ отваряй балъците, че ще вземат да ни налазят, нека си се пържат в Гърция и Турция...
          Във Варна вчера беше 40, в Турция и Гърция 33.

Коментар

Пясъка ни и дъното е несравнимо с никое море. Обикалял съм и топлите морета, за гмуркане е ок, но таралежите ги виждаш с очилата и гледаш да плуваш, не да ходиш, щото боли много зверски.
            Аз пък таралежи не съм виждал никъде (освен на някои места в Гърция) в Турция няма, лайна и боклуци - никъде.

Коментар

Тя питала ли е съра Бетерчо?
              Как да ме пита, като е измислен "герой". В Албена тази год нз кой българин ще стъпи, освен ако не е копрофаг.

Коментар

Аз съм убеден, че никога не е стъпвал на бургаския плаж.Инак, щеше да разбере, колко жестоко се е прецакал, обикаляйки по камънаците със смешните плажни обувки ,предпазващи го от морски таралежи при 43° по Целзий, само от омраза по родното море...хахаха
                Стъпих и повече не повторих - краката ми станаха по църни от врата на Усеин Болт.

Коментар

Аз не обичам да се пека, ходя след 5 часа следобед на плаж и след като се окъпя бягам в бирарията на сянка, ако местността е без зеленина никой не може да ме задържи там за повече от час.
                  Така става.
                  Аз ще катеря връх Арарат средата на Август, сега ходя да гоня клиенти и нямах много време да пиша тук. В Априлци не съм ходил скоро.

Коментар

Хвалба е разбира се, що? Чист плаж, синьо-зелена вода в момента, топла - 27-28 градуса, чадър по левче и нещо, май 1,20...градина със зеленина и сянка и бирарии, които аз обичам, апартамент на 5 крачки оттам.
                    Абе вие сте правени с обратното на хе...я, бре, синя кръв у вас и сър ви е малко.

Коментар

Аз съм убеден, че никога не е стъпвал на бургаския плаж.Инак, щеше да разбере, колко жестоко се е прецакал, обикаляйки по камънаците със смешните плажни обувки ,предпазващи го от морски таралежи при 43° по Целзий, само от омраза по родното море...хахаха
                      А ти къде извън БГ си ходил, за да сравняваш?
                      Лошата репутацията на БГ-Черноморието си я създадохме сами, като причините са безброй. Какво точно се е променило през последните години? Доверие се гради трудно, а се разваля лесно. Държавата България е на абсолютното дъно по всички показатели и ежедневно се убеждавам в това, слушайки новини и разкази на хора. Псевдопатриотизмът е лош съветник, особено ако те кара да си мълчиш за всичките свинщини, ставащи в държавата.
                      Last edited by ejonny2376; 19.07.2024, 23:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

по-добре не
                        Е вие тук Радомир хвалите, а се мръщите на Филиповци. А и къщата си е топ

Коментар

Хвалба е разбира се, що? Чист плаж, синьо-зелена вода в момента, топла - 27-28 градуса, чадър по левче и нещо, май 1,20...градина със зеленина и сянка и бирарии, които аз обичам, апартамент на 5 крачки оттам.
                          Абе вие сте правени с обратното на хе...я, бре, синя кръв у вас и сър ви е малко.
                          Да се печеш на 40 градуса под слънцето върху пясък...никога няма да разбера любителите на морските почивки.
                          На 4500 метра е съвсем друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На Бургаския плаж? То тва хвалба ли е?
                            Моля, не занимавайте бетъра с вашите битовизми и дребнотемия. Човека е сър и цяло лято е по островите, вие бургаския плаж. Не се научихте на гъзария и тва е.

Коментар

А, защо да не е??
                              Щото е гаден, и не е за човек "залюпващ" имоти всеки месец (или седмица беше).

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

филиповци?
                                Водят го квартал на София, има градски транспорт, а и циганите си живеят в отделна махала от българите- какво му трябва на човек

Коментар

Working...
                                X