Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:52.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bailor
Абе, доколкото се запознах с твоите интереси в областта на банковите кредити, успя ли да обориш договора ми с ЦКБ, че ГПР-то ми превишава 4,2%,?
Както и защо след като Кавръка си разкъса три ризи, пред централни банки, минаха 38 месеца от общо 60 в които банката не ми вдигна лихвата с 1ст., при междувременно нараснал месечен доход с 1000лв.?Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 05:49.
Коментар
-
Стига бе! Само къщето ми в Оброчище е 3×58 кв.м. РЗП. А само в Сф имам 215 кв.м и все в топ център.
Е, аз на 30 верно, имах само 50 кв.м мой си имот купен от мен. Слабичко, ама такива беха времената. Ти колко имаше. А и тва казвам, той е купил, а не като Бетерчо, топ в активи и печеливши инвестиции а лае за понижение. На теб ли да обяснявам кви класически лузър чакали са. Да не съм от вчера да не ми е ясно. То на всички е ясно.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
пп.Бъфет е казал че е много грешно да се дават пари на "звездни мениджъри" да ти ги управляват.Ти сам каза че в чужди ръце само кура нарастваLast edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:55.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
Коментар
-
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 02:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
склонен съм да се съглася
аз познавам дружбенски принцове със собствена боксониера,
които живеят по-добре от стария хю
Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 04:43.
Коментар
-
Ще останеш неузнал. Тук коментираме големи хора и много от нас още отпреди поне 9-10 години.
На вчерашни папуняци тепърва да обясняваме е най-малко израз на несебеуважение. Приеми че те лъжа, ти си топ стратег и всичко си изчислил, щв купиш и ти като се наиграеш (наужким де) учи по-малките кълвачи що да правят. Чекат. Кво друго. Все на 4К€ ще купят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
От загробващите 400 000 лв срещу илядо лв наем, които не стигат за една нощувка в Гърция или Турция, та даже и в някои местенца в България.
п.с примерно тук:
https://www.vayabeachresort.com/bg/nachalo/Last edited by nradev1111; 30.06.2024, 04:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ти от кои си?
п.с примерно тук:
https://www.vayabeachresort.com/bg/nachalo/Last edited by better; 29.06.2024, 23:33.
- 1 like
Коментар
Коментар