If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми добре. Имаш 5% от букинга и платената ми сума за нощувките. Почвай. Да си не даваме парите на разни педали. Отделно те си плащат по 25€ за чистене, то това си е и сега за тяхна сметка.
Абе, доколкото се запознах с твоите интереси в областта на банковите кредити, успя ли да обориш договора ми с ЦКБ, че ГПР-то ми превишава 4,2%,?
Както и защо след като Кавръка си разкъса три ризи, пред централни банки, минаха 38 месеца от общо 60 в които банката не ми вдигна лихвата с 1ст., при междувременно нараснал месечен доход с 1000лв.?
Разбрахме че си взел "крупен" кредит от 30К лв, на "изгодно" ГПР .Ай сега удари една мастичка и легай.
Стига бе! Само къщето ми в Оброчище е 3×58 кв.м. РЗП. А само в Сф имам 215 кв.м и все в топ център.
Е, аз на 30 верно, имах само 50 кв.м мой си имот купен от мен. Слабичко, ама такива беха времената. Ти колко имаше. А и тва казвам, той е купил, а не като Бетерчо, топ в активи и печеливши инвестиции а лае за понижение. На теб ли да обяснявам кви класически лузър чакали са. Да не съм от вчера да не ми е ясно. То на всички е ясно.
Къще на село с това ли почна да се хвалиш.По пазарна оценка само панелната гарсониера на сина в Дианабад е по скъпа от твоето къще
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
Човек дето си дава парите на разни меринджеи да му ги "управляват" не ми прилича на много научен.На всичкото отгоре го дерат дебели такси а доходността им наполовина от индекса.Много се съмнявам че правят обстоен анализ на акциите в които инвестират ,ама те май и не могат.
пп.Бъфет е казал че е много грешно да се дават пари на "звездни мениджъри" да ти ги управляват.Ти сам каза че в чужди ръце само кура нараства
Нещата, колега Радев се учат лесно. По-трудно се осъзнават и прилагат на практика. Добре че сина ти не те чека да му дадеш зелено кога да купи, можеше да загуби поне досега по 900€ на квадрат.
Е кат се учат лесно защо не си ги научил.Уж си интелигентен човек
Сина ми е на 30 години и има квадратни метри колкото тебе.Около 300кв.м. А по други активи ти води по 10
Ще останеш неузнал. Тук коментираме големи хора и много от нас още отпреди поне 9-10 години.
На вчерашни папуняци тепърва да обясняваме е най-малко израз на несебеуважение. Приеми че те лъжа, ти си топ стратег и всичко си изчислил, щв купиш и ти като се наиграеш (наужким де) учи по-малките кълвачи що да правят. Чекат. Кво друго. Все на 4К€ ще купят.
Не ми трябва, аз имам 3 - 2 във Вн и 1 в Сф. Пак те питам, твоите къде са?
Кой беше Първи, че забравих?. Шипките като хоби имаха ли намеса някаква? Че то много Трактористи, земевладелци и феодали станаха.
Глупости, шипки. Хората са вложили в акции и бити коне, имат си трийсе и повече процента доходност и си въртят синджирчето по островите, докато вие се трепете с тухли, ремонти и наематели разни.
Коментар