IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Как кой.Качествения матрял,който е даже в излишък.
    В София има достатъчно кадри, и сега обслужват хотели, заведения и т.н. въпросът е че може нещата да са на много по- високо ниво о да носят много повече пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да, верно. Той информира цифрата за къща в Бали все едно ей сега ще затичка да я хлупне. . Мечтател, регистратор.
      Ти в Бали бил ли си? Щото аз да. И да ти кажа, че храната и обслужването там са светлинни години пред лайноморието. Кулинария от цял свят.
      Не събирано от чиниите и претопляно както в БГ...Плодове и зеленчуци - безкрайно разнообразие. Бял турист от западния свят за тях е бог, щом носи кинти. Нищо общо с нашите селяци, които искат да ти измъкнат кинтите без да са дали нищо насреща. Огромна разлика.

За къщите - не знам доколко чисто юридически нещата са лесни, но там можеш да си намериш хора за поддръжка и за всичко без проблем. Просто имат много много хора и нисък стандарт, които са готови за смешни пари да работят. С едно 5000 долара месечно там ще живееш като император - с къща, прислуга и всичко. А климатът е по-поносим отколкото в БГ - целогодишно 20 до 30 градуса, влажно е но се свиква.

Единственият недостатък е, че не можеш току-така да ходиш из природата - опасно е. Има едни зелени усойници по дърветата, които не се забелязват изобщо в листата и могат сериозно да те осакатят при ухапване. Има и кобри, крайтове и морски змии, които са вече 100% смъртоносни. Но това е - природа, трябва да се съобразяваш. В това отношение едва ли има място на света, което да е перфектно.

Коментар

• Покупка на стара къща с двор в Малко Търново за 6К евро при оферта 6.5К -

https://www.youtube.com/watch?v=8RMxe6kJE-0

Коментар

• Click image for larger version

Name:	777.JPG
Views:	1
Size:	30.3 КБ
ID:	4200674

https://www.jobs.bg/trends.php?typeI...ories%5B%5D=23

Коментар

• През второто тримесечие на 2024 г. местните администрации са издали разрешителни за строеж на 1 935 жилищни сгради с 10 271 жилища в тях и с 1 191 503 кв. м разгъната застроена площ (РЗП), на 16 административни сгради/офиси с 18 179 кв. м РЗП и на 1 173 други сгради с 445 041 кв. м РЗП.

В сравнение с второто тримесечие на 2023 г. издадените разрешителни за строеж на нови жилищни сгради намаляват с 4.9%, жилищата в тях - с 15.0%, а разгънатата им застроена площ - с 13.8%. Издадени са разрешителни за строеж на 14.3% повече административни сгради с 25.2% по-голяма РЗП. Издадените разрешителни за строеж на други сгради спадат с 14.6%, както и разгънатата им застроена площ - с 29.6%.

През второто тримесечие на 2024 г. е започнал строежът на 1 703 жилищни сгради с 14 214 жилища в тях и с 1 040 693 кв. м разгъната застроена площ, на 14 административни сгради/офиси с 21 337 кв. м РЗП и на 664 други сгради с 450 050 кв. м РЗП

В сравнение с второто тримесечие на 2023 г. започнатите нови жилищни сгради нарастват с 12.4%, жилищата в тях - със 74.7%, както и общата им застроена площ - с 12.5%. Броят на започнатите административни сгради намалява с 39.1%, но тяхната РЗП се увеличава с 2.8%. Започнал е строежът на 7.1% повече други видове сгради с 0.5% по-голяма РЗП.

https://www.nsi.bg/sites/default/fil...q2_NPD6Z3V.pdf

Заб. Обърнете внимание на Варна при започнатото ново строителство.
            Last edited by unimog; 04.08.2024, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              И кой ще ги обслужва тия туристи?
              Как кой.Качествения матрял,който е даже в излишък.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Остави момчето да мечтае. Не случайно не го питаме защо не си купи в Бали, а се натиска в детската
                Да, верно. Той информира цифрата за къща в Бали все едно ей сега ще затичка да я хлупне. . Мечтател, регистратор.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ами хубаво за твоите приятели, това какво доказва,че Бургас не е за море юни, юли, август и септември? Същите тия викат, абе много солено това море...мен принципно ме боли фара, щото не съм пуснал котва в мой имот, може да отида където пожелая.
                  разбира се че може да се ходи на море в Бургас

за всеки влак си има пътници

ПП лично за мен Бургас никога не е бил за море... на юг и на север - да (преди да го осерат), но самият град и градски е за море - само за хора, които искат да пият бира с цаца на плажа и да лакърдисват с някой.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Бай Митьо я виж тука:

https://glasnews.bg/biznes/kochina-p...burgas-437784/

П.С обърни внимание и на цвета на пясъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не бе човек. Тази сутрин в центъра на София търся баничарница. Няма. Питам млада сервитьорка в едно кафене правят ли закуски. Поздравявам я. Получавам в отговор едно троснато “не” и намръщена физиономия. Не става така.

Центъра на София е трудно да бъде дефиниран еднозначно.

Веднъж си взех много вкусна баница, предлагат различни видове, спирално навити, с няколко видове сирена, отрязват ти колкото искаш, претеглят ти я.... Според мен качеството е на ниво.

Намира се около центъра: срещу НОИ (на "Стамболийски") има клон на ДСК. До него има "Софийска баница", а дамата зад щанда (30+) беше доста приветливо усмихната.

Коментар

Краси поддържа перфектен плаж. Личен приятел ми е.
                        Всички фрии (даже и някои платени) плажове са фрашкани с фасове, не вЕрвам централния в Бс да прави изключение.

Коментар

Все си мислех, че първият учебен ден е 15.09. Къде видя фасове, ти в Бургас стъпвал ли си. Краси поддържа перфектен плаж. Личен приятел ми е.
                          Кога започва учебната година в страните в Европа?

https://www.dnes.bg/world/2016/09/14...-evropa.315464

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

един приятел (бизнесмен с много възможности) живее и развива як бизнес в Бургас, има хубава моторна лодка и хубава голяма къща

почива .... в Гърция

а де?

един друг с хотел в Слънчака (първа линия!) преди време ме изненада с репликата " абе къде в Гърция може да купим 4-5 къщи на плажа, че с едни приятели искаме да си купин един до друг, че да можем да си правим моабета като се засичаме уикендите"
                            Ами хубаво за твоите приятели, това какво доказва,че Бургас не е за море юни, юли, август и септември? Същите тия викат, абе много солено това море...мен принципно ме боли фара, щото не съм пуснал котва в мой имот, може да отида където пожелая.
                            Last edited by Bailor; 03.08.2024, 23:10.

Коментар

Тук пишат дори такива отявлени хейтъри, които твърдят, при унищожително глобално затопляне , че още през юни не можеш да стъпиш на пясъка в Бургас, че сезона бил 50 дни. Онзи ден в Гърция беше 43°C. Ако им докажа, че в Бургас е плътно четири месеца+, какви ли аргументи ще извадят...
                              един приятел (бизнесмен с много възможности) живее и развива як бизнес в Бургас, има хубава моторна лодка и хубава голяма къща

почива .... в Гърция

а де?

един друг с хотел в Слънчака (първа линия!) преди време ме изненада с репликата " абе къде в Гърция може да купим 4-5 къщи на плажа, че с едни приятели искаме да си купин един до друг, че да можем да си правим моабета като се засичаме уикендите"
                              Last edited by bertram; 03.08.2024, 22:59.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми 50 дена е бе бай Митьо. Децата тръгват на училище на 1 септември (повечето), затова още след 20 ти Август повечето хотели почват да затварят, заведенията - също, спасителите са разредени, на 15 ти всички си тръгват. Дали ще е хубаво времето - няма значение, сезона е толкоз.
                                Все си мислех, че първият учебен ден е 15.09. Къде видя фасове, ти в Бургас стъпвал ли си. Краси поддържа перфектен плаж. Личен приятел ми е.
                                Last edited by X_Y; 04.08.2024, 10:19.

Коментар

Working...
                                X