If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почвам да се паникьосвам. Ще мина след някоя седмица и се чудя дали да не скоча да захлупя независимо от цената.
ха ха до румънците ли опряхте. Англичаните да не би да са бедни, че се разкараха. Руските олигарси да не би да са бедни, че се разкараха? Сал мамалигарите ще да вдигнат цените . Една единствена надежда остана ....
Левчо, чадо,
Герман и сега е скъп. Но там е в пъти по-добре от който и да било квартал на София. Както и преди съм писал, че нещата ще си дойдат по местата и къщите логично ще станат по-скъпи от кофторите.
Процеса започна, така както започна и процеса на сегментация при имотите.
Оня ден докато Боко говореше по ТВ за магистралата София-Варна ми се обадиха 3-ма човека (единия от Холандия) да питат дали няма вили за продан около мене. Ти положението го знаеш, но сега и малкото читави откъм документи ще заминат. Освен това румънците все още се замогват, а те са 20 милиона, не ща да си помисля какво би се случило с цените на имотите ако румънците тръгнат да изкупуват така както българите изкупиха в северна Гърция. (бай дъ уей: румънците вече подпукаха Банско, първите сделки от тази зима са факт)
Почвам да се паникьосвам. Ще мина след някоя седмица и се чудя дали да не скоча да захлупя независимо от цената. Щото осъзнавам кои се целят да купуват там. Нашите са аут, но има желаеши отвън и цената им е добра в сравнение с къща по Северно и Балтийско море.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
мои приятели ме питаха как са цените във Варна, отговорих им, че са високи, но само по-високи ще стават след завършването на магистралата. Ще стане същото както когато стана магистрслата София-Бургас, Бургас дръпна като град само за няколко години и вече за N-та поредна година оглавява класацията за най-добро място в БГ за живот. Скоро и Варна ще се нареди в челните места в тази класация. Във варна в момента се строи огромен бизнеспарк с отлична инфраструктура, който ще дръпне доста работни места от София към Варна. Ако разширят и летището и потегнат пристанището, то варненци ще се радват на чудесна местна икономика, с покрай тях и съседните области. Руски, турски и румънски инвеститори също ще се накачолят на клона.
еБанско го зачеркна, вече Одесос е новото блато за заробване на кинти
скъпо ще ти дойде .....на този етап сме далеч от реализъм в офертите.
аз попитах за цените, а не съм те питал как ще ми дойде? Офертите са такива каквито са - пазар. (но не арменски).
кажи пак за златото и МЯУ-то, ама внимателно, че да не те подпука моя корективен приятел. Кажи какво ще правиш ако Доматаран се усети че сте му пробутали волфрам с братчеда ти Златорян? Ама как го преметна - ашколсун!
Опря до ТВ ли вече ... ко стана, колко дава банката сега?
Скоро ме питаха за около 600€ дали ще го дам. Казах, сега е зает. След кризата може. Това е личната ми резиденция все пак, Крет. Не бързай като пуле пред майка си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
струва ми се ще са доста солени, но проекта си го бива, Жони е само за тук с неговите изисквания за квадратура и гаражи. В Иван Вазов е кочина спрямо този проект. София тепърва ще поскъпва, защото все още много навалица има да се мести от кофтори към свестни жилища.
А ваканционните имоти не ги мислете, има си достатъчно умни и богати румънци.
скъпо ще ти дойде .....на този етап сме далеч от реализъм в офертите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
струва ми се ще са доста солени, но проекта си го бива, Жони е само за тук с неговите изисквания за квадратура и гаражи. В Иван Вазов е кочина спрямо този проект. София тепърва ще поскъпва, защото все още много навалица има да се мести от кофтори към свестни жилища.
Това никога няма да изглежда като на снимките. В момента мизерията там е неописума. Къща на околовръстното, придвижване към центъра по Симеоновско. Страхотно изживяване, няма що.
Търсят поредните лапнишарани.
Според брокера ръстът ще е само +5%, а сз съм казал +30%. Брокито казва че нямало купувачи, а тях си ги има, просто свикват с цените, така както Жони свикна и започна да мисли в 6 цифрени числа.
До края на годината ще има сериозен спад на цените.
Особенно на старите имоти .
Единствено ще задържат цените имоти строени пред последните 15 години.
Сега с тази паспортизация на сгради ще излезат много бакии по имотите и това несъмнрно ще им понижи цените.
Чекай синко, търпението и надеждата ще те крепят. Така като тебе си мислеха и холандските перонци. Понижението за холандските перонци след паспортизацията е горе-долу +100%. За БГ перонците понижението ще е +30% за тази година. Паспортизацията е само една административна врътка, нищо повече. Но ти си чекай де, бърза работа немаш.
Паспортизирането ще е за сметка на продавачите, но сети се дали тези разходи няма да бъдат кслкулирани в цената? Кой ще плати сметката накрая?
мои приятели ме питаха как са цените във Варна, отговорих им, че са високи, но само по-високи ще стават след завършването на магистралата. Ще стане същото както когато стана магистрслата София-Бургас, Бургас дръпна като град само за няколко години и вече за N-та поредна година оглавява класацията за най-добро място в БГ за живот. Скоро и Варна ще се нареди в челните места в тази класация. Във варна в момента се строи огромен бизнеспарк с отлична инфраструктура, който ще дръпне доста работни места от София към Варна. Ако разширят и летището и потегнат пристанището, то варненци ще се радват на чудесна местна икономика, с покрай тях и съседните области. Руски, турски и румънски инвеститори също ще се накачолят на клона.
До края на годината ще има сериозен спад на цените.
Особенно на старите имоти .
Единствено ще задържат цените имоти строени пред последните 15 години.
Сега с тази паспортизация на сгради ще излезат много бакии по имотите и това несъмнрно ще им понижи цените.
А, я вижте кво реди една кака по 7/8 ТВ. Левски Г е вече и по наеми, и по цени не от ниските, а от средните ценови стойности за Сф.
Май ще стигне Ливадите.
После и Ботунец, и Герман...и така.
Левчо, чадо,
Герман и сега е скъп. Но там е в пъти по-добре от който и да било квартал на София. Както и преди съм писал, че нещата ще си дойдат по местата и къщите логично ще станат по-скъпи от кофторите.
Процеса започна, така както започна и процеса на сегментация при имотите.
Оня ден докато Боко говореше по ТВ за магистралата София-Варна ми се обадиха 3-ма човека (единия от Холандия) да питат дали няма вили за продан около мене. Ти положението го знаеш, но сега и малкото читави откъм документи ще заминат. Освен това румънците все още се замогват, а те са 20 милиона, не ща да си помисля какво би се случило с цените на имотите ако румънците тръгнат да изкупуват така както българите изкупиха в северна Гърция. (бай дъ уей: румънците вече подпукаха Банско, първите сделки от тази зима са факт)
На този 500 за евро наема - на мен не ми харесва от снимките за собствено жилище. Дневната е северна, а сякаш и спалнята но не си личи. Северната страна на сградите трябва да е само сервизни помещения, стълбищни клетки, бани и т.н.
Живял съм в северозападнало изложение няколко месеца - ми то е супер депресия. Но за толкова пари на това място какво да му искаш повече.
Преди малко се върнах от София и ходих 10 минути по Черни Връх - ми то няма въздух - само прахоляк и пушеци. Вярно само в Бояна, Драгалевци става в тоя град - ама пак северен склон.
И аз това писах вчера. Само някои квартали от витошката яка стават що-годе, всичко друго е кочина.
Коментар