Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеКато ви казвах преди биткойни, акции, метали и т.н. ми се смеехте .. левчо аз почти си удвоих парите за месец време.. а и те не са никак малко.. пък ти си пиши глупости.. и пак ти казвам имотите няма да паднат но няма и да се вдигнат ... но като ти се вдигнат основните стоки.. все едно имота ти е наполовина.. сега схвана ли .. или след месец време пак да пиша
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Така, ще ти го обясня просто. Заплата ти и жена ти - 2 бона общо. Вноска кредит 800лв. Криза. Вдигане на лихвата .Вноска кредит 1000 лв .Жена ти безработна. Ти с намалена заплата и раб.време 600лв. Разбираш ли ме ?! Това е хард кор. При кризата 2008 имам приятели които емигрираха , защото жената я съкратиха кредита стана сериозен и бяха с малко дете .Last edited by pepe1234; 10.02.2021, 10:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Държавно политически фашизъм - всички на хранилка, който не ще враг на народа. Как ще организират нещо да работи не ми е ясно
Както и не разбирам като частниците нямат приходи и не плащат данъци, откъде ще дойдат парите за заплати на чантаджиите-хрантутници, чиито хоум офис представлява логване, цял ден мусака и чистене и накрая на деня - разлогване?
Допреди само година беше непрестижно да си млад човек и да си държавен чиновник, сега всички са се юрнали натам ... страхотен икономически фундамент се поставя, няма що.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така, ще ти го обясня просто. Заплата ти и жена ти - 2 бона общо. Вноска кредит 800лв. Криза. Вдигане на лихвата .Вноска кредит 1000 лв .Жена ти безработна. Ти с намалена заплата и раб.време 600лв. Разбираш ли ме ?! Това е хард кор. При кризата 2008 имам приятели които емигрираха , защото жената я съкратиха кредита стана сериозен и бяха с малко дете .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Същия сценарий и в момента е в ход.Имам познат,добре че няма кредити.Работеше за много добри пари в английска фирма,съкратиха ги Март миналата година,от тогава е без работа,продаде колата,за да си намали разходите,само жена му работи.И не е единичен случай.
ПП
В момента дори по БТВ дават семейство спортисти които спят в залата за щанги,защото са ги изгонили от общинското жилище ,не могат да си плащат сметките,заради кризата ,закъсали са и ги изгонили.Репортажа в момента тече.
Коментар
-
Асене ,тука се говорят приказки на кило.И да обясняваш,са само подигравки и обиди.Това не са хора дето ще те разберат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И еднаа кифла като стъпи на врата на "купувача" и цялата схема у киреча заради една свирка
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеОтносно спекулата ,казах какъв ми е интереса към имотите. Хотели кръчми не коментирам въобще.Пак ще повторя ,защото не включваш. В момента в държавния сектор в доста сфери се взимат по високи заплати отколкото изряден частник може да даде . Порасъждавай на това ! Това е тренд но накъде ,незнам поне към момента.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Тоя Мъск е за панделата.Ония от Робинхуд ги хока ,а той си играе с туитове и ги побърква отвсякъде.Ама не прост той,прости са тия дето купуват с фундамент и стойност равни на един туит.Абе да взема и аз да туитна за имотите нещо белким паднат.
Днес се замислих.Шантава идея ми дойде.С някое ИТ да направя платформа която да събира само купувачи на имоти.След като ги обединя в обща група на търсещите имоти,независимо от локацията цялата тая сила може да се насочи към диктат на цените.Ще имам обединено търсене в едно като ще идват и нови.По този начин информацията за това на какви цени ще купува тълпата лесно може да се дискутира .Разбира се посоката ще е една .Най оптималната за КУПУВАЧА.Така реално се създава организирано търсене ,така както банки,брокери,агенции,строители работят в унисон за по високи цени,така ще имаме обединени купувачи в платформа.Всеки ще споделя какво харесва ,къде отива на оглед ,и групово всички могат да предлагат едни цени,които префварително се договарят в групата и няма да се отстъпва.Така могат да се извиват ръце по веригата строител,брокер,реално дори играеш и срещу банката която има за цел да девалвира кеша в имоти.Както онив младежи в Реддит вдигнаха цените на акции на пропаднала компания ,защо да не обединиш купувачите в платформа,която да работи в посока обратна на поскъпването.Нали се сещаш ,че в момента в който се разрастне ще дойдат още и още хора.Така реално концентрираме и контролираме търсенето и цената в едно.Иначе купувачите си нвмат асоциации,те са дефрагментирани и лесно се манипулират.Има ли ИТ та в темата да коментират идеята ми??Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Най-високия обем е като се обръща тренда, какво сложно има за разбиране. Ако цените растат и продажбите се забавят, а твоят приход е функция на броя сделки не е ли най-логично да защитаваш по-ниски цени?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Най-високия обем е като се обръща тренда, какво сложно има за разбиране. Ако цените растат и продажбите се забавят, а твоят приход е функция на броя сделки не е ли най-логично да защитаваш по-ниски цени?
Коментар
-
А на теб ако ти "текне" че при як спад никой няма да купува ще бъде забележително постижение !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Значи брокерите най-много са намазали в годините непосредствено след 2008. НО чакай... то тогава броят на сделките се е сринал, хмммм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Като стане ръста 20 %, ела да се обадиш, а дотогава марш в ъгъла!
Коментар
Коментар