Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренцетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе за някои ще е към края на столетието.
.
Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Пак ли? ДОКОГА?!
===2079===
Лордче, на 1ви септ ще се събираме при Левчо, че одъртява момчето. Питахме се дали ще дойдеш? Мислим да поканим и ратко и колето, че ни липсват.
Абе за някои ще е към края на столетието.
По въпроса за събирането, не знаех.За септември планирам голяма почивка, но не съм сигурен, че ще мога още от 01
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЦените и на новите, и на старите жилища се повишават отново, показват данни на Министерство на финансите, публикувани в месечния обзор на българската икономика.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-250280
===2079===
Лордче, на 1ви септ ще се събираме при Левчо, че одъртява момчето. Питахме се дали ще дойдеш? Мислим да поканим и ратко и колето, че ни липсват.Last edited by два_таралежа; 08.08.2024, 18:50.
Коментар
-
Няма, няма. Спокойно. Аз се местя към София, така, че догодина може и при мен, ако не реша цялото лято да си работя от "морския офис".
Коментар
-
Цените и на новите, и на старите жилища се повишават отново, показват данни на Министерство на финансите, публикувани в месечния обзор на българската икономика.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...ilishta-250280
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, разбира се. Казах му че още едно парцелче купувам.
Коментар
-
Ма ти не му се давай деОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренцеLast edited by два_таралежа; 08.08.2024, 18:05.
Коментар
-
Берти, Берти, Берти трябва да се чете между редовете. Някъде извън бг решението е взето. 2025 летим. Това ми е последното българско евтино моренце
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само гледа да ми бута цената, оградата се гътнала, пейката ми изгорела, гъбосва ме и ме къпе както му дойде и накрая ми вика х2. Не по 2, по 10 ще е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Подписка-модписка няма значение.
Без редовно правителство ще бъде много сложно. Пропуснал съм дали ще се навият да ни правят извънредна засечка,защото планирана по график констатира,че не сме ок с инфлацията.
Коментар
-
Kak?! Нали утре жонката ще ни прати РДНСК да ни обявят за незаконни и ще трябва да ни извозват незаконните тухли с багери? Ти трябва да се радваш че ще се оттървеш само с х2.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар