IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тук съм изцяло на мнението на радев
    не разбрах как някой иска да плати излишни 4% нотариус и данък + лихва по ипотечка
    вместо да плаща само потернителски на около 5% гпр
    и да го изтегли, когато му потрябва и колкото му е нужмо
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Тия номера с завищената оценка не се правят така.Съвсем безрисково е да вземе 300К и да си плати на строителя ,а после за останалите 50К втори кредит.Ако оценката и доходите позволяват банката няма да му откаже.А че се е изхвърлил е очевадно . за 5-6 години работа събрал 30К еуро.По малко от 1000 лв , на месец е спестявал. А сега му се очетава да плаща 30 години по 3000 на месец ако не му вдигнат лихвата.И тая цена за тристаен ми се види доста солена.
      Дано има ЯКА ГЪРБИНА да продължи да плаща прищевките на жената. Ако не той друг ще и ги плаща срещу услуги естествено след като фалира бившия си мъж и го направи КЛОШАР. Вече е 600 000 назад - пари дето НИКОГА НЕ ГИ Е ВИЖДАЛ, малко вероятно е и някога да ги изкара
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

И аз се чудя, как някои хора се вкарват сами в такива схеми.
        Трябва да си много наивен някой, който е получил 50К в сметката си да ти ги върне.

Договор имало... глупости.
        Вече казаха, че договора не е гаранция, спечеленото дело-също. На фирма без активи може да вземеш само цървулите.

Просто строителят ще си продаде имота на страхотна цена + още един бонус от 50К пък други няма да имат пари за ремонт и ще плащат вноски. Бонус е и нот. и държавни такси на горницата:-)

Аз лично в такива съсипващо здравето схеми не бих влизал. Реална цена + ремонт с парите които изкарвам.
        Ако не стигат значи съм се изхвърлил още на старта и дупе да ми е яко.
        Тия номера с завишената оценка не се правят така.Съвсем безрисково е да вземе 300К и да си плати на строителя ,а после за останалите 50К втори кредит.Ако оценката и доходите позволяват банката няма да му откаже.А че се е изхвърлил е очевадно . за 5-6 години работа събрал 30К еуро.По малко от 1000 лв , на месец е спестявал. А сега му се очетава да плаща 30 години по 3000 на месец ако не му вдигнат лихвата.И тая цена за тристаен ми се види доста солена.
        Last edited by nradev1111; 25.07.2024, 08:58.

Коментар

• Рецесийка нещо, а у?

$1 Trillion Rout Hits Nasdaq 100 Over AI Jitters in Worst Day Since 2022
          • Nvidia, Microsoft, Apple lead broader stock market declines
          • Nasdaq 100 loses $1 trillion in market value in the selloff
          https://www.bloomberg.com/news/artic...omepage-europe

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако строителят "забрави" да върне парите на морския, той от своя страна трябва заведе иск срещу него, нали? Това действие обаче, би го уличило в престъпление (измама) и то в особенно големи размери, отделно може да се квалифицира и като особенно тежък случай и да стане манджа с грозде. Хора опичайте си акъла и не се оставаяйте да ви въвличат в подобни схеми, защото има вероятност да изгорите или животът ви да се превърне в ад.
            И аз се чудя, как някои хора се вкарват сами в такива схеми.
            Трябва да си много наивен някой, който е получил 50К в сметката си да ти ги върне.

Договор имало... глупости.
            Вече казаха, че договора не е гаранция, спечеленото дело-също. На фирма без активи може да вземеш само цървулите.

Просто строителят ще си продаде имота на страхотна цена + още един бонус от 50К пък други няма да имат пари за ремонт и ще плащат вноски. Бонус е и нот. и държавни такси на горницата:-)

Аз лично в такива съсипващо здравето схеми не бих влизал. Реална цена + ремонт с парите които изкарвам.
            Ако не стигат значи съм се изхвърлил още на старта и дупе да ми е яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Играч си ти, играч...Как не те е угадила още професорката...
              Радвам се че ме разбираш! Бойците не знаят нищо от подобни отношения и подход. , а има много още тънкости в отношенията между половете, които се усещат на момента и определят поведението и доста често завършват с успех.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ако строителят "забрави" да върне парите на морския, той от своя страна трябва заведе иск срещу него, нали? Това действие обаче, би го уличило в престъпление (измама) и то в особенно големи размери, отделно може да се квалифицира и като особенно тежък случай и да стане манджа с грозде. Хора опичайте си акъла и не се оставаяйте да ви въвличат в подобни схеми, защото има вероятност да изгорите или животът ви да се превърне в ад.
                И да го осъди ще пие една студена вода,защото няма да има откъде да събере вземането

Коментар

Един познат така се беше пребил на слизане от фара на Емине...Минал целия маршрут от Ком и вместо да празнува края, той тръгнал да слиза към морето по сипея. А там е склон 80 градуса и нестабилен терен....Нямаше счупено но с набити камъчета подкожно и насинен, беше се тръкалял здраво.

Това на Фиш-Фиш има катогледам два варианта за слизане - или при подобен наклон през трънаците (там вероятно и се изливат септичните им ями) или директно през скалата, която си има леки откатервания, нещо като Злия Зъб по Южния Ръб откъм вр. Двуглав - кратко и лесно откатерване, но крайно опасно за неопитни.
                  Слиза се лесно, а за катерач като теб няколко стълби с парапет даже и отскоро с отводнителна система да не текат дъждовете там не биха били проблем. Има дере, но не за септични води, а за отток на вода отгоре, встрани от стълбите. Риск от свлачище има при проблеми с главния водопровд, както е било преди десетина години със зона 400 м северно от моята къща, още се съдят с Общината че не е взела мерки, а е имало теч в продължение на месеци от спукан главен водопровод.
                  Да, хората са предупредили с червена зона района, има точки, но всичко е законно, строи се, аз не бих желал, защото някои сгради са високи нагоре от мен, но това товари региона и целия рид. Но при наличие на съседи Варненски адвокат и местни фигури не съм аз човека който да предявява претенции. Поел съм риска, такава гледка и 15 години да имам ми е достатъчно. Казах ти къщите в Буджака - Созопол по 800 и нагоре хиляди евра са малко тези които си заслужават, другото е загрозено, презастроено, със скрити гледка, затворени улици. Не, мерси, за подобно нещо и 50К€ не бих дал. Аз имам естетически поглед и комплексна оценка за един имот. С всичките му качества и недостатъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти не я подсигуряваш за мен тая кака, а за теб, да се кефя и да и направя отстъпка. Не ти я искам за мен. Затова го казах.
                    А колкото аз да подсигуря кака за теб, може и да мога, но да ви запозная, да стане химията ако може. Аз не съм сутеньор. Даже съм ти и казвал, запознай ме с некое парче, да е комуникативно и засмяно същество, даже и сърдита да е, те тези сменят кадъра, просто стоят зад завеса, собствена защита. Усмихнатите са флиртуващи и несигурни, даже лицемерни, без да го осъзнават често. Аз съм този който го осъзнавам. Видял съм стотици, бил съм с десетки. Но...да, нека направим партия, затова ме е яд, имам неопределена във времето за Август уговорка с една кака, а отдадох къщата до 26ти Август. Но пък и няма проблем, тя е нова като мой гост и не смятам да я пресирам, ще дойде, ще се видим, ще остане/м другаде ако се случат нещата. Но...някак ми се искаше да дойде и да се чувства спокойна и да релаксира, защото прие, а аз да и кажа тук си защото се познаваме, но просто се наслаждавай, ще се видим утре на кафе....никога не пресирам жените, тя ще даде знак ако желае нещо повече.
                    Играч си ти, играч...Как не те е угадила още професорката...

Коментар

А да подсигуриш кака ти можеш ли?
                      Щото тогава вече услугата става от друга категория. Като ще ме посрещаш, поне да е качествено.
                      Цената за 1 нощ с нещо по-елитно ще я определяш ти, няма да се циганим.

Не се ли навърта там някоя лаборантка около теб, която иска да заработи покрай почивките? Може и по-дърта да е, важното е да е 8-ца и нагоре.
                      Ти не я подсигуряваш за мен тая кака, а за теб, да се кефя и да и направя отстъпка. Не ти я искам за мен. Затова го казах.
                      А колкото аз да подсигуря кака за теб, може и да мога, но да ви запозная, да стане химията ако може. Аз не съм сутеньор. Даже съм ти и казвал, запознай ме с некое парче, да е комуникативно и засмяно същество, даже и сърдита да е, те тези сменят кадъра, просто стоят зад завеса, собствена защита. Усмихнатите са флиртуващи и несигурни, даже лицемерни, без да го осъзнават често. Аз съм този който го осъзнавам. Видял съм стотици, бил съм с десетки. Но...да, нека направим партия, затова ме е яд, имам неопределена във времето за Август уговорка с една кака, а отдадох къщата до 26ти Август. Но пък и няма проблем, тя е нова като мой гост и не смятам да я пресирам, ще дойде, ще се видим, ще остане/м другаде ако се случат нещата. Но...някак ми се искаше да дойде и да се чувства спокойна и да релаксира, защото прие, а аз да и кажа тук си защото се познаваме, но просто се наслаждавай, ще се видим утре на кафе....никога не пресирам жените, тя ще даде знак ако желае нещо повече.

Коментар

Трябва да си луд, да отидеш на тази стръмна скала, обявена официално за свлачищна зона:

http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/48/
                        Един познат така се беше пребил на слизане от фара на Емине...Минал целия маршрут от Ком и вместо да празнува края, той тръгнал да слиза към морето по сипея. А там е склон 80 градуса и нестабилен терен....Нямаше счупено но с набити камъчета подкожно и насинен, беше се тръкалял здраво.

Това на Фиш-Фиш има катогледам два варианта за слизане - или при подобен наклон през трънаците (там вероятно и се изливат септичните им ями) или директно през скалата, която си има леки откатервания, нещо като Злия Зъб по Южния Ръб откъм вр. Двуглав - кратко и лесно откатерване, но крайно опасно за неопитни.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Имат договор да измамят банката
                          Last edited by better; 25.07.2024, 01:46.

Коментар

За теб с кака обаче 5 лева на нощ. И ако ти харесат стълбите още 5 лева за втората нощ. Но това ще ти е. Ако ми каже каката че и харесва, идва следващото лято тя на 5 лева, ти на 95. . Ако решиш може и да я пуснеш сама на 5 лева. Да спестиш и да идеш на свестен хотел.
                            А да подсигуриш кака ти можеш ли?
                            Щото тогава вече услугата става от друга категория. Като ще ме посрещаш, поне да е качествено.
                            Цената за 1 нощ с нещо по-елитно ще я определяш ти, няма да се циганим.

Не се ли навърта там някоя лаборантка около теб, която иска да заработи покрай почивките? Може и по-дърта да е, важното е да е 8-ца и нагоре.

Коментар

• Трябва да си луд, да отидеш на тази стръмна скала, обявена официално за свлачищна зона:

http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/48/

Коментар

Но, Бетърчо, добре ме подсещаш, следващите които пусна ще имат 100 кинта отгоре за цялата къща заради гледката. Всичко на този свят се заплаща. А паркоместата са фрии. В двора имам 3. Ти къде живееш, в биткоин реалността ли? Много си готин, ще се научиш.
                                Ще пуснеш, ако изобщо някой отиде на тая стръмна скала.

Коментар

Working...
                                X